имам вьпрос за абс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
имам вьпрос за абс
вчера валя сняг и аз малко си вьртях гуми и едно време ми светна лампата на абс и след 10 мин изгасна колата ми е 318тдс каква е причината мерси
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: имам вьпрос за абс
От време на време се получават аномали да светва и изгасва АБСа,но не е тревожно ако не са блокирали колелата.Изпробвано е като светне лампата да се натисне силно спирачката и лампата изгасва,може и няколко пъти да се спре рязко.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Щом веднъж е светнала, пак ще светне
Причината - най-добре, ако те вълнува, да й пуснеш една диагностика, за да се види конкретно от какво е било. Ако не ти пука, караш до откат...
Сега сериозно - ако над 10 сек. се установи голяма разлика в скоростите на задните и предните колела, светва лампата. Същото се получава, ако вдигнеш задницата на крик или стойки, и включиш на скорост при работещ двигател - след малко ще светне лампата.
Щом си въртял на сняг повечко време, може да се е получила такава ситуация.

Причината - най-добре, ако те вълнува, да й пуснеш една диагностика, за да се види конкретно от какво е било. Ако не ти пука, караш до откат...
Сега сериозно - ако над 10 сек. се установи голяма разлика в скоростите на задните и предните колела, светва лампата. Същото се получава, ако вдигнеш задницата на крик или стойки, и включиш на скорост при работещ двигател - след малко ще светне лампата.
Щом си въртял на сняг повечко време, може да се е получила такава ситуация.

еми бая вьртях аз сьм момента в банско и исках да се кача на пистите ако някои го знае пьтя и стигнах до половината
4 мнения
• Страница 1 от 1