Ускорение-Проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
Ускорение-Проблем
Колеги до преди месец колата имаше доста прилично ускорение въпросът е че всеки (аз също но в по малка степен) усеща че колата не ускорява така както трябва...единственото нещщо променило се от месец насам е че задницата започна да чука и тампоните на задния мост са за смяна (направо купето подскача,придърпва доста силно при пускане на съединителя) може ли на това да се дължи муднуста на колата,и намалява ли се ускорението попринцип когато тампоните си заминат 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Ускорение-Проблем
ако наистина ти ускорява по бавно невярвам да има нешто общо с тампоните можеби от чукането и вибрациите ти се струва така ако те е страх да настапиш заради шума
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Колата тази от подписа ти ли е? Трябваше поне това да уточниш. Принципно каквато и 318-ка да караш си е се бавна и според мен просто си свикнал с колата.
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
ми колега когато карам се старая да не мисля за този проблем(но механично свикнах да пускам съединителя по плавно и може би това ме бави) казват ми ,че "умрелите"тампони обират изтласкването напред на колата при смяна на скорост и пускане на съединител,защото сега вместо да дърпа напред след отпускане,за секунда дърпа назад и тогава напред и така 4-5 пъти>Но изисквам и вашето мнение 

- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
Mpower84 написа:Колата тази от подписа ти ли е? Трябваше поне това да уточниш. Принципно каквато и 318-ка да караш си е се бавна и според мен просто си свикнал с колата.
Не колега това принципно го забелязват странични хора..пък и днес неуспях да друпна едно ауди а4 ,което преди месец му правих 1 кола разлика .Колата е 18ка но с малки подобрения и найстина никога не е била нещо кой знае колко бързо
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
дебитомер,от месец насам съм по същия начин колата я усещам с всеки изминал ден по мудна и бях откачил един ден дебитомера уж трябваше да промени обороти но нъц,чак като го свързах промени ! днес го откачих пак да видя какво става закачих и едва едва с мръдва а трябва като се откачи поне с 100-150 оборота да падне..а при мен нямаше и 20 

- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
angelBMW написа:дебитомер,от месец насам съм по същия начин колата я усещам с всеки изминал ден по мудна и бях откачил един ден дебитомера уж трябваше да промени обороти но нъц,чак като го свързах промени ! днес го откачих пак да видя какво става закачих и едва едва с мръдва а трябва като се откачи поне с 100-150 оборота да падне..а при мен нямаше и 20
Колата мени обороти като е на свободна ,недържи стабилно 0.8к оборота ,като загрее се оправя,ии ако е дебитомер си мисля че няма да влиза в критичните,пък сега удря прекъсвача

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
bmw-120 написа:angelBMW написа:дебитомер,от месец насам съм по същия начин колата я усещам с всеки изминал ден по мудна и бях откачил един ден дебитомера уж трябваше да промени обороти но нъц,чак като го свързах промени ! днес го откачих пак да видя какво става закачих и едва едва с мръдва а трябва като се откачи поне с 100-150 оборота да падне..а при мен нямаше и 20
Колата мени обороти като е на свободна ,недържи стабилно 0.8к оборота ,като загрее се оправя,ии ако е дебитомер си мисля че няма да влиза в критичните,пък сега удря прекъсвача
Откачи му буксата и пробвай тогава дали ще върви като преди.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Да не ти се стррува така от времето, мойта като е студено варви доста по-добре 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
колега а тва почукване си погледни шпилките към купето да не се е разпорило самото купе, тампоните ги остави настрана първо се убеди че желязото е наред, наскоро си правих моите поръчвах подсилващи планки от БМВ които заводско слагат на М3, бяха ми се скъсали предна дясна и задна лява шпилка към купето на моста... огледайте го внимателно е36 и е46 най вече имат този проблем 

- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
Cosworth написа:колега а тва почукване си погледни шпилките към купето да не се е разпорило самото купе, тампоните ги остави настрана първо се убеди че желязото е наред, наскоро си правих моите поръчвах подсилващи планки от БМВ които заводско слагат на М3, бяха ми се скъсали предна дясна и задна лява шпилка към купето на моста... огледайте го внимателно е36 и е46 най вече имат този проблем
Утре ще проверя и този вариант
- joro_bmwm3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320 ванус
- Мечтае да кара: Ф1
- Детайли за колата: просто няма такава
провери ламбда сондата и свещите колега големи мизерии правят
живота е гаден,но аз сам по гаден
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Възможните факторите за проблем в ускорението са много. Пробвай да разкачиш акумулатора /само минуса/ за около час, може и повече. При мен беше същия проблем с ускорението, направих този номер и колата се държи вече по друг начин.
Горивният и въздушният филтър в какво състояние са ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
14 мнения
• Страница 1 от 1