Киномания
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Киномания
браско,не бриско
филма е стар,слаб сценарий,слаба игра на деп,не са за него такива роли.сюжета е добър,ама направата на филма не става
филма е стар,слаб сценарий,слаба игра на деп,не са за него такива роли.сюжета е добър,ама направата на филма не става
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Много як военен филм.Който не го е гледал препоръчвам му го
http://www.zamunda.net/details.php?id=70175&hit=1

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно

Като за български филм ми хареса много. Актьорите играха добре и като цяло ви го препоръчвам
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

По действителен случай , но слаб филм . Доста муден на моменти отегчителен и предвидим . Звукова картина липсва изцяло . След като го изгледах , видях че е австралийски - слаба работа , но със 8,5 млн. долара толкова . Лична оценка - 5,5/10
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Повечето качествено филми са изрени,но има и някои пропуски като:
Исторически филми:
"Троя"-невероятно стойностен филм
"Атила,вождът на хуните"-също доста добър филм
"300"-става за гледане(има някои странни моменти но като цяло е добър)
За хората обичащи ужаси(разни кървища)
:
"Погрешен завой" 1,2,3част са добри
"Хълмовете имат очи" 1 и 2част са добри
"Тексаско клане"-добър е.
Комедии:
"Запознай се с нашите"
"Запознай ме с вашите"
"Дъщерята на шефа"
Екшън:
"Чакала"
"Армагедон"
"Jumper"-също става.
Нито един от тези филми няма да ви разочарова!
Сега тези ми изникнаха в мозъка,като се сетя за други пак ще пиша!
Исторически филми:
"Троя"-невероятно стойностен филм

"Атила,вождът на хуните"-също доста добър филм

"300"-става за гледане(има някои странни моменти но като цяло е добър)
За хората обичащи ужаси(разни кървища)

"Погрешен завой" 1,2,3част са добри
"Хълмовете имат очи" 1 и 2част са добри
"Тексаско клане"-добър е.
Комедии:
"Запознай се с нашите"

"Запознай ме с вашите"

"Дъщерята на шефа"

Екшън:
"Чакала"
"Армагедон"
"Jumper"-също става.
Нито един от тези филми няма да ви разочарова!
Сега тези ми изникнаха в мозъка,като се сетя за други пак ще пиша!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28

Аз много се кефя на пъзела, но до 4-та част. После си става бозица, но става...
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-

Страшен !
Страшна актьорска игра !
После ходете разправяйте , че американците прайли само бози .
Копи , пейст от замундата :
Резюме : Животът изглежда перфектен за Джон Бренан (Ръсел Кроу), до момента, когато жена му Лара (Елизабет Банкс) е арестувана за брутално убийство, което тя твърди, че не е извършила ...
Три години по-късно, Джон отглежда сина им, преподава в колежа и прави всичко възможно, за да докаже невинността на жена си. След негативния резултат от последното обжалване, Лара започва да мисли за самоубийство, а Джон стига до единственото възможно решение – да я изкара от затвора.
Оставяйки настрана собствената си липса на опит или какъвто и да е шанс за неуспех, Джон съставя сложен план за бягство и се втурва в един опасен и непознат свят, рискувайки всичко за жената която обича.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-

като дете бях гледал един черно-бял филм , за хора дето през цялото време спорят в една стая . Още тогава се зачудих , как може да изгледам подобно нещо докрая , все пак бях някъде на 12-13 и съвсем други филми ми бяха в главата

Преди около година видях ,че именно това е филма и сега го изгледах пак . Ами да - много е добър . Странно е как не спираш един филм , без ни най-малки намеци за звукова картина и цялото действие е в една стая . Все пак , не мисля , че е нещо епохално или кой знае какво . Лична оценка 7/10
ПС:замислих , се как ли би изглеждал филма в днешното лице на холивуд - Хенри Фонда задължително щеше да е жена , доброто старче - НЕГЪР , най-вероятно Морган Фрийман и задължително обвиняемото момче негър , ама задължително . Високия и слаб мъж , израснал в беден квартал , щеше да е някой холивудски хубавец и в почивките между гласуванията,щеше да си излива душата си пред жената (на мястото на Хенри Фонда) и накрая двата щяха да тръгнат заедно на фона на изгрева

