:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: :: Случаи на некоректност ::
некоректен- не си получава пратката не вдига телефона немогат да го открият
любомир григоров -не му знам ника понеже ми се обади по телефона
софия- младост1 бл.3
0887401474
любомир григоров -не му знам ника понеже ми се обади по телефона
софия- младост1 бл.3
0887401474
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Здравейте колеги, искам да представя един много пресен случай и да предупредя останалите колеги за начина на работа на двама от колегите ни в форума, с платени обяви.
Първия е NikM занимаващ се с изкупуване на катализатори, пращам му лично съобщение с текст:
"Здрасти колега, цена за катализатор от 318i Е46 М43б19 99г. ще ми дадеш ли?"
При което получавам отговор: 200лв, след което се разбираме да му го изпратя.
Катализатора пристига в еконт вчера, и следва обаждане от колегата, че за този катализатор той не можел да ми даде повече от 140лв, аз го питам защо, а той отговаря, че това не бил катализатор от Е36, а аз започвам да обяснявам,че аз така или иначе не съм пращал катализатор от Е36, както и си личи от личното съобщение. Ок може и да се е объркал колегата, но интересното в случая е, че пратката беше с преглед, а в момента и след обаждането пратката реално не беше отваряна, това ми говори, че или си има познати в еконт, или просто политиката му е такава (идва пратка и почва пазарене).
И така първия случай ни води към втория.Както е нормално, всички който продаваме катализатори изпращаме съобщения до всички който изкупуват катализатори, и така стигаме до 2рата оферта от колегата angle_pich с оферта от 160лв.
Съобщението за запитването ми беше абсолютно копие на изписаното по-горе, отговора е 160лв.
След като разбрах,че с първата ми оферта няма да стане номера, се обаждам на втората, представям случая какъв е на колегата angle_pich, и че катализатора е в централния офис на еконт в София,и го питам дали офертата му важи все още, и дали би искал да го вземе от там, на цената която той самия ми е казал преди това, като пак уточнявам каква е колата, след кратък размисъл от негова страна и разговор с "колегата му", ми се обажда и потвърждава,че е готов да плати катализатора.
И така преди малко ми се обажда и той, с отговор че не можел да ми даде и той повече от 140лв(сума доста еднаква и удобна с тази на първия колега), при въпроса ми защо, и да не би да е износен катализатора, ми отговаря, че катализатора бил ок, но не бил от дизелово БМВ, което вече ме постави в шах и мат
.
Добре колеги, няма проблем, ще си го прибера катализатора, не ми е чак такъв голям проблем и в Пловдив изкупуват катализатори, но това което правите умишлено или не си е срамно. Партийки ли сте, незнам, обичайна практика ли е това нещо, също незнам, ако има потърпевши и други нека споделят...
Първия е NikM занимаващ се с изкупуване на катализатори, пращам му лично съобщение с текст:
"Здрасти колега, цена за катализатор от 318i Е46 М43б19 99г. ще ми дадеш ли?"
При което получавам отговор: 200лв, след което се разбираме да му го изпратя.
Катализатора пристига в еконт вчера, и следва обаждане от колегата, че за този катализатор той не можел да ми даде повече от 140лв, аз го питам защо, а той отговаря, че това не бил катализатор от Е36, а аз започвам да обяснявам,че аз така или иначе не съм пращал катализатор от Е36, както и си личи от личното съобщение. Ок може и да се е объркал колегата, но интересното в случая е, че пратката беше с преглед, а в момента и след обаждането пратката реално не беше отваряна, това ми говори, че или си има познати в еконт, или просто политиката му е такава (идва пратка и почва пазарене).
И така първия случай ни води към втория.Както е нормално, всички който продаваме катализатори изпращаме съобщения до всички който изкупуват катализатори, и така стигаме до 2рата оферта от колегата angle_pich с оферта от 160лв.
Съобщението за запитването ми беше абсолютно копие на изписаното по-горе, отговора е 160лв.
След като разбрах,че с първата ми оферта няма да стане номера, се обаждам на втората, представям случая какъв е на колегата angle_pich, и че катализатора е в централния офис на еконт в София,и го питам дали офертата му важи все още, и дали би искал да го вземе от там, на цената която той самия ми е казал преди това, като пак уточнявам каква е колата, след кратък размисъл от негова страна и разговор с "колегата му", ми се обажда и потвърждава,че е готов да плати катализатора.
