Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e34 525tds
Мечтае да кара: m5 e60

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от mom4eto » 20 Фев 2011, 1:53

Mollov написа:Някои хора буат яко жълтъци, та им пукат ушаците и нищо им нема... но според мен не трябва да се ядат повече от 2-3 жълтъка на ден...

Зависи вече от нивата на холестерол на всеки човек ... Много е относително , и на мен нищо не ми става от много , но докато тренирах не сам ял по повече от 1-2 жълтъка на ден.
Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2011, 14:17

bum_bum написа:Годишно изяждам над 1000 жълтъка и не съм преритал още ;)

Е да де.... 365 х 3 ~ 1100... т.е. няма проблеми... преди и аз така ядях много яйца, ама по едно време ми втръснаха до противност...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Фев 2011, 15:08

Много дълго ги набеждаваха яйцата, но те не повишават нивото на холестерол, тъй като организмът сам произвежда холестерол от натрупаните мазнини, а не го получава от богатите на холестерол продукти, към които се отнасят и яйцата.

Какъв ще стане холестеринът, съдържащ се в яйцето, зависи с какви продукти сте го яли. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2011, 20:31

За да не ти втръсват номера е да се сменя рецептата. Един път бъркани, един път със сланина, със сирене, с някакво месо и така. Иначе не ям по 3 на ден, има доста дни в които не ям, а като ям отиват 5-10 на ден, според зависи.
И относно горното мнение за холестерола- да. Няма никакво значение колко холестерол поглъщаш с храната. Той се образува в огранизма, а не идва отвън.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 20 Фев 2011, 23:30

bum_bum написа:За да не ти втръсват номера е да се сменя рецептата. Един път бъркани, един път със сланина, със сирене, с някакво месо и така. Иначе не ям по 3 на ден, има доста дни в които не ям, а като ям отиват 5-10 на ден, според зависи.
И относно горното мнение за холестерола- да. Няма никакво значение колко холестерол поглъщаш с храната. Той се образува в огранизма, а не идва отвън.

Уж си сериозен човек,пък да разсъждаваш така за холестерола :dunno: Замислял ли си се,че някой може да вземе думите ти за чиста монета и да си докара зли дертове в/у здравето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2011, 23:57

Всеки е свободен да се грижи за здравето си както намери за добре. Никой не задължавам с мнението си :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 21 Фев 2011, 0:01

В този ред на мисли да се включа и аз.

Вредно ли е да пия всеки ден шейк от 2-3 домашни яйца + прясно мляко + какао? Ако имате идеи, споделете - ще съм ви благодарен.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 21 Фев 2011, 0:11

Нали го пита същото 3-4 страници назад, Кирчо. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 21 Фев 2011, 0:12

K.Laloff написа:В този ред на мисли да се включа и аз.

Вредно ли е да пия всеки ден шейк от 2-3 домашни яйца + прясно мляко + какао? Ако имате идеи, споделете - ще съм ви благодарен.

Макар и минимален има риск от хранителни отравяния(салмонела)след прием на сурови яйца,било то и домашни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2011, 0:50

Малко да сменя темата - понеже след 2 години пауза започвам пак да тренирам (малко силно казано за ходене на фитнес :) ) да ви питам - има ли начина да не хвана зверска мускулна треска , след първата тренировка ?
До сега винаги е било така , особено гърдите - ако ще само 50 кг на лега да сложа на другия ден ме стяга яко .И като се има предвид , че първите 2 седмици ще помпя от всичко по малко , ще си представям как ще ме боли всичко. Със аспирин нищо не става . Някакви идеи ?

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Фев 2011, 0:57

Няма начин... сериозно натоварване (на фона на ежедневието ти в момента) си е... просто я изтърпяваш и това е... ;)
Пробвал съм кви ли не "бабини рецепти", то не бяха хаспирини, то не беше кисело мляко... треската си я има.. че и след следващата тренировка...

Има вариант да пробваш лицеви опори, ама лекичко, за първите няколко дни... да натовариш по-леко... пробвай, може да ти помогне...

bum_bum, ти що не ги ядеш всеки ден... нормално... аз за някви месеци бухах яйца всеки ден... по 4-5 белтъка (поне) и 2-3 жълтъка... писнаха ми и варени, и бъркани, и с месо, и без месо, и на очи, и на квадратчета, и на кръгчета... аз така примерно сега не мога да пия протеинови шейкове, освен ако не са някви супер яки протеини, да са вкусни... писнали са ми до незнам къде...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2011, 0:59

Гърдите ми са най-слабата група и дори само от лицеви опори ме схваща мощно :mhihi:
Инак и аз съм пробвал какво ли не . Глутамина помага , но това ако вече си във форма и просто решиш да се изцедиш до край в някоя тренировка , да не говорим , че в самото начало,няма никакъв смисъл да се пият добавки .

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Фев 2011, 1:19

Абе зависи... ако са някви азотни бууууууустъри и подобни, които те надъхват допълнително... при мен действат ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2011, 1:29

Първите 4 седмици , обикновено качвам по кило на седмица , за това казах , че няма смисъл от жокери. Според мен чак на 2рия месец е необходимо да си набавяш допълнително аминокиселени . Аз така ги виждам нещата ...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Фев 2011, 1:41

Аз имах в предвид повече за психологическият ефект, за да ти тръгнат тренировките... и да имаш желание и енергия да тренираш... че докато влезнеш в кондиция, няма да си толкова енергичен...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата