Имате ли шантави съседи?
Модератор: Общи модератори
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: Имате ли шантави съседи?

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
в блока срещу нас има един чиито тераса е на нивото на моя апартамент,
редовно хвърля разни неща по хората или колите,даже съм и потърпевш с няколко яйца
докато не разбра,че така не бива с бмветата.
та освен това има навика да се крие зад остъклението чисто голичък и да зяпа преминаващи жени по улицата или други по терасите и да си прави ножовки.
напълно нормален е скоро дори си поговорихме на 4 очи и останах с впечатление,че всичко му е наред.
каня се да го снимам ако намеря по читав фотоапарат
редовно хвърля разни неща по хората или колите,даже съм и потърпевш с няколко яйца
докато не разбра,че така не бива с бмветата.
та освен това има навика да се крие зад остъклението чисто голичък и да зяпа преминаващи жени по улицата или други по терасите и да си прави ножовки.
напълно нормален е скоро дори си поговорихме на 4 очи и останах с впечатление,че всичко му е наред.
каня се да го снимам ако намеря по читав фотоапарат

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
при мен всичко е ток ,даже вчера ми правиха забележка Защо мопса ми е акал на в дворното общинско место на Кооппродукциятани 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Единият ми съсед си направи парно и си иззида твърде нисък комин, за да не се преебе с парите. Защото няма и е беден и аз съм му длъжен на него и на всички като него, разбира се. И за зла участ втъра забива пушека в моя двор през по-голямата част от времето. Като вляза в колата и тя през филтъра се е усмърдяла на въглища. От време на време се пали гума и пластмаса, ако изпадне аванта. А аз лятото му спазвах режим и не давах на децата да се къпят в басейна от два до четири слетобяд. Е тая година няма, даже ще викна и всичките ми племенници и ще взривят квартала. Отсреща другия комшия си гледа в центъра на града една кравичка, та ми смърди и лятото. Внучката му гори много масло, но не долива и е запекла сегментите(откачила е), отвреме на време получава и Ес Ем Ес-и от космоса и като ме види започва да навиква: Ооооо селянина с БМВ-то и басейна, защо ти ми счупи прозореца на детската стая...И разни други работи съм и бил счупил. С другите съседи ме делят дебели и високи стени и не ги знам как са с разхода на маслото и връзката с Кораба майка в космоса.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Хахахахах много се смях,чуда се как си траете.
Та случката каква е,по диагонал на моята кооперация има друга такава,моя апартамент е ъглов и стаята ми гледа към въпросната сграда където на 1-2-3 етаж са некви програмисти/съпорт и там още кви са незнам,ама бачкат и нощем ок нема ядове,обаче петък вечер палат скарата в двора и става джангър музика ала бала щот са и 30 човекадо 2 часа през ноща го намирам за нормално да будат квартала и да го държат буден,то лято жега отворени прозорци сещате се не се спи ама кво пия още 10 бири и съм труп
Обаче почнаха и през седмицата смениха им се смените и стана зле щот треа да сатвам в 7 часа те в 5 умират на масата под масата и т,н учтиво ги помолих към 2:30 да спрат щото нема как така да стане,единия път спряха,втория пак отивам да се мола (това след 6-7 дена ) и тея смели ми казаха да го духам къв съм бил аз
аз тамън си бях купил една въздухарка доста приятна,та те останаха без уредба
много неприятно,ама на 3 тия път разбраха че съм аз та имах проблеми малки,вече купони нямат или са до 11 вечерта 
Другите изперкали нема да ги споменавам,че много писане ще стане
Та случката каква е,по диагонал на моята кооперация има друга такава,моя апартамент е ъглов и стаята ми гледа към въпросната сграда където на 1-2-3 етаж са некви програмисти/съпорт и там още кви са незнам,ама бачкат и нощем ок нема ядове,обаче петък вечер палат скарата в двора и става джангър музика ала бала щот са и 30 човекадо 2 часа през ноща го намирам за нормално да будат квартала и да го държат буден,то лято жега отворени прозорци сещате се не се спи ама кво пия още 10 бири и съм труп

Обаче почнаха и през седмицата смениха им се смените и стана зле щот треа да сатвам в 7 часа те в 5 умират на масата под масата и т,н учтиво ги помолих към 2:30 да спрат щото нема как така да стане,единия път спряха,втория пак отивам да се мола (това след 6-7 дена ) и тея смели ми казаха да го духам къв съм бил аз

