Бяло табло? може ли да стане това на е46?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бяло табло? може ли да стане това на е46?
Няма проблем ,ще направя едно показно.Имам и резервно табло ,на което упражнявам и пробвам.Не е особено трудно в интерес на истината изобщо не е ,само трябва сръчност.
За мен най-хубавото,е че след тази интервенция на самото табло ,както имам бяла основа,лесно се сменя цвета ако ми писне да кажем да си стане пак червено,без да се разглобява особено много и без да се сменят диоидите.
Аз цел $$$ нямам,като знам на мен колко хора са помогнали,бих помогнал и аз с радост,само че от сега искам да кажа,колкото не е трудно толкова и може да се прецака нещо,въпреки вниманието с което се прави и най-вече желанието.

За мен най-хубавото,е че след тази интервенция на самото табло ,както имам бяла основа,лесно се сменя цвета ако ми писне да кажем да си стане пак червено,без да се разглобява особено много и без да се сменят диоидите.
Аз цел $$$ нямам,като знам на мен колко хора са помогнали,бих помогнал и аз с радост,само че от сега искам да кажа,колкото не е трудно толкова и може да се прецака нещо,въпреки вниманието с което се прави и най-вече желанието.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега ,гледам отдолу не ти свети както трябва стрелката на моментния разход-така ли е или така се е получило на снимката,преди да направиш стрелките червени-махна ли им белия цвят отзад

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Прав си и на снимката и в действителност е по-тъмна,махнах бялото на стрелката, но маалко повечко лак съм сложил

Като цвят това ми бе целта

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
супер е станало колега,но да питам когато запоиш новите диоди как знаеш кое е + - защото нали диода не е като крушката да свети и в двете посоки

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4