ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
dimov_ написа:Колеги, като сменям дебитомер, на новия всичките му цифри ли трябва да бъдат еднакви с тези на моя (от едни и същи двигателите са смъкнати). Щото като гледам целия номер от 18 цифри на новия дебитомер съвпадат с моя. С изключение на 14-тата-моята е 4 а на другия дебитомер е 5. Иначе всички други са едно към едно. Това означава ли че не е за моята кола този дебитомер
В RealOem.com би трябвало да ти излезе за какви коли става като напишеш парт номера.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
darko1 написа:Към колегите с компакт - Вратите ви трудно ли се затварят?При мен като стане студено трябва с малко повече сила,иначе не се затварят плътно![]()
![]()
Свали малко стъклото и кажи има ли разлика в затварянето.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
darko1 написа:vladi_a_i написа:darko1 написа:Към колегите с компакт - Вратите ви трудно ли се затварят?При мен като стане студено трябва с малко повече сила,иначе не се затварят плътно![]()
![]()
Аз нямам такива проблеми,е ти колко силно ги затваряш,та не се затварят плътно...отрегулирай ги с малко навътре и тогава виж как ще е.
Ами щом всеки който седне за пръв път и не може от 1-я път да затвори смятай![]()
От къде се регулират,че не съм в час![]()
Еее и мойта пасажерската е така,аз им казвам малкооо по силно,но не да блъскат вратата зверски,те не смеят да я тръшнат,че като ме знаят какъв съм

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
~Мишо~ написа:darko1 написа:Към колегите с компакт - Вратите ви трудно ли се затварят?При мен като стане студено трябва с малко повече сила,иначе не се затварят плътно![]()
![]()
Свали малко стъклото и кажи има ли разлика в затварянето.
Няма разлика колега

Даже много хора ми викат кви са тия врати,че не се затварят лесно

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Здравейте.Отвориха ми задните дискове и се оказа че ми е махната някаква пластина и нямам ръчна спирачка май заради нея.Та въпроса ми това под номер 6 как се казва и продава ли се отделно.Каква му е цената и къде да го търся.

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги мога ли да махна таблото с километража,без да махам волана.Колата е компакт,ето и снимка

darko1 написа:Колеги мога ли да махна таблото с километража,без да махам волана.Колата е компакт,ето и снимка
viewtopic.php?t=53641

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
em1l написа:Здравейте.Отвориха ми задните дискове и се оказа че ми е махната някаква пластина и нямам ръчна спирачка май заради нея.Та въпроса ми това под номер 6 как се казва и продава ли се отделно.Каква му е цената и къде да го търся.
В някоя морга на 100% ще намериш...за ново,мисля,че не вървят с накладките

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Един въпрос и от мен. Не знам дали е за нова тема или за тука, ама ще пробвам първо тука, после ще си каже
Каква е цената на 318i (4 door sedan), 318is (coupe), 320 M52B20 (coupe) която е нормално да се плати за автомобил '95-та '98ма година?
Екстрите които търся все повече намаляват. Вече само климатроник - без значение дали е дигитален или не - просто РАБОТЕЩ. ///М-пакета отпадна - то без него не мога да намеря читава (за сега). Ел. пакет, халогени и като цяло работещ добре автомобил без дребни забележки като провиснал таван, кори на вратите, свършила рейка....
Като чета темите гледам тук във форума всички казват, че за 4к трябва да са тези години с М-пакети и без забележка, дефакто и по-скъпи гледах (на място!) и пак са недобре поддържани...
Благодаря !

Каква е цената на 318i (4 door sedan), 318is (coupe), 320 M52B20 (coupe) която е нормално да се плати за автомобил '95-та '98ма година?
Екстрите които търся все повече намаляват. Вече само климатроник - без значение дали е дигитален или не - просто РАБОТЕЩ. ///М-пакета отпадна - то без него не мога да намеря читава (за сега). Ел. пакет, халогени и като цяло работещ добре автомобил без дребни забележки като провиснал таван, кори на вратите, свършила рейка....
Като чета темите гледам тук във форума всички казват, че за 4к трябва да са тези години с М-пакети и без забележка, дефакто и по-скъпи гледах (на място!) и пак са недобре поддържани...
Благодаря !

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Тва е толкова относителен въпрос, че няма накъде...
започват от 3 тъ до 10...
започват от 3 тъ до 10...
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
значи мотора 318i не ти го препоръчвам слаб е.Земи си като моя 318is M42 аз лично много съм доволен.Аз с летни зимни джанти запазен с всички екстри кожи музика си зех за 3600.Та без М пакет варират г/д м/у 3 до 4 500 и после вече почват до 6 с М пакети нагоре вере 2.5 2.8 м3 и т.н.Предна М броня 300 лева,Прагове 120 лева,Огледала 100 лева,Лайстни 100 120 лева,Задна М броня 250 лв това са ти примерни цени за М пакета ако решиш 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ся аз да попитам нещо за е36 седанче. Тука вали, вдигнах долната част на задната седалка и доло всичко беше вода, дунапрена беше също подгизнал, но седалката горе е суха
... 80% от количеството беше под дясната седалка. Огледах оплътненията на вратите и прозорците и явно не е от там. Къде да търся проблема ?
и втори въпрос ... на задната кора имам решетки на колоните, самите колони ги няма, но явно е имало. Проблема обаче е че и кабелите липсват
. Къде да ги търся ? От къде минават до радиото и какво трябва да разглобя за да им проследя пътя ?
ПП. Проверих в realoem-а - и според тази илюстрация по-доло трябва да имам кутии някакви #8 - които аз нямам. А кабелите, които видимо са зад задната облегалка не мога да ги намеря

и втори въпрос ... на задната кора имам решетки на колоните, самите колони ги няма, но явно е имало. Проблема обаче е че и кабелите липсват

ПП. Проверих в realoem-а - и според тази илюстрация по-доло трябва да имам кутии някакви #8 - които аз нямам. А кабелите, които видимо са зад задната облегалка не мога да ги намеря

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Това сигурно е възможно най-тъпия въпрос.Срам не срам кое копче за какво е електронния блок за управление на климатроника.

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Кой номер е бушона за стоп светлините (стоп машинката)?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com