Колеги помагайте !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
за триене!благодаря на колегите.
Еми аз си взех пълния пакет,който включва: 2колони 17к-ки 2 пищялки и 2 говоритела в предните врати,задните врати 2 малки говорителчета и отзад пак 2 17-ки + 2 баса(елипси) с 2 усилватела общо 12 колони,и ако някой ми каже,че не е нищо особенно...все пак сега съм с 6 нокии...другото което е,че има и варянт на хармана с 10 колони,който съм го чувал преди да си взема тази 46-тица в момента и беше мн добре
а тоя бутон да включваш и изключваш баса не е нужен,защото може да се върже така,че да си дъни баса постоянно,това копче е само да изключваш баса ако возиш малко дете
но сега идва големия та*ак,инсталацията и една букса на усилватела дето не е на колоната и разкачането...ще го мислиме,ако не намеря нужните консумативи-край...ако ги намеря ще кача снимков матриал.

Последна промяна Alpinab3 на 18 Мар 2011, 18:50, променена общо 1 път
®BMW®
- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Re: Колеги помагайте !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
Тоя бутон не е за баса а за пространствен ефект и има разлика вервай ми
ХК си е хубаво нещо на фона на мизерната стокова музика но ако имаш свръх очаквания ще останеш разочарован

ХК си е хубаво нещо на фона на мизерната стокова музика но ако имаш свръх очаквания ще останеш разочарован
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
На фона на стоковата музика Х/К е доста класи над нея. Но не е нищо осебенно наистина. Не заради друго а просто защото е измислена преди 15год. а ние я сравняване с нещо което е мислено преди година.
Ако колата ти има фабрично Х/К това е един голям + за собственика, но ако няма и искате да си сложите, за същите пари ще имате 5-6 пъти по-качествена музика
Та за да не съм и аз само
мога да дам съвет да се закупи цялата инсталация от ebay
Гледал съм няколко обяви на цялата инсталация (без колоните само кабелите) и беше около 100$
Ако колата ти има фабрично Х/К това е един голям + за собственика, но ако няма и искате да си сложите, за същите пари ще имате 5-6 пъти по-качествена музика

Та за да не съм и аз само

Гледал съм няколко обяви на цялата инсталация (без колоните само кабелите) и беше около 100$

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Н/К е най-големия гаф в е46, дори не е екстра, хората по света са ги подменили отдавна, като са си оставили само колоните. Фабричният lear има 2 пъти по-класен бас, чул съм го с ушите си))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
tngeorgiev написа:Н/К е най-големия гаф в е46, дори не е екстра, хората по света са ги подменили отдавна, като са си оставили само колоните. Фабричният lear има 2 пъти по-класен бас, чул съм го с ушите си))
Много слабо изказване....чак пък гаф

- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
отказах се колеги,ако някой я иска цялата музика да драсне
400 лефчета

®BMW®
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Мене ей сега преди 20на минути ми предложиха Х/К за седан ( цд, колони, кабели, усилватели) за ***лева и аз много се изкушавам. Фабрично съм с 6 говорителя и си мисля че направя ли интервенцията ще съм по доволен от сега. Ако има някой колега от Варна с Х/К нека да ми драсне да се видим да го чуя за кво иде реч и да знам да го земам ли или не.
А и да попитам фабрично от вътрешната страна на корите има ли заготовки за допълнителните говорители на хармана ?
А и да попитам фабрично от вътрешната страна на корите има ли заготовки за допълнителните говорители на хармана ?
- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Значи явно единствения начин да разбера е да раглобя и да видя
Колата е седан 99г. Искаше ми се предварително да не стигам дотам ама..

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Колеги и аз исках да слагам въпросната Х/К система но я чух и се отказах ,разлика има от нормалното озвучаване на БМВ но и не е нещо фрапираща разликата !!За това само добавих един Суб. в багажника и се получи доста добре а и звука е много по добър от Х/К о то със оригиналните говорители !А и интервенцията по монтирането на един суб. е доста по бърза и лесна от Х/К!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода

За да не съм офф, точно вчера имах възможност да сравня нормална с Х/К системата и аз също съм на мнение, че разликата не си заслужава цялата суматоха с конверсията. Аз усетих едни високи в повече и малко повече дълбочина на звук идващ от задната част. Нищо съществено за мен. Изказвам лично мнение!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- narcosan
- младши ентусиаст
-
Re: Колеги помагате !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
[quote="frizzante"]:OT: Колега този суб в какъв обем работи?
Колега преди да го сложа така суба беше във каса но какъв е обема не помна !но така поставен дъни много яко и честно казано аз не очаквах да е толко добре но за мои късмет се получи и то доста добре !!Иначе суба е 400+400 с две бобини е старичък е но мен ме устройва !

Колега преди да го сложа така суба беше във каса но какъв е обема не помна !но така поставен дъни много яко и честно казано аз не очаквах да е толко добре но за мои късмет се получи и то доста добре !!Иначе суба е 400+400 с две бобини е старичък е но мен ме устройва !

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
narcosan написа:frizzante написа::OT: Колега този суб в какъв обем работи?

- narcosan
- младши ентусиаст
-
Amatior4o написа:narcosan написа:frizzante написа::OT: Колега този суб в какъв обем работи?
Много стана оффтопик-а, но и аз искам да се включа. Аз съм с Х/К и в момента се чудя дали да си сложа допълнителен бас както ти си направил или да сложа суб-буфер в багажника. Рязал ли си ламираната зад седалката за да поставиш баса или си имал дупка за ски сак. Притеснява ме единствено, как ще свири ако махна част от ламарината.
Нищо не е рязано колега просто си правиш дървена кора по формата на облегалките (от хубаво и меко дърво),после я тапицираш в желания от теб цвят!!Аз ползвах отвора за ски сака мисля че всички би трябвало да имат ски сак или бъркам

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3