Имам проблем с регулатора на струята
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- galinkuuuu
- Потребител
-
Имам проблем с регулатора на струята
Преди месец незнам кои но някои ми е пипал коп4ето за регукиране на струята и познаите...не6то много неприятно се е слу4ило.Вмомента все едно няма жило.Коп4ето се марда около 3-4мм и е много кофти,немога да си регулирам на каде и колко да духа.Вмомента е останало на полужение нагоре.Тоест духа кам прозореца и леко кам пасажерите.Но така неможе.Ходих в сервиз и ми казаха 4е може да:
1: да се откаснало жилото,което ми зву4и наи-логи4но
2:каза 4е можело да се е с4упила някакжа джунджария
и каза 4е това е сварзано с много труд и трябвало да се прасни половината кола.И така.. сега да ви кажа аз какво направих и да ми дадете савет.Зна4е свалих курата под жапката и там долу има една джуджафка която е сварзана с жилото и с коп4ето на таблото.Там вси4ко се вижда и у4евидно няма проблем.Наи-вероятно жилото горе при коп4ето е излязло и тук сега е проблема.как да стигна до коп4ето и да жидя за какжо става въпрос.Зна4е да кажа ,отпер сам го разглобявал и и разбрах 4е трите самото тяло на което се намират трите коп4ета излиза назад.някои ако може да каже кое и как да разглобя за да стигна до вапросното коп4е.
1: да се откаснало жилото,което ми зву4и наи-логи4но
2:каза 4е можело да се е с4упила някакжа джунджария
и каза 4е това е сварзано с много труд и трябвало да се прасни половината кола.И така.. сега да ви кажа аз какво направих и да ми дадете савет.Зна4е свалих курата под жапката и там долу има една джуджафка която е сварзана с жилото и с коп4ето на таблото.Там вси4ко се вижда и у4евидно няма проблем.Наи-вероятно жилото горе при коп4ето е излязло и тук сега е проблема.как да стигна до коп4ето и да жидя за какжо става въпрос.Зна4е да кажа ,отпер сам го разглобявал и и разбрах 4е трите самото тяло на което се намират трите коп4ета излиза назад.някои ако може да каже кое и как да разглобя за да стигна до вапросното коп4е.

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Колега не съм собственик на такваз кола, но ето какво мисля по въпроса:
Ако е от жилото то може да се откачило: а) от при копчето б) от клапата
Най-добре прегледай механизма и помисли къде може да е повредата, а след това разгелдай всичко.
Можеш да го направиш в някоя друга книга тук.
Надявам се да съм помогнал поне малко
Колега не съм собственик на такваз кола, но ето какво мисля по въпроса:
Ако е от жилото то може да се откачило: а) от при копчето б) от клапата
Най-добре прегледай механизма и помисли къде може да е повредата, а след това разгелдай всичко.
Можеш да го направиш в някоя друга книга тук.
Надявам се да съм помогнал поне малко

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- galinkuuuu
- Потребител
-
зна4е то жилото е свьрзано за клю4ето и за един механизам за които са сварзани не6то като лост4ета които движат клапити.аз като махнах кората гледах и стигнах до изжода 4е се отка4уло горе при коп4ето.Някои ако знае как да стигна до него да помага.Дано не се налага да се сваля цялото бар4е и централната конзола.Искам някои да ми каже как да си изжадя трите коп4ета
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Гледай книгите колега... Те за това са направени!
Гледай книгите колега... Те за това са направени!

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Като свалиш врътките които се свалят само с дърпане ще видиш мисля че бяха две винтчета развиваш ги и сваляш модула за парното и ще видиш жилата като го издърпаш.
6 мнения
• Страница 1 от 1