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Реших да не го слагам до "12 Разгневени Мъже" че ще е малко неуважително към класиката

Много оригинално и забавно филмче с доста интересни обрати и яки гаври със "марвъл супер хироу" тъпизмите

Много оригинално и забавно филмче с доста интересни обрати и яки гаври със "марвъл супер хироу" тъпизмите

r3s1s74nc3 написа:
Страшен !
Страшна актьорска игра !
Резюме : Животът изглежда перфектен за Джон Бренан (Ръсел Кроу), до момента, когато жена му Лара (Елизабет Банкс) е арестувана за брутално убийство, което тя твърди, че не е извършила ...
Три години по-късно, Джон отглежда сина им, преподава в колежа и прави всичко възможно, за да докаже невинността на жена си. След негативния резултат от последното обжалване, Лара започва да мисли за самоубийство, а Джон стига до единственото възможно решение – да я изкара от затвора.
Оставяйки настрана собствената си липса на опит или какъвто и да е шанс за неуспех, Джон съставя сложен план за бягство и се втурва в един опасен и непознат свят, рискувайки всичко за жената която обича.
Само дето филма е remake (по-скоро copy and paste

http://en.wikipedia.org/wiki/Anything_for_Her
Френския е поне 10 пъти по-качествен като продукция, актьорска игра и т.н.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:
като дете бях гледал един черно-бял филм , за хора дето през цялото време спорят в една стая . Още тогава се зачудих , как може да изгледам подобно нещо докрая , все пак бях някъде на 12-13 и съвсем други филми ми бяха в главата![]()
Преди около година видях ,че именно това е филма и сега го изгледах пак . Ами да - много е добър . Странно е как не спираш един филм , без ни най-малки намеци за звукова картина и цялото действие е в една стая . Все пак , не мисля , че е нещо епохално или кой знае какво . Лична оценка 7/10
ПС:замислих , се как ли би изглеждал филма в днешното лице на холивуд - Хенри Фонда задължително щеше да е жена , доброто старче - НЕГЪР , най-вероятно Морган Фрийман и задължително обвиняемото момче негър , ама задължително . Високия и слаб мъж , израснал в беден квартал , щеше да е някой холивудски хубавец и в почивките между гласуванията,щеше да си излива душата си пред жената (на мястото на Хенри Фонда) и накрая двата щяха да тръгнат заедно на фона на изгрева
http://zamunda.net/details.php?id=210397 - Ачо този май е подобен гледал ли си го ?
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
barabqga написа:acho.rs написа:
като дете бях гледал един черно-бял филм , за хора дето през цялото време спорят в една стая . Още тогава се зачудих , как може да изгледам подобно нещо докрая , все пак бях някъде на 12-13 и съвсем други филми ми бяха в главата![]()
http://zamunda.net/details.php?id=210397 - Ачо този май е подобен гледал ли си го ?
За мен лично филма който показва колегата barabqga е по-добър от оригинала!

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
xaxoxaxo написа:r3s1s74nc3 написа:
Страшен !
Страшна актьорска игра !
Само дето филма е remake (по-скоро copy and paste) на по-стар френски:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anything_for_Her
Френския е поне 10 пъти по-качествен като продукция, актьорска игра и т.н.
ай без затапки само

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Снощи гледах The next three days. Просто невероятен филм
Силно препоръчвам да го гледате. Не е възможно да се съчетае екшън и драма по добре. А актьорската игра е за оскар !
Довечера ще гледам и френската версия ....

Довечера ще гледам и френската версия ....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз съм забелязал , че най-добрите филми се получават като се вземе оригиналната идея на някой стар и слаб филм и се развие и доработи . Не казвам така за "некст трии дейс" , защото все още не съм го гледал - пазя го за по-специален случай - нещо с повече приятели , бира , чипс ...
Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .

Колега - не съм гледал 12 енгри мен 1997 . . . За оригинала , казах ли че Херни Фонда играе много слабо ... както в Едно Време на Запад .