Другите изперкали нема да ги споменавам,че много писане ще стане
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kakata s cicite
- Потребител
-
- Кара: чужди
- Мечтае да кара: поне шест в редичка
Еми в нашият вход има едно момиче,работещо древният занаят в чужбина.Като се прибере и пред входа става сбирка на цветни мъже-постоянно идват,чакат долу,все нещо уговарят!
Trans penem mihi est
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Имам едни съседи на първия етаж... дето не им мисля много хубави работи...
Si non confectus, non reficiat.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Имам много за разказване,но форума го четат много от комшийте ми и ще спестя пикантерийте
Само ще кажа че на една от комшийките вибратора се казва "Джон" - не ме питайте от каде знам
Другата е студенка и една вечер се чува яко скърцане на креват - по едно време се чува Женски ВИК - ОЛЕЛЕ МАЙКОООООО!!! - викам тоя само е ударил в анадола
На първия етаж живееха некви арабели,мътни такива не баш черни от вратата им миришеше постоянно на трева - един път дойдоха куки че беха надули неква музика и вече ги няма
Любимия ми комшия "БАТМАН" скочи пиян от 3тия етаж и сега ходи като колянов вал. /То и аз така ходя ма по друг повод/
Другия комшия паркира 5 коли на паркинга и кара една другите да пречат - аз изсипах един автовоз 9 броя
и идваха куки да не са крадени.... не са!
Последния случай един от 8мия етаж хвърли върху колата ми плик с вода и счупи предния джам - to be continued...

Само ще кажа че на една от комшийките вибратора се казва "Джон" - не ме питайте от каде знам

Другата е студенка и една вечер се чува яко скърцане на креват - по едно време се чува Женски ВИК - ОЛЕЛЕ МАЙКОООООО!!! - викам тоя само е ударил в анадола

На първия етаж живееха некви арабели,мътни такива не баш черни от вратата им миришеше постоянно на трева - един път дойдоха куки че беха надули неква музика и вече ги няма

Любимия ми комшия "БАТМАН" скочи пиян от 3тия етаж и сега ходи като колянов вал. /То и аз така ходя ма по друг повод/

Другия комшия паркира 5 коли на паркинга и кара една другите да пречат - аз изсипах един автовоз 9 броя

Последния случай един от 8мия етаж хвърли върху колата ми плик с вода и счупи предния джам - to be continued...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- trance4life
- Потребител
-
Оххх
тежка смешна и интересна тема 
На единия комшия постоянно се включва алармата на колата през 20 мин.
Отсреща комшията постоянно на терасата и гледа да не изпусне нещо.
А кварталните клюкарки като се позатопли превземат яко територии и следят какво става из квартала ,понякога наброяват 20-30 индивида
В съседния блок някакъв ненормален зимата цепи дърва на терасата
гледката е уникална
той един нисък и само брадвата се вижда и се чува толкова силно,че незнам как го търпят комшиите му и как не падат стъклата в тоя блок
В моя блок всички са недоволни постоянно събрания това ще правим онова ще правим но когато тръгнат да събират пари всички се крият и нищо не се прави освен пак събрания
На времето живееше един бай Пешо до нас,работеше във военния завод голям алкохолик има нама 40-50 кила ама много луд.У тях беше пълно със снаряди куршуми всичко което се произвеждаше във военния завод пълен боен арсенал
и постоянно се караше със жена си и няколко пъти заливаше апартамента със бензин и викаше,че ще го запали добре,че са го спирали на време иначе нямаше да пиша сега
Тоя същия при един скандал със жената си залял главата със киселина и от тогава е плешив
ама се изнесоха но сега там живее една махленска клюкарка
Много ме е яд,че през комунизма не се строяли малки кварталчета със къщи,ами блокове в които живеят всякакви хора
Може би и ние не сме идеални в очите на съседите но щом домоуправителя ни хвали пред всички значи сме в ред
само дето храним котките около блока ама то е за добро правя си място в рая 

На единия комшия постоянно се включва алармата на колата през 20 мин.
Отсреща комшията постоянно на терасата и гледа да не изпусне нещо.
А кварталните клюкарки като се позатопли превземат яко територии и следят какво става из квартала ,понякога наброяват 20-30 индивида

В съседния блок някакъв ненормален зимата цепи дърва на терасата

В моя блок всички са недоволни постоянно събрания това ще правим онова ще правим но когато тръгнат да събират пари всички се крият и нищо не се прави освен пак събрания

На времето живееше един бай Пешо до нас,работеше във военния завод голям алкохолик има нама 40-50 кила ама много луд.У тях беше пълно със снаряди куршуми всичко което се произвеждаше във военния завод пълен боен арсенал

Тоя същия при един скандал със жената си залял главата със киселина и от тогава е плешив

Много ме е яд,че през комунизма не се строяли малки кварталчета със къщи,ами блокове в които живеят всякакви хора

Може би и ние не сме идеални в очите на съседите но щом домоуправителя ни хвали пред всички значи сме в ред

Последна промяна trance4life на 17 Фев 2011, 0:51, променена общо 2 пъти
:)
ако всички ми изглеждат нормални, това значи ли, че аз съм ненормалния в техните очи 

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
и аз имам любимци
едните са над нас - миналата година немската им овчарка роди 11 песа,като почнаха да щъкат все едно минават стадо бизони над главата ми
с другия ме дели една стена - всяка вечер е кокал,а е на 20-22 години
винаги се напива сам,блъска по масата,псува,вика - от време на време концерти на Шабан слушам
едните са над нас - миналата година немската им овчарка роди 11 песа,като почнаха да щъкат все едно минават стадо бизони над главата ми

