помощ колата ми е на магистралата
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
помощ колата ми е на магистралата
Е34 524ТД преди няколко дни ми светна оранжавата лампа която се намира до лампата са свещите.
сутринта дадох колата на един приятел да ходи до пловдив и сега е закъсал преди пазарджик на магистралата. казва че като запали няма мощност да потегли и гасне
Филтър ли е щто е ????
сутринта дадох колата на един приятел да ходи до пловдив и сега е закъсал преди пазарджик на магистралата. казва че като запали няма мощност да потегли и гасне
Филтър ли е щто е ????
Re: помощ колата ми е на магистралата
payo написа:Е34 524ТД преди няколко дни ми светна оранжавата лампа която се намира до лампата са свещите.
Филтър ли е щто е ????
Обади се на GSM 0888326148 Краси,тои е майстор в добър сервиз
в Пазарджик, може да ти даде съвет.
Стефан
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Може да е от филтера да се е задръстил и да не подава към помпата нужното гориво,а може и от подкачващата помпа да е (тая в резервуара) и в двата случая мисля че ще има въздух в системата и паленето ще бъде затруднено и няма да има мощност и няма да може да се форсира,а ако горивото е прекалено малко колата ще гасне
.
зависи за горивото на мен така ми направи номер един пут показва 4е има то4но на 4ервенкото то се оказало 4е не6то е заседнал поплавака и изведнув по4нах да губя мо6тност и над 1500 оборота неми даде да дигна а карах....така около 400-500 метра и накрая спря тотално... на место я форсирах дига6е 7000 оборота ама припуква6е и в на4алото и аз се 4удех кво е ама после като тотално спря се осетих добре4е бе6е наблизо бензиностанцията та налях в една туба сипах и готово.....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
Re: помощ колата ми е на магистралата
payo написа:Е34 524ТД преди няколко дни ми светна оранжавата лампа която се намира до лампата са свещите.
Филтър ли е щто е ????
Какво стана с колата ти на магистралата?
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Оранжевата лампичка щом свети може да имаш проблем с горивния филтър (замърсен, вода в него) или при някакъв прболем изощо с електрониката в горивната система. При мен беше светнала но просто беше случайно. Кабелите на самият датчик на горивния филтър се бяха оплели и окъсили. След като ги изолирах по отделно лампата ми огасна, но с това не се оправи тогавашния ми проблем. Затова провери си дали ти е изправен датчика на горивния фълтър, да не би само да се заблуждаваш от него. За да разбереш дали е от филтъра просто извади буксата на датчика (която е отдолната част на филтъра) и ако ти огасне лампичката значи е от там. Иначе може да ти светне и от датчика на електронната дюза на 4-ти цилиндър. На мен ми се е случвало също губи мощтност. Пробваи и него по същия начин ако угасне е от него.
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
добре че твоя човек се е оправил. Най-вероятно си имал вода във филтъра. Може би от некачественото дизелово гориво което предлагат по насшите бензиностанции. Много жалко
. Плащаме за дизел а той разреден с корабно гориво и хиляди други боклуци!!!

8 мнения
• Страница 1 от 1