ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
здравейте колеги, ето я и ситуацията- в търсачката не намерих и за това питам: тръгвам сутринта отключвам колата всичко точно карами стигам за където съм тръгнал слизам и тръгвам да отварям дясната врата и гледам заключена. Тръгвам да отключвам с бутона за централното данеби да съм заключил колата без да искам и пак не. Отворих от вътре като дръпнах лосчето на вратата и се отвори после затворих врататта и заключих колата всичко точно, тръгнах да отварям и не не иска. Заслушах се в механизма на врататта и работи самоче дърпа палчето но не го избутва а се чува като отключваш че във врата работи машинката. Колата има и аларма която обаче нещо не и е чиста работата която отваря първо лявата после дясната това е в рамките на нещата но сега алармата се опитва да отваря едновременно. Факта е че ако искам някои да седне от дясно трябва да му отворя от вътре като в някои голф 2ка, помагаите колеги.
Ще съм много признателен ако някой ми даде схема, как се сваля кората да видя какво става отдоло и евентуално да ме насочи към някой от форума който може да отстрани проблема ако не се справя. Всяка идея нее излишна
Ще съм много признателен ако някой ми даде схема, как се сваля кората да видя какво става отдоло и евентуално да ме насочи към някой от форума който може да отстрани проблема ако не се справя. Всяка идея нее излишна- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
Ако си с афтърмаркет аларма според мен проблема ти е в нея. От оригиналния ключ какво става като отключваш и заключваш? Оригинално имаш опция да се заключи като потеглиш, имаш и опция първо да се отключва само твоята врата.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
алармата нямам идея каква е но колата не се отключва нито с нея нито с ключа иначе имаше опцията като тръгна да заключва вратите но я изключих, интересен е факта че машинката във вратат работи но не дига а само сваля палчето.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:алармата нямам идея каква е но колата не се отключва нито с нея нито с ключа иначе имаше опцията като тръгна да заключва вратите но я изключих, интересен е факта че машинката във вратат работи но не дига а само сваля палчето.
Не отключва само ли? Заключва ли? Като отключиш през ключалката с ключ само твоята врата ли се отваря? И последно като натиснеш бутон отключване в купето светва ли ти осветлението, но колата остава заключена?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
колата се заключва без проблем и от алармата и от ключа и от копчето в колата, като я отключвам се отключва вратата и багажника без дясната врата, и се отключват и от дистанционното и от ключа и от копчето, за плафона дали свети не съм погледнал но всичко работи и на тема заключване и отключване само кадето на отключва дясната врата. Като отворя от вътре дясната врата ръчно през лосчето за отваряне на вратата се отваря и отключва полсе мога да я заключа с ключа и дистанционното но след като я заключа не иска да се отключи.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
Значи проблеме ти е във самата врата. Не е от модула. Сваляй кората, има няколко винта, останалото е на копчета, внимавай, че лесно се трошат. Огледай машинка, брава...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
като имам време ще сваля кората малко и да се стопли а до тогава като голф4е отвътре!! 
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Износила се е машинката на централното и не успява да избута механизма да отключи. При заключването унатоварването е по-малко, затова нямаш проблем с него. Алармата ти управлява импулса за заключване, не машинките поотделно, че да е от нея.
Never mistake motion for action...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
ново 20 от вчера не иска да заключва същата врата от копчето между седалките, иначе от ключа у алармата я заключва?! 

9 мнения
• Страница 1 от 1