Колата ми "сее" т.е занася странно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Re: Колата ми "сее" т.е занася странно

Мнение от Jang1r » 13 Фев 2011, 15:45

Сложи си летните и покарай с тях и виж как се държи колата.Ако спре да сее задницата е от тях,ако не търсиш другаде проблема...

п.п:Ако е от гумите отиваш на някой полигон и ги съдираш с удоволствие..там щи хреса "сеенето" :mhihi:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 13 Фев 2011, 20:53

Nasko_325TD написа:
maxpower написа:И аз подкрепям за гумите. Отпред съм с нови Гудиър-ки отзад съм с Champiro :mrgreen: 2003г сделани в Китай. Еми от няколко седмици от как изчезна снега и е кучи студ почна да става много нестабилна- най вече сутрин, когато асвалта е замръзнал. Почти на всеки светофар тръгва с приплъзване, а потелгям плавно. Завоите иска да ги взима с вратите и то докато се движа по инерция :shock:. Иначе като е сухо и топло нямам проблеми.
Та почни от гумите :yes:

Направо ги изхвърли колега!И си вземи едни 2-ра ръка някви по- читави,отколкото тези китайските. :yes:

Еми идеята е да ги съсипя, ама мама им стара, уж са сравнително мекички обаче пак не щат се изностват ве, то не бяха пилежи тях то не беше чудо. Другия комплект вече му разказах играта :mhihi: , едната я разпрах цялата и саксия не става от нея. Догодина ще си взема нови за отзад нема се плашиш.
Иначе по темата, нека пробва с друг комелкт,поне пари няма да дава особено ако са му на отделен комплект джанти. То може проблема да е много неща иначе :yes:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 14 Фев 2011, 0:22

metodi80 написа:Баси , как го наредихте човека ... , може па да не е от гумите ве хаймани ... :mhihi:
Ще си хвърли гумите , а после ако пак "сее" , кво ... :mhihi:

:D Може и да не е,но дори и да продължи да "сее" пак ще ни е благодарен че ги е изхвърлил...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 M52B20 TU
Мечтае да кара: Е39 M5

Мнение от Zlatiyan_Genchev » 14 Фев 2011, 1:09

Амортесъора сменяй ,аз съм с разбит преден амортесъор,с карането ще ти стане още по зле! Някой колега да сподели дали може да се сменя само 1 амортесъор или така другия след смяната ще се натоварва повече?

Потребител
Аватар

Мнение от The_Chozen » 15 Фев 2011, 16:33

lpfc1990 написа:Амортесъора сменяй ,аз съм с разбит преден амортесъор,с карането ще ти стане още по зле! Някой колега да сподели дали може да се сменя само 1 амортесъор или така другия след смяната ще се натоварва повече?

Сменят се и двата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW след BMW
Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче

Мнение от kinazo2000 » 16 Фев 2011, 9:25

колеги ходих тук там и някои "майстори " се произнесоха , че " има вероятнос и да е от рейката", но рейката поне засега нито чука нито тропа нито имам луфт във волана т.е нямам каквито и да е луфтове там. Възможно ли е да е от нея при положение, че няма признаци от нея ?
В Света има само три букви за автомобил: B M W

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325d
Детайли за колата: BMW FOREVER

Мнение от BOBO BAVARIA » 16 Фев 2011, 23:49

качи го на канала и погледни може да е тампон или задна стбилизираща щанга може да е от мн работи
бмв-то е болест за която няма лек

Предишна

Назад към E36