И така преди малко ми се обажда и той, с отговор че не можел да ми даде и той повече от 140лв(сума доста еднаква и удобна с тази на първия колега), при въпроса ми защо, и да не би да е износен катализатора, ми отговаря, че катализатора бил ок, но не бил от дизелово БМВ, което вече ме постави в шах и мат

Добре колеги, няма проблем, ще си го прибера катализатора, не ми е чак такъв голям проблем и в Пловдив изкупуват катализатори, но това което правите умишлено или не си е срамно. Партийки ли сте, незнам, обичайна практика ли е това нещо, също незнам, ако има потърпевши и други нека споделят...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Сега ще разберем и ответната страна какво има да каже по въпроса..
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
За подобен случай ставаше дума някоя и друга страница назад в темата, тогава не се включих, явно обаче става дума за системно прилагане на този трик, при мен нещата се развиха по абсолютно същия начин преди около година. Уговорката беше за 200 или 220лв, не си спомням с точност, като се видяхме с колегата изкупвач (дойде с хюндай купе) и ми каза, че повече от 180лв не можел да ми плати. Аз се позачудих, все пак имахме уговорка, изкупвачът отговори, че катализаторът ми не бил това, което очаквал, нямал платина в него, а паладий или не знам си какво си, нямало начин за повече пари, ако съм искал можело да направим бартер за същия като моя ама супер запазен без да му доплащам и без това от тия катализатори не се печелело, как да е, взех си 180те лева поговорихме още малко за процеса на вадене на платина от тях и всеки по живо, по здраво. Търговски трик си правят хората.
Последна промяна lowrider на 10 Фев 2011, 13:26, променена общо 1 път
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Mollov
- Мародератор
-
Системно, системно, ама няма да им се случи повече да го прилагат в тоя форум...
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Когато написах аз какво стана с случая на Енимен никой не ми обърна внимание и ми се изтри поста!а той ми каза после че му били казали че станало недоразумение!е това недоразумение много често взе да става с тези катализатори!бахти играчите мислят си че като си плащат обявата могат да си правяк каквото поискат!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
angel_lalov написа:Когато написах аз какво стана с случая на Енимен никой не ми обърна внимание и ми се изтри поста!а той ми каза после че му били казали че станало недоразумение!е това недоразумение много често взе да става с тези катализатори!бахти играчите мислят си че като си плащат обявата могат да си правяк каквото поискат!![]()
![]()
От къде знаеш,че не сме обърнали внимание?Аз лично ти изтрих поста!След разменени няколко лични и с двамата се оказа,че случая е недоразумение.Колегата Е_30 е изявил желание да компенсира въпросния колега.След тези два случая,може да приемем,че е практика,но нека видим и колегите,какво ще кажат в тяхна защита.Теб ще те помоля най любезно,когато не си засегнат от някой случай да не звъниш.След моето мнение да пишат,само други потърпевши и засегнати,всяко друго мнение,ще бъде изтривано без предупреждение!
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Е сега пиша защото съм засегнат!Значи имах пуснато крило за продажба!бях написал 150 лева до 12 часа промоция!беше ми писано след това но казах на момчето че ще му го пратя на 150!Изпращам го и се сещам че за негово улеснение може да му пратя болтовете дето си правих за захващането които не са нищо особено ама ги бях зел с точната щирина и дължина!той каза прати ми ги!1 път не успях да ги пратя!след това ги дадох на брат ми да ги прати че не бях в града!вчера е отишъл да ги прати той лично ми каза!и днес момчето ми звъно и почва да убижда и така нататък!
Първото което е аз му казах да ги пратя за негово улеснение!сега той ми звъни и ми се прави на "големия мъж" по телефона!след разговора се чух с брат ми и той ми каза че като е бил в еконт е имало проблем с системата нещо забивала!оставил е пратката с адреса и момчето от еконт е казало че като се оправи ще го изпрати!След като ми каза това отидох веднага до еконт!И се оказа че пича от еконт не е изпратил пратката!Оправих проблема и се изпрати сичко!ама тоя тарикат да ми звъни и да ми казва щи еба майката и така нататък който го мисли че е нормално ок!аз го направих за неогово улеснение и кво.....!!!!
