Раздуване на калници.
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
Раздуване на калници.
Здравейте колеги имаше едно момче от форума което имаше някаква машина с която раздува калници, но немога да намеря нито темата нито човека а съм сигурен, че го четох тук някаде. За това исках да ви помоля ако някой се сеща да ми каже някаква информация или поне да сподели друго такова място, желателно е да е около София, раздуването е минимално почти няма 1см и ми трябва само за задните гуми.
Мерси предварително
Мерси предварително
BMW POWER
- todor_plamenov
- Потребител
-
- Кара: bmw e34
- Мечтае да кара: m5 e34 e36 turbinirana
- Детайли за колата: ако бмв е религия,аз съм ФАНАТИК
Re: Раздуване на калници.
колега значи и аз мислех да направия тази работа на е34/ката и се поразрових във нета и на какво попаднах
http://www.elantraxd.com/forums/showthr ... er-rolling на следния инструмент гледах клипове във youtube.com как прилагат във деисцвие тоя инструмент тои върсъс един сушуар които със него
се нагриява боята за да не се напука преди да флезне тоя инстумент във употреба но мен лично ме съмнява ,че
ще получиш желания ефект! ако ти се заиграва много и си набавиш точните материали можеш да си направиш макет и после от горе със смола кита и аиде ,аз лично почнах но го заебах уж вренно таикато при мене не са 1 2 неща със които/съм се захванал!
дано да ти е от полза поздрави !

http://www.elantraxd.com/forums/showthr ... er-rolling на следния инструмент гледах клипове във youtube.com как прилагат във деисцвие тоя инструмент тои върсъс един сушуар които със него
се нагриява боята за да не се напука преди да флезне тоя инстумент във употреба но мен лично ме съмнява ,че
ще получиш желания ефект! ако ти се заиграва много и си набавиш точните материали можеш да си направиш макет и после от горе със смола кита и аиде ,аз лично почнах но го заебах уж вренно таикато при мене не са 1 2 неща със които/съм се захванал!
дано да ти е от полза поздрави !

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това със сешоара става ама за малко огъване, за по-голяма раздувка си иска боя.
- todor_plamenov
- Потребител
-
- Кара: bmw e34
- Мечтае да кара: m5 e34 e36 turbinirana
- Детайли за колата: ако бмв е религия,аз съм ФАНАТИК
абе кажи речи захванеш ли се да правиш тази работа направо ще се пребоядисва целия калник
просто е
неизбежно относно колега които е пуснал тази тема ще кажа 1/во незнам за какво бмв става на вапрос за е36/ца или ...
нещо друго но аз лично за е34 доста се поразрових и единственото което открих е супер грозни раздувки сигорно
5/6 см които разбирасе за да заприлича на нещо вървят със комплект прагове предна и задна броня на безбожно висока
цена даже за момент си помислих тия хора да не работият със старите пари
но ако е за е36 и е46 може да се
намери нещо но няма да е ефтино гаранция !

неизбежно относно колега които е пуснал тази тема ще кажа 1/во незнам за какво бмв става на вапрос за е36/ца или ...
нещо друго но аз лично за е34 доста се поразрових и единственото което открих е супер грозни раздувки сигорно
5/6 см които разбирасе за да заприлича на нещо вървят със комплект прагове предна и задна броня на безбожно висока
цена даже за момент си помислих тия хора да не работият със старите пари

намери нещо но няма да е ефтино гаранция !
5 мнения
• Страница 1 от 1