Обичам да душа таврии
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Обичам да душа таврии
Тая история за пръв път я разправям! Джиткаме с брат ми напред назад из Варна и викаме аре на Техномаркет да отидем да видим как бацат колоните на Пайнър, че мое да вземем. Брат ми кара и стигаме до автогората на ОМВ и сме първи на сфетофара с една таврия като ние сме в лявата лента, а до нас една Таврия дето почна лошо да форсира. Нашия вече доволен, че ще се дърпа мен ми е смешно, че избра точно Таврия ама викам аре трябва се да почнеш от някъде. Светва жълто и нашия тръгва с вратите напред и вече включва на втора Таврия яко зад нас обаче оня продължава да кара в лютеницата се едно сме огледало до огледало и вече на 5 със 80 не мога да преценя след старите гробища дали има куки или не и не се обаждам като не карам, защото знам че не е приятно, и вече ги наближаваме аз виждам, че спрели 250Д и говорят с човека ама от дясната страна на колата, а оня като чува гърнето де гъгне и ще си счупи краката да излезе на пътя да отбие направо все едно му хвръкна хартийката от баничката и брат ми спира на 10 метра след куката без колан обаче успя да го сложи. Оня пич идва добър ден документите без да се представи и след малко идва вика излез от колата, а аз с едно наум че акт няма да се пише викам тоя не се представи ако каже нещо еби му майката няма да стане тяхната. Питал го куката стандартните въпроси - къде бацаш, отде пари за БМВ и др., и нашия казал абе няма беден на баща ми
, а кукута го пита с колко се кара в града бе хубавец мамин като много знаеш - нашия вика ами колко колко 50-60км, а оня вика не е то 50-60км, 50 км е аре изчезвай от тука.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Обичам да душа таврии
LaByBaMaPa написа:обаче оня продължава да кара в лютеницата се едно сме огледало до огледало и вече на 5 със 80
голяма лютеница ще да е било

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Айде стига че ми се дояде!
Някой иска ли да се прежали да ми прати един буркан домашна по куриер?

Някой иска ли да се прежали да ми прати един буркан домашна по куриер?

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
по принцип нямат право. освен при по-специални обстоятелства като акции ("респект" където имаше и допълнителна батка с автомат) и т.н. точно както нямат право и да ти претърсват колата/теб (говоря да те прекопат отвякъде оръжие и zа дрога например, доста неприятно е) беz подаден сигнал (това е като да ти влеzат в къщата един вид) или беz специална акция.
обаче zа кви правила говориме иzобщо, видяхте какво стана в случая с Чората... както много добре zнаем, zаконите в БГ не са zадължителни, а полицията винаги reserves the right to fuck you over
в тая връzка с едно приятелче адвокат във виена бехме седнали да пиеме ония ден и си говорихме и как може да бъде спряна/намалена корупцията в полицията в БГ... е, стигнахме до иzвода, че не може
обаче zа кви правила говориме иzобщо, видяхте какво стана в случая с Чората... както много добре zнаем, zаконите в БГ не са zадължителни, а полицията винаги reserves the right to fuck you over

в тая връzка с едно приятелче адвокат във виена бехме седнали да пиеме ония ден и си говорихме и как може да бъде спряна/намалена корупцията в полицията в БГ... е, стигнахме до иzвода, че не може

- Гост
-
п.с. и между другото 1 патрулка няма право да спира 2 коли наведнъж.
прав си и на мен ми го казваха разни познати адвокати ... само че смееш ли да им кажеш нещо нали после като те запомнят .. по добре си скъсай книжката

другото нещо е че нямат право полицаи да се подписва на акт-а което значи че треа да спре некои и ония да пише че е било така което е невъзможно и акта не важи ама ...
уелком то булгаристан

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Мдаа......
Поне оффтопика за полицайте беше инетересен.
LaByBaMaPa - съветвам те да се придържаш известно време към правилата и да почетеш малко повече този форум, преди да пускаш теми.
Успех и приятно прекарване тук.
Ати
Поне оффтопика за полицайте беше инетересен.
LaByBaMaPa - съветвам те да се придържаш известно време към правилата и да почетеш малко повече този форум, преди да пускаш теми.
Успех и приятно прекарване тук.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
11 мнения
• Страница 1 от 1