Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Zagy » 21 Фев 2011, 1:48

Психологическия ефект е адски важен... поне за новобранците като мен. На мен аспирин да ми дадат и да ми кажат, че ще стана Рони Колман за 1 година - ще джаскам като изоглавен и ще искам още. Вече с времето, което прекарваш в залата, идва и усета за тренировките и кое как седи... аз сравнително скоро почнах да усещам нещата истински (или поне така си мисля).
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2011, 2:32

Mollov написа:Аз имах в предвид повече за психологическият ефект, за да ти тръгнат тренировките... и да имаш желание и енергия да тренираш... че докато влезнеш в кондиция, няма да си толкова енергичен...

Всеки различно . Аз в началото винаги съм най-надъхан защото резултатите са все едно си назобен ... и тренирам въпреки мускулните трески , умората и липсата на енергия . Първия период на лека демотивация при мен идва на 3ия месец когато резултатите вече раста изключително бавно и тогава мисля е време за жокери . Ест . не зоб - макар и трудно ефекта може да се компенсира с други неща .

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Фев 2011, 17:39

Mollov написа:Абе зависи... ако са някви азотни бууууууустъри и подобни, които те надъхват допълнително... при мен действат ;)

Определено много надъхват. Тествах един "Азотен бустър" и останах с много добро впечатление, във фитнеса яко супер серии. Хубавото е, че почва да действа след 15 мин от приема, поне при мен е така.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 21 Фев 2011, 17:59

Направи малко разпускащи упражнения, малко скачане на въже и т.н., но няма начин да нямаш здрава мускулна поне 3 дена според мен.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Фев 2011, 19:24

Вземи си от касата, ако има "наливни добавки" (по 1 дозичка само), глутаминче, протеинче(гейнър), амино, може и витаминки и ще те държи поне 2 дни по-малко :mhihi: При мен поне усещам стабилна разлика във възстановяването от добавки, че и мен ме държат по 5-6 дена гърдите след почивки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2011, 0:19

Добра идея , но поне 2 седмици трябва да пия тези неща всеки път - примирявам се с факта , че ще ме стегне като гипс и утре започвам :P

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Фев 2011, 1:10

Без мускулна треска няма да минеш, може да я направиш по-лека ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2011, 1:29

Да , а някой може ли да препоръча фитнес в Лозенец . Аз бях загледал този на Златовръх , но 70 лева всеки месец ми се виждат множко .
В гугъла излезе и това http://www.fitness-spots.com/spots/1 - цена наполовина .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2011, 10:51

Не си давай зор и няма да имаш мускулна треска. Почни с разни женски упражнения и цялото тяло за месец и ще си ОК.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 22 Фев 2011, 11:51

За мускулна треска ми казаха Мg разтворими, но от опит да кажа, че евентуално ако има някъв ефект то не е голям и пак ме удря яка треска!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 22 Фев 2011, 13:01

Незнам защо всички ревете, като някакви момичета от тая треска, като за два дни я няма.
Така или иначе повечето тук тренират по 2-3 пъти в седмицата, така че докато дойде следващата тренировка и почти си забравил за треската. Моят съвет е да се радвате, че имате яка треска, поне така знаете, че сте работили здраво за мускулната група ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2011, 15:21

Когато не съм тренирал много време , треската преминава напълно след поне седмица и често се повтаря след това . Изхода е явно - както казва бум-бум с женски упражнения , но не съм чак такова мрънкало и ще си започвам с кръгови тренировки (май така се казваше от всичко по-малко) , когато тренира някакви леки тежести (примерно 50ина кг) пък да минава когато ще :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2011, 16:03

Няма файда да претренираш, да получиш зверска мускулна треска и да почиваш принудително. За това лекичко и постепенно. Определено не е приятно да се натоварваш на 30% от потенциала, но определено е по-добрата стратегия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2011, 16:23

Да , ще ги има предвид . Това което мисля е първите 2 седмици по 45 мин лека тренировка , нямам планове да се скапвам от началото . Ако треската е по-силно , обикновено правя само раздвижване или много повторения на лоста , само .
Бум-бум - ти не беше ли в Лозенец - кой фитнес би препоръчал . Желязото си е желязо де , но аз имам едни стари проблеми в кръста и ми трябват малко по-хубави уреди .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2011, 18:18

Мойто джелезо е в къщи, зали не ползвам от 2 години. Имам си 4 пудовки, лост, доволно тежести и лежанка, ластици, лост за набиране, едни колани за малко по-специфични упражнения и съм капитан :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата