Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания

Искрено се надявах Скалата най-после да участва в сериозен филм - евала

Лична оценка - 9/10
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Гледам темичката ми позамря , та за последно ще се опитам да я възкреся 

Рекох си чакай да видя , защо толкова го хвалят този филм и .... да , наистина е добър , което пък не означава , че ми харесва . Описанието няма нищо общо с това което се развива във филма . Става въпрос за много дълбок поглед в света на класическия балет , през очите на млада умопобъркана балерина , която отдавайки се изцяло на изкуството се превръща във фригидна шизофреничка . След средата филма става доста сюрреалистичен и не може да разбереш кое е действителност и кое е плод на болния мозък на младата балерина .
Филма наистина е добре направен и е изключително нестандартен и заради това ще отнесе доста оскари . През цялото време има музикален фон от класическа музика , което още повече те пренася в света на балета (което мен не ме влече особено) . Натали Портман до толкова влиза в роля , че направо се притеснявам за здравето и... Другите също са на ниво , момичето в поддържащата роля е страхотно - толкова бие на ку*ва , че си викам - тая е украинка ... и наистина била украинка
За феновете на това изкуство този филм , съм сигурен , че вече е икона , защото самият филм е изкуство .
На по-обикновените хора , ще се стори безобразно тъп филма , за това са сложили малко еротични сцени ( много красиви между другото
) . Аз съм един от обикновените хора и на моменти малко ме отегчи филма пък и мразя филми , които гледат през очите на шизофреници , за това личната ми оценка е 6,5 / 10 . Реалната оценка е доста нагоре 

Рекох си чакай да видя , защо толкова го хвалят този филм и .... да , наистина е добър , което пък не означава , че ми харесва . Описанието няма нищо общо с това което се развива във филма . Става въпрос за много дълбок поглед в света на класическия балет , през очите на млада умопобъркана балерина , която отдавайки се изцяло на изкуството се превръща във фригидна шизофреничка . След средата филма става доста сюрреалистичен и не може да разбереш кое е действителност и кое е плод на болния мозък на младата балерина .
Филма наистина е добре направен и е изключително нестандартен и заради това ще отнесе доста оскари . През цялото време има музикален фон от класическа музика , което още повече те пренася в света на балета (което мен не ме влече особено) . Натали Портман до толкова влиза в роля , че направо се притеснявам за здравето и... Другите също са на ниво , момичето в поддържащата роля е страхотно - толкова бие на ку*ва , че си викам - тая е украинка ... и наистина била украинка

На по-обикновените хора , ще се стори безобразно тъп филма , за това са сложили малко еротични сцени ( много красиви между другото

- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници

Във филма „Механик” Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ.
Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал, всяко погрешно движение може да коства живота му.
Когато разбира, че поръчителите му предават един от „своите”, Артър престъпва принципите си и прави немислимото – взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае. Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг.

аватарът ти е неподходящ, а горното ти мнение е направо за изтриване
то и моето е
, дано някой мод ги изтрие
то и моето е

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Стига с тези военни филми .
Ще ви предложа малко екшани , за който сега се сетих докато преглеждах темата

2-рата част

3-тата
Много добри
Утре други
Ще ви предложа малко екшани , за който сега се сетих докато преглеждах темата

2-рата част

3-тата

Много добри
Утре други

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
няма такъв филм просто трябва да се гледа Red / БСП - Бесни Страшни Пенсии :yes
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
"FASTER" е убиеца на мозъчни клетки за годината
или поне до този момент, може би едни от най-безсмислено изгубените 90мин. Това е слабоумен филм за малоумни тийнове дет се кефят на кеч мания
А Скалата е актьор колкото аз съм кечист
Слаба актьорска игра, режисура посредствена, а за сценария не намирам толкова лоши думи просто
Другото което гледах днес е "Механикът". Въпреки че и той не блести кой знае с какво по го бива за губене на време

Слаба актьорска игра, режисура посредствена, а за сценария не намирам толкова лоши думи просто

Другото което гледах днес е "Механикът". Въпреки че и той не блести кой знае с какво по го бива за губене на време

