Нови стикери,нещо свежо?

Дискусии за рекламните материали на клуба.

Модератор: N.Mihaylovski

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Нови стикери,нещо свежо?

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Фев 2011, 22:25

Може,но става малко циганско :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 12 Фев 2011, 23:57

Един надпис най-напред трябва да е прегледен и добре различим отдалече. Едва след това да се търси по-интересен шрифт.
Ако ще е този одобрен надпис, той може да се направи с дължина 60мм. и без WWW. отпред, с което пропорционално, височината на буквите ще стане по-голяма.
Т.е. да бъде само BMWPOWER-BG.NET както вече се рекламират повечето сайтове :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 13 Фев 2011, 0:13

Baca®di написа:Един надпис най-напред трябва да е прегледен и добре различим отдалече. Едва след това да се търси по-интересен шрифт.
Ако ще е този одобрен надпис, той може да се направи с дължина 60мм. и без WWW. отпред, с което пропорционално, височината на буквите ще стане по-голяма.
Т.е. да бъде само BMWPOWER-BG.NET както вече се рекламират повечето сайтове :winky:

Тва с WWW вече беше дискутирано, че трябва да го има.
Последна промяна Yanko Petrov на 19 Фев 2011, 6:33, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Фев 2011, 13:14

www го има за да се знае,че става въпрос за нашият саит нали? но при положение,че отзад завършва с -bg.net става на всеки ясно че става въпрос за интернет адрес.така ,че може спокоино и без www,на мен без www ми е по стилно някак си и по збито,а и така съвсем ще го разчупим новият надпис а не като стария,просто с друг шрифт,нали това е идеята на самата тема? нещо свежо!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 16 Фев 2011, 17:24

kiko написа:www го има за да се знае,че става въпрос за нашият саит нали? но при положение,че отзад завършва с -bg.net става на всеки ясно че става въпрос за интернет адрес.така ,че може спокоино и без www,на мен без www ми е по стилно някак си и по збито,а и така съвсем ще го разчупим новият надпис а не като стария,просто с друг шрифт,нали това е идеята на самата тема? нещо свежо!!

+1 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 17 Фев 2011, 0:48

HackeD написа:
kiko написа:www го има за да се знае,че става въпрос за нашият саит нали? но при положение,че отзад завършва с -bg.net става на всеки ясно че става въпрос за интернет адрес.така ,че може спокоино и без www,на мен без www ми е по стилно някак си и по збито,а и така съвсем ще го разчупим новият надпис а не като стария,просто с друг шрифт,нали това е идеята на самата тема? нещо свежо!!

+1!

Друго предложение:
Надписа да започва с логото на #bmw с последващ надпис #bmwpower-bg.net, без #www. Логото да е с размера на шрифта. Може ли някой да го направи за да видя, как ше стои. Ако ми хареса, бих си направил лично за себе си.
Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 17 Фев 2011, 13:58

darko1 написа:Като се разтегли нагоре се разваля фасона според мен :no: по сплескани,по добре

Аз съм на същото мнение. Не ми харесва и без www, някак си се губи симетрията.
Иначе шрифта е супер! :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 17 Фев 2011, 14:15

Sasho Tsukev написа:
HackeD написа:

+1!

Друго предложение:
Надписа да започва с логото на #bmw с последващ надпис #bmwpower-bg.net, без #www. Логото да е с размера на шрифта. Може ли някой да го направи за да видя, как ше стои. Ако ми хареса, бих си направил лично за себе си.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Фев 2011, 15:05

:yes: така ми харесва много повече,с или без логото така е по добре определино

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 17 Фев 2011, 15:10

kiko написа::yes: така ми харесва много повече,с или без логото така е по добре определино

Аз ше си направя точно такива! На мен така ми харесва и ше се забелязва от далече.
Благодаря @Yanko, само, ако имаше възможност да не е толкова сплескано логото...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 17 Фев 2011, 15:37

Sasho Tsukev написа:
kiko написа::yes: така ми харесва много повече,с или без логото така е по добре определино

Аз ше си направя точно такива! На мен така ми харесва и ше се забелязва от далече.
Благодаря @Yanko, само, ако имаше възможност да не е толкова сплескано логото...

Всичко може, ма го направих набързо, пък и нали беше да добиеш представа :yes: даже вместо да пипам логото ми се струва по-добре да сплесна надписа :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 17 Фев 2011, 16:46

Изображение

Много готино ми се струва. Представете си го на задните, странични прозорци :clap:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 17 Фев 2011, 16:48

Само да вметна, че нямаме право да използваме емблемата на BMW извън логото на клуба. Така че слагайте логото както се вижда във форума горе в ляво.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 17 Фев 2011, 17:07

Lucky написа:Само да вметна, че нямаме право да използваме емблемата на BMW извън логото на клуба. Така че слагайте логото както се вижда във форума горе в ляво.

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 17 Фев 2011, 17:12

Yanko Petrov написа:
Lucky написа:Само да вметна, че нямаме право да използваме емблемата на BMW извън логото на клуба. Така че слагайте логото както се вижда във форума горе в ляво.

Изображение

Ейй тва е :yes: :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към BMW Клуб България - Рекламни артикули и аксесоари