с другия ме дели една стена - всяка вечер е кокал,а е на 20-22 години

винаги се напива сам,блъска по масата,псува,вика - от време на време концерти на Шабан слушам

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
в стария блок имах един комшия...една вечер се прибира -тараба-.гледам телевизия и по едно време се чува тупурдия,панелките предават вибрацийте веднага....и се чува;
-къде са парите ме,к*во? 50 лв ти оставих,къда са ма.....?
така и не разбрах ,къде са тия 50 лв

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Мойте пък са що годе нормални, нансям се аз преди 2 години спирам старата йеска, ниска, миска пред блока, други коли няма, викам си аз съм е*ати пича - царя на квартала, всичко хубаво ама нещо не съобразих, че беше лято и явно всички бяха на море, та за 3-4 дни ме обградиха едно х5, едно х6, най-новата седмичка 750ил, порш панамера, хонда с2000, цлк, некво е60, s500, нова а6ца и т.н., и т.н. та тия "нещастници" ми разбиха тридневната хегемония на цар и господар, после си мишкувах, докато не си взех е30ката
Сега по същество, в съседното блокче живее един мутряга, който само разнася едни пушкала и респектира, до него има някаква силиконова мацка, до тях е Павката - бмвджия, който си бие голдън ритрийвъра през ден - голем пич е
Павка, ако четеш поздрави от Ванката с кабриото
По-към мен е Ивчо - бивша охрана на Азис (само охрана, да не си помислите друго
) и той е голям пич, въпреки че щеше да ступа Павката миналия месец
, от блока на Ивчо има 2 нещастни семейства, които не искам да споменавам, че само се изнервям с тях...
В моя блок всички са точни, само на първия етаж има едно майсторче, което не спира да чука, дялка, пробива, кърти вече втора година и всеки божи ден... ма е готин дядка
Кошмарът ми живее в третото блокче, една голяма лелка работеща в Каменица, която си хвърля останките от храна върху колата ми всеки ден, много е нагла, все някой и пречи, синът е некво малко хейтърче, насра блокчетата с някакви спрейове... не искам да съм лош пророк, но е бъдещ...
Над нея пък има една в един мезонет, която цяло лято крещеше, че ще се самоубива скачайки през терасата на някой по телефона, един път не издържах и се провикнах, че ми писна да слизам да си местя колата, заради нейните закани, ако ще скача да действа, е спря да крещи поне.
Много е весело тука, всеки месец обират по някой друг апартамент, ония със синия транспортер идват, хвърлят едни пудри, снимат и си занимават, вече се поздравяваме с тях - абе идилия.
В близост има и две къщи, едната е на бай Пешо, другата пък е на бай Пешо (различен от първия). Големи пичове са, хардтопи, 18ки, брони, генерации, всичко е на съхранение при тях при нужда
Бай Пешо 2 пък има Москве 12ка дефорсе + волга + ЗиЛ 130, както и 124ка
всичките в top zustand
Има и още колоритни, може да спомена и за тях по нещичко

Сега по същество, в съседното блокче живее един мутряга, който само разнася едни пушкала и респектира, до него има някаква силиконова мацка, до тях е Павката - бмвджия, който си бие голдън ритрийвъра през ден - голем пич е
Павка, ако четеш поздрави от Ванката с кабриото

По-към мен е Ивчо - бивша охрана на Азис (само охрана, да не си помислите друго

В моя блок всички са точни, само на първия етаж има едно майсторче, което не спира да чука, дялка, пробива, кърти вече втора година и всеки божи ден... ма е готин дядка
Кошмарът ми живее в третото блокче, една голяма лелка работеща в Каменица, която си хвърля останките от храна върху колата ми всеки ден, много е нагла, все някой и пречи, синът е некво малко хейтърче, насра блокчетата с някакви спрейове... не искам да съм лош пророк, но е бъдещ...
Над нея пък има една в един мезонет, която цяло лято крещеше, че ще се самоубива скачайки през терасата на някой по телефона, един път не издържах и се провикнах, че ми писна да слизам да си местя колата, заради нейните закани, ако ще скача да действа, е спря да крещи поне.
Много е весело тука, всеки месец обират по някой друг апартамент, ония със синия транспортер идват, хвърлят едни пудри, снимат и си занимават, вече се поздравяваме с тях - абе идилия.
В близост има и две къщи, едната е на бай Пешо, другата пък е на бай Пешо (различен от първия). Големи пичове са, хардтопи, 18ки, брони, генерации, всичко е на съхранение при тях при нужда

Бай Пешо 2 пък има Москве 12ка дефорсе + волга + ЗиЛ 130, както и 124ка

Има и още колоритни, може да спомена и за тях по нещичко

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Alpina_fanatic
-
-
TuNero написа:в стария блок имах един комшия...една вечер се прибира -тараба-.гледам телевизия и по едно време се чува тупурдия,панелките предават вибрацийте веднага....и се чува;
Изпила ги е

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Народът е в криза!Много дълбока, ама не финансова...