All girls are bitches.
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: All girls are bitches.
Yanko Petrov написа:... Разочароваш се, когато очакваш следващата да не е такава, пък се оказва рано или късно, че е същата.
Затова се настройваш, че и новата е кучка като всички останали досега и не очакваш нищо- ако си прав поне няма да си разочарован... А ако изкараш късмет и си уцелил 1 от малкото свестни ще си приятно изненадан

ПС: Тя и моята е кучка, ама си я харесвам- може да е малко, но поне донякъде подлежи на дресура и ситуацията е поносима

Мен не ме толкова дразнят кучките - те си играят тяхната игра, а ме дразнят приятелите ЧЕХЛЬОВЦИ, които топките им са в дамската чанта на приятелките им!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е.Димитров написа:Аз пък съм доволен,даже на последък напълнях щото ме гледат като цар и даже некой лев дава,така че вие сте си виновни,у такива социални кръгове се движите...

като спрете да излизате с такива, които ги е минал половината квартал, защото им е фешън, може и да не разочаровате толкова много ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vicho написа:... които ги е минал половината квартал ...
Е той квартала, е малък- има-няма 10000 калпака, к'во толкова

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Една жена ми каза, че имало и читави жени.
Ама човек на жена да вярва ли?!

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
LizarD написа:Искам като по филмите да срещна някоя на плажа и ляотото да го прекараме заедно в дървена къщурка
Много филми гледаш. Както казваха в един филм

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
LizarD написа:Ако искате ме баннете, ебахти писна ми.. няма една жена, която да си струва. Всички до една са...
Май трябваше да остана да си поговорим повече снощи

Много като тебе вече плакаха ...
Не искам да се влетявам като камикадзе в тази тема
, нито ще се заприказвам, само искам да попитам автора на колко е години? Защото имам някакво впечатление, че не е кой знае колко голям, а да прави такива обобщения.... Най-малкото, за да коментираш жени, трябва да си зрял мъж. Момче на 20-21г макс.може да коментира толкова уверено само връстничките си, за които между другото моето лично мнение не се различава от неговото
Хубав ден на всички и да знаете, че който търси, и ако търси на правилното място, по правилния начин- намира!

Хубав ден на всички и да знаете, че който търси, и ако търси на правилното място, по правилния начин- намира!

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
smg написа:Една жена ми каза, че имало и читави жени.
Ама тя вярва ли си, или някой я е излъгал, че била такава

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Мишел написа:Не искам да се влетявам като камикадзе в тази тема, нито ще се заприказвам, само искам да попитам автора на колко е години? Защото имам някакво впечатление, че не е кой знае колко голям, а да прави такива обобщения.... Най-малкото, за да коментираш жени, трябва да си зрял мъж. Момче на 20-21г макс.може да коментира толкова уверено само връстничките си, за които между другото моето лично мнение не се различава от неговото
![]()
Е, и аз като съм на 44, нищо по-различно от преди 25 г., та до сега.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
lowshow написа:Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея
Всичко е до време

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ивчо3 написа:smg написа:Една жена ми каза, че имало и читави жени.
Ама тя вярва ли си, или някой я е излъгал, че била такава?
То и извънземни викат, че има, ама не съм виждал.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Тук в Бг. всички жени не стават за нищо, като бях в Щатите поне видях свястни момичета, мили,добри, всички спортуваха, а не мислеха като наще как да изпият днес 100 кафета и да изпушат 2 кутий цигари и ако може да си намерят спонсор че да не се мъчат да работят и т.н!
На едната снимка в галерията ми съм се снимал с едната колежка от работата в USA, това момиче беше на 16г. тренираше два спорта, волейбол, нашия футбол, ходеше на училище и работеше всяка вечер, а и ходеше да бяга през ден и караше едно джипче V8
!
На едната снимка в галерията ми съм се снимал с едната колежка от работата в USA, това момиче беше на 16г. тренираше два спорта, волейбол, нашия футбол, ходеше на училище и работеше всяка вечер, а и ходеше да бяга през ден и караше едно джипче V8

Последна промяна Nukem на 17 Фев 2011, 10:25, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
lowshow написа:Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея
Преди да коментираме интересите, нека всеки от вас, който споделя възгледите на автора на темата да си направи равносметка на доходите, образованието, общественото положение, характер, външен вид и някои незначителни неща. Рядко някой средностатистически мъж ще се впечатли от непривлекателна жена с нисък интелект, посредствена външност и фрашкана с мангизи, а когато този мъж е над средната статистика, също с малки изключения, изобщо няма да обърне внимание на този тип жени. Ако ще да му бъде слугиня (лично ненавиждам такова отношение), по-скоро с това поведение ще засили още повече неприязънта към нея. Женският интерес се свежда до няколко неща: Точно обратно на първото, се търсят предимно богати, с високо положение, скъпа кола, апартаменти, някои други екстри, подаръчета и т.н., по възможност да е ограничен, образованието е без съществено значение, също така да е мил, а не истински мъжкар, да е лесно манипулируем, външността в повечето случаи е без значение. Единственото, което спира възможността да притежават този тип мъже е че повечето нямат такава материална възможност да осигурят обожателките си и това, че не всички жени могат да си позволят да се разкрасят и с това да се харесат, а други са отчайващо зле. Ами как да има консенсус по въпроса? Това Ие пълно разминаване. зключения има, разбира се и те са от първия тип, от тези, които се надяват да хванат последния влак.
Последна промяна ивчо3 на 17 Фев 2011, 10:59, променена общо 1 път