Счупен картер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Счупен картер
Винаги са ми казвали, че картера на Е30 е много ниско , но днес за жалос се убедих лично и едно не малко парче от него остана на едни софийски павета
. След това пътна помощ и т.н.
Въпроса ми е дали знаете читав майстор, който евентуално да го залепи и каква е цената на втората употреба картер /лесно ли се намират - М40, 318, 1989 г. комби/. Предварително благодаря!!!

Re: Счупен картер
добре дошъл в кклуба на спуканите картери пусни си тема в продава така най-лесно ще намериш на сносна цена иначе нов може да се вземе на около 100лв
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
смени си хамортисьорите с картера

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
да го залепи то по добре да го завари ако не е голяма дупката , още по добре читав втора ръка 

пич бих те посаветвал да отидеш до 1 морга и да си земеш един 2 рака или от форума.а да го предпазише земи 1 ладова шина колкото и грозно да ти звучи за 5 лв и малка преработка си решаваш проблема 5мм стоманизирано ли е нз ама е мега кораво.иначе оригинално за е30 поне аз несам вижал ( шина)
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
не се занимавай да го заваряш или лепиш излиза колкото читав втора ръка (40-50лв)
и след като го смениш правиш си едно ей такова и готово

и след като го смениш правиш си едно ей такова и готово

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Благодаря за съветите!!! Няма да може да се залепи, така че ще търся втора употреба, а шина явно трябва да сложа, аз преди бях чел тук във форума за шините, но все отлагах. Майстора ще потърси втора употпреба картер и ако не намери ще потърся във форума. Благодаря ви и успех!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1