проблем можеби с:аварийни мигачи,аларма или акумулатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
проблем можеби с:аварийни мигачи,аларма или акумулатор
здравейте колеги,направо към проблема:днеска тръгвайки от село за към вкъщи(варна)аварийните(мигачите) започнаха сами да мигат
.спрях колата,излязох да проверя дали някоя втарата,багажник,капака на двигатела или капака на резервоара за отворени но всичко си беше затворено
.отворих кутията с бушоните там релето се чува че чатка(работи си),отворих под волана да видя дали бушона на алармата е здал багажа но и той е добре-даже го смених с нов.тръгнах да карам пак се включват аварийните
.да спомена че акумулатора ми е на 5годинки нямам проблем с него досега,пали си както трябва,алармата ми и тя е 5годишна-майстора който я постави я свърза така че като се отвори врата когато двигатела е запален да се включват аварийките-един вид нещо като екстра.предо време колеги аварийките пак така се включваха сами, оказа се че имам изгоряла крушка на един от мигачите и изгорял бушон на алармата-смених тогава крушката и бушона и всичко се оправи,но сега всичко е здраво и пак се включват аварийките
.според мен можеби аларамата е здала багажа и смятам утре да отида да я сменям,колеги дайте съвети и мнения какво да правя-дали да сменям алармата или някаде другаде е аварията.

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: проблем можеби с:аварийни мигачи,аларма или акумулатор
Бутоните на вратите или снопа кабели в багажника.И мойта аларма е така с аварийните.Като се отвори врата и се включват.А някое от бутончетата предно ляво или предно дясно като здаде багажа и почва да се лигави.Както и да се заключва от 2-рия път колата.

- spens_82
- ентусиаст
-
колега за кои бутотончета става въпрос,щот нали има на две места:едното е до пантата на самата врата едно колкото филтър на цигара,а другото е на самата брава на врата дето се затваря-предполагам става въпрос за това второто на бравата което 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
viewtopic.php?f=8&t=182110
Тук има всичко описано.
Проблема е в в механизма които е на самата колонка.Там кадето има едно малко палче което се натиска на вътре.Виж дали са изядени.
Тук има всичко описано.
Проблема е в в механизма които е на самата колонка.Там кадето има едно малко палче което се натиска на вътре.Виж дали са изядени.

- spens_82
- ентусиаст
-
реших проблема с аварийките-нова аларма
проблема бил че дето съм държал постоянно изключени плафоните в колата,те давали някакъв сигнал към алармата,а аз имах допълнително сложени плафони долу в краката и алрмата се побърквала.замери онези копченца на купето те си бачкаха
.с една дума колеги оправих си проблема,благодаря ви за съветите,може да се заключва темата 

- joro_bmwm3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320 ванус
- Мечтае да кара: Ф1
- Детайли за колата: просто няма такава
алармата правила мизерии браво успех
живота е гаден,но аз сам по гаден
6 мнения
• Страница 1 от 1