All girls are bitches.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: All girls are bitches.

Мнение от ms » 17 Фев 2011, 8:35

Yanko Petrov написа:... Разочароваш се, когато очакваш следващата да не е такава, пък се оказва рано или късно, че е същата.

Затова се настройваш, че и новата е кучка като всички останали досега и не очакваш нищо- ако си прав поне няма да си разочарован... А ако изкараш късмет и си уцелил 1 от малкото свестни ще си приятно изненадан ;)

ПС: Тя и моята е кучка, ама си я харесвам- може да е малко, но поне донякъде подлежи на дресура и ситуацията е поносима :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Фев 2011, 8:41

Мен не ме толкова дразнят кучките - те си играят тяхната игра, а ме дразнят приятелите ЧЕХЛЬОВЦИ, които топките им са в дамската чанта на приятелките им!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Фев 2011, 9:00

Е.Димитров написа:Аз пък съм доволен,даже на последък напълнях щото ме гледат като цар и даже некой лев дава,така че вие сте си виновни,у такива социални кръгове се движите...

:yes:

като спрете да излизате с такива, които ги е минал половината квартал, защото им е фешън, може и да не разочаровате толкова много ... :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Фев 2011, 9:13

vicho написа:... които ги е минал половината квартал ...

Е той квартала, е малък- има-няма 10000 калпака, к'во толкова :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 17 Фев 2011, 9:48

Една жена ми каза, че имало и читави жени.
Ама човек на жена да вярва ли?! :dunno:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 17 Фев 2011, 9:53

LizarD написа:Искам като по филмите да срещна някоя на плажа и ляотото да го прекараме заедно в дървена къщурка

Много филми гледаш. Както казваха в един филм :mhihi: "Welcome to the real world!"
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 17 Фев 2011, 10:04

LizarD написа:Ако искате ме баннете, ебахти писна ми.. няма една жена, която да си струва. Всички до една са...

Май трябваше да остана да си поговорим повече снощи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Фев 2011, 10:04

Не искам да се влетявам като камикадзе в тази тема :mhihi: , нито ще се заприказвам, само искам да попитам автора на колко е години? Защото имам някакво впечатление, че не е кой знае колко голям, а да прави такива обобщения.... Най-малкото, за да коментираш жени, трябва да си зрял мъж. Момче на 20-21г макс.може да коментира толкова уверено само връстничките си, за които между другото моето лично мнение не се различава от неговото :bchug:

Хубав ден на всички и да знаете, че който търси, и ако търси на правилното място, по правилния начин- намира! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 17 Фев 2011, 10:13

smg написа:Една жена ми каза, че имало и читави жени.

Ама тя вярва ли си, или някой я е излъгал, че била такава :mhihi: ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 17 Фев 2011, 10:14

Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 17 Фев 2011, 10:16

Мишел написа:Не искам да се влетявам като камикадзе в тази тема :mhihi: , нито ще се заприказвам, само искам да попитам автора на колко е години? Защото имам някакво впечатление, че не е кой знае колко голям, а да прави такива обобщения.... Най-малкото, за да коментираш жени, трябва да си зрял мъж. Момче на 20-21г макс.може да коментира толкова уверено само връстничките си, за които между другото моето лично мнение не се различава от неговото :bchug:

Хубав ден на всички и да знаете, че който търси, и ако търси на правилното място, по правилния начин- намира! :yes:

Е, и аз като съм на 44, нищо по-различно от преди 25 г., та до сега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 17 Фев 2011, 10:19

lowshow написа:Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея :winky:

Всичко е до време :mhihi: и ние сме минали по тоя път :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 17 Фев 2011, 10:19

ивчо3 написа:
smg написа:Една жена ми каза, че имало и читави жени.

Ама тя вярва ли си, или някой я е излъгал, че била такава :mhihi: ?

То и извънземни викат, че има, ама не съм виждал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Фев 2011, 10:19

Тук в Бг. всички жени не стават за нищо, като бях в Щатите поне видях свястни момичета, мили,добри, всички спортуваха, а не мислеха като наще как да изпият днес 100 кафета и да изпушат 2 кутий цигари и ако може да си намерят спонсор че да не се мъчат да работят и т.н!
На едната снимка в галерията ми съм се снимал с едната колежка от работата в USA, това момиче беше на 16г. тренираше два спорта, волейбол, нашия футбол, ходеше на училище и работеше всяка вечер, а и ходеше да бяга през ден и караше едно джипче V8 :mhihi: !
Последна промяна Nukem на 17 Фев 2011, 10:25, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 17 Фев 2011, 10:40

lowshow написа:Колега не са всичките кучки, даже повечето не са просто явно не знаеш как да им държиш интереса качествено, и за мойта всички ми разправяха че е кучка ама мене си ми е много добре с нея :winky:

Преди да коментираме интересите, нека всеки от вас, който споделя възгледите на автора на темата да си направи равносметка на доходите, образованието, общественото положение, характер, външен вид и някои незначителни неща. Рядко някой средностатистически мъж ще се впечатли от непривлекателна жена с нисък интелект, посредствена външност и фрашкана с мангизи, а когато този мъж е над средната статистика, също с малки изключения, изобщо няма да обърне внимание на този тип жени. Ако ще да му бъде слугиня (лично ненавиждам такова отношение), по-скоро с това поведение ще засили още повече неприязънта към нея. Женският интерес се свежда до няколко неща: Точно обратно на първото, се търсят предимно богати, с високо положение, скъпа кола, апартаменти, някои други екстри, подаръчета и т.н., по възможност да е ограничен, образованието е без съществено значение, също така да е мил, а не истински мъжкар, да е лесно манипулируем, външността в повечето случаи е без значение. Единственото, което спира възможността да притежават този тип мъже е че повечето нямат такава материална възможност да осигурят обожателките си и това, че не всички жени могат да си позволят да се разкрасят и с това да се харесат, а други са отчайващо зле. Ами как да има консенсус по въпроса? Това Ие пълно разминаване. зключения има, разбира се и те са от първия тип, от тези, които се надяват да хванат последния влак.
Последна промяна ивчо3 на 17 Фев 2011, 10:59, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата