Задни койловъри
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Задни койловъри
Като се мине на койловър отзад на Е30ката не се ли явява проблем че масата на задницата се поема от опората на амортисъора, а не от гредата като преди това? Не се ли явява проблем със задните ботуши-като мърдане, усукване и др. Трябва ли допълнителна разпонка? Какво трябва за да са наред нещата?
Поздрави!
Поздрави!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Задни койловъри
няма проблеми колега..... хубаво е да си направиш разпънка така или инъче... но и нищо не пречи да си подсилиш ботушите... какви койловъри ще ползваш?
п.п. най-накрая една по различна тема от: развали ми се това счупи се онова... е30 или е90 и всякви такива
п.п. най-накрая една по различна тема от: развали ми се това счупи се онова... е30 или е90 и всякви такива

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Просто се чудех какво ми трябва за да няма проблеми после... Защото ботуша не е много масивен, а и вероятно не е бил предвиден да носи теглото на задницата. А това подсилване за което говориш-как става? Само разпънка?
Поздрави!
Поздрави!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Трябва да намериш начин да закачиш гредите за тия коиловъри, чрез доста повечко материал от една разпънка. Е са колегата от по-горе щи го нарисува как става, чрез подсилване на ботушите. 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
А реално някой каращ с такива коиловъри има ли поглед над нещата да покаже нагледно дали няма деформации в ботуша след продължително каране.
- E30_M_Tech_ll
-
-
да шаро.... и преди да сложи кейджа е карал малко с тях и каза че нямал проблеми....
а пък ти ве кртенчо като си много разбиращ и си много в час що не опишеш ти кое как става? щот сигурно едно болче не мжое да развиеш и да завиеш... ама виж да нареждаме по форумите го можем... браво евала само такива колеги като тебе повече трябват на тоя форум
... слабоумник нареден....
KPETEH написа:Трябва да намериш начин да закачиш гредите за тия коиловъри, чрез доста повечко материал от една разпънка. Е са колегата от по-горе щи го нарисува как става, чрез подсилване на ботушите.
а пък ти ве кртенчо като си много разбиращ и си много в час що не опишеш ти кое как става? щот сигурно едно болче не мжое да развиеш и да завиеш... ама виж да нареждаме по форумите го можем... браво евала само такива колеги като тебе повече трябват на тоя форум

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
E30_M_Tech_ll написа:да шаро.... и преди да сложи кейджа е карал малко с тях и каза че нямал проблеми....
KPETEH написа:Трябва да намериш начин да закачиш гредите за тия коиловъри, чрез доста повечко материал от една разпънка. Е са колегата от по-горе щи го нарисува как става, чрез подсилване на ботушите.
а пък ти ве кртенчо като си много разбиращ и си много в час що не опишеш ти кое как става? щот сигурно едно болче не мжое да развиеш и да завиеш... ама виж да нареждаме по форумите го можем... браво евала само такива колеги като тебе повече трябват на тоя форум... слабоумник нареден....
Ти пък смени един двигател и вече очакваш от дару кар да ти звънят за съвети...КРЕТЕНА на какви места е развивал болтове свалял е дифове задни мостове и е сменявал картери На тебе ще ти е трудно и обувките да си завържеш сигурно...човека не се заяжда с тебе просто ти побърза да се изкажеш като опитен разбирач и сега всички очакваме да споделиш мнението си на експерт защото ние хората без опит не бързаме да пишеме ами чакаме разбиращите като теб да споделят как се случват нещата при е30ките

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
а пък ти ве кртенчо като си много разбиращ и си много в час що не опишеш ти кое как става? щот сигурно едно болче не мжое да развиеш и да завиеш... ама виж да нареждаме по форумите го можем... браво евала само такива колеги като тебе повече трябват на тоя форум ... слабоумник нареден....
Ти човеко как се излагаш, направо ме разсмиваш. Честно ти го казвам. Ти мен не мой ме засегна, само ме убеди, че хич не си стока. Теб не треа никой да те слуша - ше знаеш.
Колкото до койловърите, ако колегата вземе един комплект и го намести между гумата и гредите на купето, ще разбере дали въобще ще може да ползва бомбетата за опорна точка. После да ги усилва ако иска, но във всички положения ще трябва конструкция свързваща горния край на койлите с гредите на автомобила или долу с носачите.
Последна промяна KPETEH на 15 Фев 2011, 10:24, променена общо 1 път
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Молко по темата......за да стане отзад на куилоувър си трябва да се изгражда на ново самият ботуш и оттам и ще се усили. Надявам се ви е ясно защо се прави тази интервенция
В проекти има една тема с такава модификация

В проекти има една тема с такава модификация

направете м техника президент !
и му дайте безплатни наркотици
и му дайте безплатни наркотици
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- E30_M_Tech_ll
-
-
лошо ме баннаха инъче щях да ти обесня кво тряя ми даваш ама....
тука всичките сте от професор нагоре и са смеете на просътосмъртните а?
странно защо ли никой нагледно не му обясни на човека как точно се слагат коиловъри отзад и дапокаже снимка на неговата кола как си ги е направил... то инъче на приказки всичките много разбирате....

тука всичките сте от професор нагоре и са смеете на просътосмъртните а?

странно защо ли никой нагледно не му обясни на човека как точно се слагат коиловъри отзад и дапокаже снимка на неговата кола как си ги е направил... то инъче на приказки всичките много разбирате....
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Е30-то си го знаем всички, ама коилите дето той или всеки друг е намислил и иска да слага, кой да знае какви са? Всяко едно решение е частен случай при въвеждането на нестокови елементи. Точка.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- E30_M_Tech_ll
-
-
една тръба между двете бомбета и още две къси към гредите се заварят и това е .....най лесно и най евтино..... естествено най-добре е с ролкейдж
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2