LED габарити за БМВ Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
LED габарити за БМВ Е91
Някой знае ли откъде да си купя и какъв модел LED габарити за БМВ Е91 2010 - колата е с халогенни фарове, ефекта който се търси е да се осветят по-силно ринговете и разбира се по-бяла да е светлината
Благодаря
Благодаря
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: LED габарити за БМВ Е91
внимавай при избора и най-вече при плащането накрая, накарай продавача да ги светне, да знаеш какво ще получиш. имах случай с приятел, купил си лед ангели за габариг, ама у фабриката турили по 1 диод в началото, 1 в средата и 1 на края и
, кво става, монтирам, свързвам и включваме, а приятелчето на нокти постоянно, все мърмори кат свекърва, колата тва, колата онова, ще я одереш. Та палим ламбите и кеф
, светят 3 точки кат детска играчка, той си ги е избирал ся
. Накрая му теглих една майна и да се упрая кат мое. Поздрави.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мисля че човека пита за лед крушки които светят по силно и бяло. Комплекта струва около 150лв. и мисля че babuna продаваше такива. Сменят се без проблем и май имаха и залъгалки за волтажа. Лично за мен е доста циганско да се слагат сини габарити.
Попринцип бялото според мен седи най-добре. А иначе като цена е между 100 и 300 лв. Зависи от качеството. Ама внимавай как ще ти го направят, че с тия електроники е много тегаво ако не направят нещо както трябва. 

да точно така , търся ефект силна и бяла светлина, писах на babuna щи видим какво ще стане 

ето за това става въпрос , на тези фарове искам да сложа бяла светлина на ринговете, сега е жълта и не ми харесва ...меко казано...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1