питане за дюзата за студен старт на 2.3I
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
питане за дюзата за студен старт на 2.3I
Колеги както се е видяло, по моя кошер доакто не сменя всичко няма да спрат проблемите...
сега ми протече дюзата за студен старт...търпи ли ремонт тая джаджа или да търся друга...и не може ли въобще да я изолирам и да не оказва никакво влияние...Видях че на 2.0-ката липсва тази дюза и мисълта ми е моя мотор няма ли да бачка без нея...
за m20b23 става въпрос
п.с знам, че Явор ще ми направи поредното предупреждение, че скоро може да се запаля, но и аз го осъзнавам

сега ми протече дюзата за студен старт...търпи ли ремонт тая джаджа или да търся друга...и не може ли въобще да я изолирам и да не оказва никакво влияние...Видях че на 2.0-ката липсва тази дюза и мисълта ми е моя мотор няма ли да бачка без нея...
за m20b23 става въпрос
п.с знам, че Явор ще ми направи поредното предупреждение, че скоро може да се запаля, но и аз го осъзнавам

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: питане за дюзата за студен старт на 2.3I
много мъка има по тоя свят, ама много..

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Както каза колегата ти след теб, с много мъка ще палиш
особено в студено време ако я махнеш, но няма да има проблем да запалиш цялата кола, не зависимо от времето в сегашното положение.
Ония дет си гледал без дюзата имат и други разлики с твоя мотор, та не ги ползвай за сравнение.
Потърси ако не са ги изхвърлили всички, няма да са кой знае ква цифра макар, че историята в КУПУВА/ПРОДАВА помни много чудатости.
Ако ти се разкарва до Бургас и имаш два БЕКС-а под мишница ще те уредим

Ония дет си гледал без дюзата имат и други разлики с твоя мотор, та не ги ползвай за сравнение.
Потърси ако не са ги изхвърлили всички, няма да са кой знае ква цифра макар, че историята в КУПУВА/ПРОДАВА помни много чудатости.
Ако ти се разкарва до Бургас и имаш два БЕКС-а под мишница ще те уредим

- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
за 2 бекса под мишница съм склонен да я подаря вече

btw един колега ми прати ей сега оферта за дюзичка и мисля в понеделник да вървя да купувам една бензинова помпа ...словенска ли ще е китайска ли ще е...ще видим, но дано вече тая черна дупка да се запуши...

btw един колега ми прати ей сега оферта за дюзичка и мисля в понеделник да вървя да купувам една бензинова помпа ...словенска ли ще е китайска ли ще е...ще видим, но дано вече тая черна дупка да се запуши...
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Явор написа:много мъка има по тоя свят, ама много..
еми така е тия дето нямат пари като тебе с мъка постигат нещата... то с пари всеки може....
JoHNyB написа:дано вече тая черна дупка да се запуши...
тоя филм още не са го направили

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:Явор написа:много мъка има по тоя свят, ама много..
еми така е тия дето нямат пари като тебе с мъка постигат нещата... то с пари всеки може....JoHNyB написа:дано вече тая черна дупка да се запуши...
Щото и аз не съм го гледал....

- E30_M_Tech_ll
-
-
ми то зависи да ти кажа... като цяло е много здрава кола и рядко се чупи ако е подържана но просто все ти се иска нещо да и подобриш я други джанти я някое рекаро я това я онова накрая мотор, окачване и така нататък.... всичко зависи колко ти се занимава и с кви пари разполагаш....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
E30_M_Tech_ll написа:Явор написа:много мъка има по тоя свят, ама много..
еми така е тия дето нямат пари като тебе с мъка постигат нещата... то с пари всеки може....JoHNyB написа:дано вече тая черна дупка да се запуши...
еми бачкай бре колега

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- E30_M_Tech_ll
-
-
аз бачкам и също гледам да слагам само хубави части на колата но не всеки е така.... в другата тема човека ти обесни че още учи следователно парите са кът...... ти като си бил ученик надали си разполагал със средствата с които разполагаш сега.... така че сети се за онези времена и не пиши за мъката....
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:аз бачкам и също гледам да слагам само хубави части на колата но не всеки е така.... в другата тема човека ти обесни че още учи следователно парите са кът...... ти като си бил ученик надали си разполагал със средствата с които разполагаш сега.... така че сети се за онези времена и не пиши за мъката....
мерси за разбирането колега...Лятото докато работех наистина имах възможност и ходовата част що имаше косури всичко се смени, но сега ми е тясно около врата...
и наистина здрави са, но годниките си оказват влияние... и все пак...колкото и пари да блъскаш...като чуеш шестака...

10 мнения
• Страница 1 от 1