Ника му е mcren!
Евала на "пича" че е такъв играч по телефона!Нещо спомена че щял да дойе и да ме набие!
ДОБРЕ ДОШЪЛ СИ!
Първото което е аз му казах да ги пратя за негово улеснение!сега той ми звъни и ми се прави на "големия мъж" по телефона!след разговора се чух с брат ми и той ми каза че като е бил в еконт е имало проблем с системата нещо забивала!оставил е пратката с адреса и момчето от еконт е казало че като се оправи ще го изпрати!След като ми каза това отидох веднага до еконт!И се оказа че пича от еконт не е изпратил пратката!Оправих проблема и се изпрати сичко!ама тоя тарикат да ми звъни и да ми казва щи еба майката и така нататък който го мисли че е нормално ок!аз го направих за неогово улеснение и кво.....!!!!
Ника му е mcren!
Евала на "пича" че е такъв играч по телефона!Нещо спомена че щял да дойе и да ме набие!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
В твоя случай,не става въпрос за некоректност,а за селяния,което говори много зле за колегата!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а кой е играчора 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Заглавие: Re: спойлер
От: angel_lalov
Изпратено на: 02 Фев 2011, 19:48
До: mcren
Съобщение
pratil sam go kolega!edinstvenata zabelejka otdolu na dolnatata 4est sme go pilnani malko kato go slojihme za da ne udrq kato se zatvarq bagajnika!umishleno sme go napravili!ina4e go spasih!ne uspqh a go nadraskam mai!slojil sam ti otvori predi da platish obadi se kato go vidish!zabravih da ti pratq 4 vidi s koito da go zahvanesh na men i bez tova ne mi trqbvat!a pak sa to4niq razmer!moga da ti gi pratq ako iskash!utre sutrin e pri teb!
Изпратено на: 03 Фев 2011, 19:45
Съобщение
zimash edin kabel i go svarzvash kam tretiq stop!utre shte ti pratq videite!za da go zahvanesh!
Предишното ЛС | Следващото ЛС | Предишно ЛС | Следващо ЛС
Изпратено на: 06 Фев 2011, 23:04
Съобщение
utre shte hoda do ekont i shte ti gi pratq!
Изпратено на: 02 Фев 2011, 19:48
Съобщение
pratil sam go kolega!edinstvenata zabelejka otdolu na dolnatata 4est sme go pilnani malko kato go slojihme za da ne udrq kato se zatvarq bagajnika!umishleno sme go napravili!ina4e go spasih!ne uspqh a go nadraskam mai!slojil sam ti otvori predi da platish obadi se kato go vidish!zabravih da ti pratq 4 vidi s koito da go zahvanesh na men i bez tova ne mi trqbvat!a pak sa to4niq razmer!moga da ti gi pratq ako iskash!utre sutrin e pri teb!
Изпратено на: 03 Фев 2011, 19:45
Съобщение
zimash edin kabel i go svarzvash kam tretiq stop!utre shte ti pratq videite!za da go zahvanesh!
Предишното ЛС | Следващото ЛС | Предишно ЛС | Следващо ЛС
Изпратено на: 06 Фев 2011, 23:04
Съобщение
utre shte hoda do ekont i shte ti gi pratq!
prodava se bmw e36 320 i sedan
- Mollov
- Мародератор
-
Всичко това е много хубаво... само не разбрах кое точно оправдава това да псуваш човека по телефона и да му държиш сметка по подобен начин?
Mollov написа:Всичко това е много хубаво... само не разбрах кое точно оправдава това да псуваш човека по телефона и да му държиш сметка по подобен начин?
ами виж датите от 3ти февруари ги праща тия.за това време няколко пъти му звъня по телефона и секи път ги праща утре.Днеска се обадих каза че ги е пратил и вече са при мен ходих до офиса на Еконт няма нищо обадихме се и до централата в русе няма нищо пратено звъня му и най-нагло ме лъже.
prodava se bmw e36 320 i sedan
Назад към Авточасти и аксесоари