Проблем с вентилатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с вентилатора
Искам да запитам нещо за което съм сигурен че е питано десетки пъти, но просто сега нямам време да преровя за което се извинявам.
Въпроса ми е, че колата е без климатик или климатроник а най обикновенно парно и от няколко дена 1,2 и трета степен не ми работят а само четвърта което е доста не приятно. Ако някой знае каква е причината , моля да сподели. М/у другото чат пат включва за малко и другите степени????????
Благодаря ви предварително
Въпроса ми е, че колата е без климатик или климатроник а най обикновенно парно и от няколко дена 1,2 и трета степен не ми работят а само четвърта което е доста не приятно. Ако някой знае каква е причината , моля да сподели. М/у другото чат пат включва за малко и другите степени????????
Re: Проблем с вентилатора
kopchev написа:Искам да запитам нещо за което съм сигурен че е питано десетки пъти, но просто сега нямам време да преровя за което се извинявам.
Най вероятно самия превключвател ти е за смяна или разхлабена връзка ,но това трябва да се види на място щото тука квото и да си говорим и гадаем,ще са празни приказки за съжаление.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
ас имах същия проблем отстраних си го сам
значи сваляш кората под жабката и самата жабка , зад централната конзола минават въздуховодите на парното на тях трябва да има букса изкючваш я и вадиш от там една правоъгална кутиика (в нея е проблема ) .
дано си рзбрал нещо че ми е мноотрудно да пиша

значи сваляш кората под жабката и самата жабка , зад централната конзола минават въздуховодите на парното на тях трябва да има букса изкючваш я и вадиш от там една правоъгална кутиика (в нея е проблема ) .

дано си рзбрал нещо че ми е мноотрудно да пиша

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
bam-bam написа:офф
да не отварям нова тема .. свири ми вентилаторчето на парното като работи .. как се разглобва да си го смажа с нещо ?
офф
Уж четеш всичко ,пък това май си го пропуснал

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- valkata8710
- Потребител
-
Re: Проблем с вентилатора
ще съм благодарен ако помогнете с намирането на този реостат/някои го наричат резистори и т.н,от всички страни съм проверил ,под педалите ,под жабката нищо и нищо,колата е e36 compact 1.6 ,работи само на 4-та степен вентилатора на парното,колата е с КЛИМАТИК.
10 мнения
• Страница 1 от 1