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:"FASTER" е убиеца на мозъчни клетки за годинатаили поне до този момент, може би едни от най-безсмислено изгубените 90мин. Това е слабоумен филм за малоумни тийнове дет се кефят на кеч мания
А Скалата е актьор колкото аз съм кечист
![]()
Слаба актьорска игра, режисура посредствена, а за сценария не намирам толкова лоши думи просто![]()
Нямаш едно верно изречение - точно тиин феновете на Скалата не разбраха филма , режисурата е това което прави целия филм , Дуейн Джонсън влиза перфектно в роля , Били Б. Торнтън е перфектен , наемния убиец е перфкетен и не го казвам като пубер а като човек изгледал хиляди и хиляди и филми и не е като да не правя разлика от боза и стойностен филм .
Сега , че някой го пуска с нагласа за "яко бой и чирва" а получава драма , това е друг въпрос

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ей така като кажете - слаба актьорска игра...Кое не ти хареса точно ? Обоснови се !
Филма ми хареса,на Скалата му ходи да е badass chevelle ss driver...
Филма ми хареса,на Скалата му ходи да е badass chevelle ss driver...

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Отговарям и на двамата
Пичове всеки има право на лош вкус, дори и вие, еле пък Ачо
Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра просто
И какво има да му се разбира на филма бе Ачо, той е толкова сложен, завъртян, дълбок и изненадващ, че до него "Обичайните заподозрени" стои като студентска работа
Дори иначе брилянтният актьор Били Боб Торнтън на може да помогне поне малко да се спаси филма. Toзи филм не заслужава голямото внимание което му обърнахме, просто е обида за всеки зрител имащ претенциите че е надскочил вкуса на масовият американски пуканкохрупащ седящ в салона човек
Айде със здраве

Пичове всеки има право на лош вкус, дори и вие, еле пък Ачо

Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра просто

Айде със здраве

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:Отговарям и на двамата![]()
Пичове всеки има право на лош вкус, дори и вие, еле пък Ачо![]()
Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра простоИ какво има да му се разбира на филма бе Ачо, той е толкова сложен, завъртян, дълбок и изненадващ, че до него "Обичайните заподозрени" стои като студентска работа
Дори иначе брилянтният актьор Били Боб Торнтън на може да помогне поне малко да се спаси филма. Toзи филм не заслужава голямото внимание което му обърнахме, просто е обида за всеки зрител имащ претенциите че е надскочил вкуса на масовият американски пуканкохрупащ седящ в салона човек
![]()
Айде със здраве
Първото ти изречение - всеки има право на лош вкус е достатъчно за да обоснове останалата част от поста ти

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Zapa написа:Отговарям и на двамата![]()
Пичове всеки има право на лош вкус, дори и вие, еле пък Ачо![]()
Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра простоИ какво има да му се разбира на филма бе Ачо, той е толкова сложен, завъртян, дълбок и изненадващ, че до него "Обичайните заподозрени" стои като студентска работа
![]()
Айде със здраве

Филам е покъртително тъп!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Я тия дето ФАСТЪР им се стори супер тъп , да си кажат мнението за следните 2 филма , защото ако и те ви се виждат супер тъпи , значи ... просто сме с различен вкус

и

и

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Да не коментираме повече "любимеца на народа" (Скалата , не ББ
) , да си кажа мнението за един филм , който не бях чувал - Дони Бриско

Ал Пачино отново издърпва филм , напред . Просто е невероятно този човек , как влиза в ролите си :flehan: За съжаление , не мога да кажа същото за целия филм . Макар и с много други добри актьори (начело с Джони Деп) нещо филма не се получава . Няма напрежение , няма интрига ... Макар и по действителен случай , филма е слаб.Пълно е със недоразвити моменти и неизяснени неща (не визирам самия край) . Филма е нещо подобно на Публик Енемис и другия филм ,където Джони Деп играеше нарко бос - нещо не му се получават гангстерските филми . Един Департед е класи , над Дони Браско . Не знам , сигурно е заради режисьора .
Въпреки това го препоръчва заради Ал Пачино - лична оценка 6,5 / 10

Ал Пачино отново издърпва филм , напред . Просто е невероятно този човек , как влиза в ролите си :flehan: За съжаление , не мога да кажа същото за целия филм . Макар и с много други добри актьори (начело с Джони Деп) нещо филма не се получава . Няма напрежение , няма интрига ... Макар и по действителен случай , филма е слаб.Пълно е със недоразвити моменти и неизяснени неща (не визирам самия край) . Филма е нещо подобно на Публик Енемис и другия филм ,където Джони Деп играеше нарко бос - нещо не му се получават гангстерските филми . Един Департед е класи , над Дони Браско . Не знам , сигурно е заради режисьора .
Въпреки това го препоръчва заради Ал Пачино - лична оценка 6,5 / 10