Как да не ги мразиш куките (Австралийска Версия)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Как да не ги мразиш куките (Австралийска Версия)

Мнение от WeiSTD » 20 Яну 2006, 19:17

Връщам се аз от центъра преди малко с колата на майка ми (Нисан Съни). Леко съм пийнал, такаче не се правех на шумахер а си карах нормално.

Карам си, и зад мен некъв с същата кола, с пуснати дълги. Моя приятел който беше доста по добре почерпен от мен веднага изказа няколко неща за майката на шофиьора на колата зад нас и му показа среден пръст през прозореца. Хууу, оня ускори и аз си викам айдее, са шса гоним, 3та и газ. Да ама той 2.0 а аз 1.6 и ни настигна и вади неква значка през прозореца и вика спирайте!

Не съм 100% сигурен колко е легално полицай който не е на работа да ме спре, но съм си имал проблеми с такива преди и не може да се спечели, и съответно спрях. Действието се развива така: (Превод)

Той: Що среден пръст?
Аз: Що дълги?
Той: Това не бяха дълги!
Аз: Абее, аз от коя планета идвам, нали карам същата кола, как да не са дълги?
Той: А защо караше бързо (Много бързо смени темата за дългите)
Аз: За да ти избягам защото ме следваше много близко и беше с дълги
В този момент оня се вбеси и тръгна да ни говори глупости за некви огоромни глоби, загуби на точки.
Пита ме: Колко точки имаш?
Аз: Всичките. Не съм губил.
Той: Ами вярвам че искаш да остане така.
Аз: Естетествено!
Той: Изкара късмет че нямам с мен тефтерче за актове
Аз: Изкара късмет че не ти набих спирачките докат се беше лепнал зад мен!
Той тръгна нещо да говори, но аз вече бях тръгнал.

Който ме знае, знае че съм спокоен човек и не се ядосвам лесно, ама сега некъв лайнар да ми прави гадно и после да се опитва да ме обвини мене. . . е нема да стане! Дано му заседне хапката утре сутринта на закуска!

Аз утре ще се чуя с един познат да разбера точно какви са правата на полицайте извън работно време защото ми писна от глупости. Ако той е надминал правата си или е нарушил мойте . . . ще си имаме проблеми! :evil:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 20 Яну 2006, 21:08

на какъв език му отговаряше ? :mhihi:

щото аз на такива им отговарям на майчиният ми език, иначе ще ме тикнат в пандиза ако им говоря на техния :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Яну 2006, 21:23

Следващия път ако се случи нещо такова,започни да намаляваш скороста надолу-надолу до към 15 мили и като те изпревари вампира му набий ти дългите :dummy: :bang: :1:

май ще дойде да са едни и същи по цялото земно кълбо,а ?? :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Яну 2006, 2:24

Следващия път ако се случи нещо такова,започни да намаляваш скороста надолу-надолу до към 15 мили и като те изпревари вампира му набий ти дългите

има и друг начин .. аз си направих още 1 стоп отзад за мъгла и ся като некои ми праи номерца като светна отзад е страшно :mhihi:

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 21 Яну 2006, 4:51

Penchev написа:май ще дойде да са едни и същи по цялото земно кълбо,а ?? :roll:

Не май. Независимо къде си по света, за да станеш улично ченге, мотивацията 99% от времето е комплекси за малоличност, които после се изкарва върху невинни, беззащитни хора.

Са чакам да се събуди моя човек който ги разбра тез легалните въпроси и да го накарам да извади дебелите книги :D
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Яну 2006, 9:44

:):):)

Добре, че ме е нямало мен в колата, че сигурно в пандиза щяха да ни турат... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Алекс да го беше научил на БГ псувни бе брат :)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 23 Яну 2006, 14:03

По принцип не знам как е в Австралия но тука в България и мисля че навсякъде би трябвало да е така полицай извън работно време си е нормален цивилен гражданин и може да му теглиш една майна стига да си го е заслужил а не да те подведе под отговорност за ругатни и т.н.
А по въпроса с третия стоп, аз съм виждал жигулета и москвета с ФАР като от камион монтиран отзад вмесот задна като паркираш вечер да ти осветява добре... та мисълта ми е че един такъв фар с едно ЦК ключе може и от онея рацерските би било много подходящо за такива случай :mhihi: Оня ти мига отзад и ти му отвръщаш :mhihi:
А ако може да се монтира фар от локомотив ще е най-голям ефекта :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 23 Яну 2006, 14:30

Тя Е28цата нали има за мъгла светлини отзад и са на копче, но аз ако бях с нея ситуацията щеше да е коренно различна. Тогава просто щях да бодна средния пидал 2-3 пъти и да видим Нисана отзад кво ще направи :mhihi: Бил съм свидетел на катастрофа между Нисан и БМВ, и вярвайте ми, резлутата беше game, set & match за БМВто което излезна с една драскотинка, а Нисана с 2 фара, броня, капак и т.н. :mhihi:

Абе, смешници.

А Жеков, ти не се бой. Кат се върнеш нали са местиш в Брисбейн, и тогава простотийте тепърва започват :mhihi:

А от легалната гледна точка, пак е същото като в по долната тема за таврийте и лютениците. Ченгето нека те запомни кой си, па после гледай кой е прав и кой е крив. По цял свят са еднакви лайна.
БИАД Авто-Пазар Тийм

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 23 Яну 2006, 17:09

CheGevara написа:на какъв език му отговаряше ? :mhihi:

щото аз на такива им отговарям на майчиният ми език, иначе ще ме тикнат в пандиза ако им говоря на техния :mhihi:

да де ама zнаеш ли къв един случай чух - наш човек хванал да псува 2 ченгета в Австрия и по едно време едното от ченгетата му каzал на чист български "zащо ни псуваш бе? ние си вършиме работата!" :mhihi: ченгето се окаzал бивш българин :mhihi: а като zнам колко сърби има, и колко местни хора в Германия и Австрия вече раzбират сръбски псувни... хич не бих ги псувал на български точно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
Мечтае да кара: Alpina B10

Мнение от MARIO5 » 21 Фев 2006, 6:30

ченгето си е ченге ,и цивилен има същите права и задалжения.проверил съм направо ме отвяха.
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 21 Фев 2006, 12:22

За там незнам как е, ама в БГ не е така - има си процедура която трябва да се спазва, дори и от униформени полицаи, да не говорим за цивилни които не са на работа.... такова спиране е абсолютно незаконосъобразно..... но Аз говоря за БГ 8)

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 26 Фев 2006, 7:49

Имам малко вътрешна информация ;)

Снощи се забих с неква мацка която после се оказа че е Федерално ченге . . . :mhihi: :angel: . . . и съответно намерих време да я разпитам по тази тема.

Значи полицаите имат някакви права дори и когато не са на работа, но не в случай като този. Примерно ако ограбвам магазин, той може да ме спре и арестува, но така докато си карам, нищо не може да ми направи, и глоба която той ми даде не означава нищо.

Също разбрах че и тук минава номера да си покажеш значката и да не те глобят, и също че Федералките много обичат онова беличкото :roll: . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм

Назад към Страхотни истории