проблем с ламбда сонда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- cerebralen
- Потребител
-
проблем с ламбда сонда
здравейте имам въпрос и ако може ми отговорете
имам bmw e36 320 95година и двете ламбдо сонди са ми за смяна , и ми казаха 4е немога да сложа универсална защото нямало 4ервен кабел а били пак с 4 кабела , но 2 сиви и 2 бели.
системата е сименс , някой знае ли от къде мога да си купя и въобще продават ли такива универсални сонди с червен кабел и тези другите универсалните със сиво и бяло които са дали биха ми свършили някаква работа.
обикалях автоморгите да си търся втора ръка сонда но неуспешно, никаде нямат с тези цветните кабели.
мерси много предварително
имам bmw e36 320 95година и двете ламбдо сонди са ми за смяна , и ми казаха 4е немога да сложа универсална защото нямало 4ервен кабел а били пак с 4 кабела , но 2 сиви и 2 бели.
системата е сименс , някой знае ли от къде мога да си купя и въобще продават ли такива универсални сонди с червен кабел и тези другите универсалните със сиво и бяло които са дали биха ми свършили някаква работа.
обикалях автоморгите да си търся втора ръка сонда но неуспешно, никаде нямат с тези цветните кабели.
мерси много предварително
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: проблем с ламбда сонда
Нямат, щото никой не се е циганил да слага универсални 
Ако взимаш от морга си вземи оригинална, но вярвай, че не е добра инвестиция нито втората употреба, нито универсалната.

Ако взимаш от морга си вземи оригинална, но вярвай, че не е добра инвестиция нито втората употреба, нито универсалната.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ще трябва оригинални да купуваш. Скъпичко, ама... М52 да не са го правили с 2 сонди 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
http://cgi.ebay.co.uk/FRONT-LAMBDA-SENS ... 4cefc0673d
Такава ламбда ти трябва, проблема е че задната струва и тя там някъде и 2-те в комплект си става солидна цифра.
Такава ламбда ти трябва, проблема е че задната струва и тя там някъде и 2-те в комплект си става солидна цифра.
- cerebralen
- Потребител
-
благодаря много колеги за съветите които ми дадохте
6 мнения
• Страница 1 от 1