Филтър климатик е36
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Филтър климатик е36
Здравейте колеги,
искам да попитам дали има вариянт да се направи някакъв филтър за климатика който да не се сменя или поне да издържа повече,защото моя се задръства на 3-4 месеца и ми е омръзнало да свалям жабката....
Тъсрих по форума но не намерих конкретно по този въпрос мения...или поне някой да ми препоръча марка.Слагал съм филтър от 28лв и от 15лв-никаква разлика в качеството.Благодаря предварително:)
искам да попитам дали има вариянт да се направи някакъв филтър за климатика който да не се сменя или поне да издържа повече,защото моя се задръства на 3-4 месеца и ми е омръзнало да свалям жабката....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Филтър климатик е36
Няма как да издържа повече или да не се сменя... нали все пак е ФИЛТЪР.... да филтрира... и като има повече лайна за филтриране - задръства се по-често...
Да аз разбирам че звучи малко маллумно моя въпрос,но се чудех все пак дали няма някакво решение...щото наистина е мн досадна тая операция със жабката:).Еми ще си раглабяме и явно и тва е.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Значи ще пробвам следващия път така
....чак днес ти видях отговора по темата ,а вчера го смених въпросния филтър,пак по системата със сваляне на жабката...нищо другия път ще знам. 

Колеги, карам от съвсем скоро е 36, 318тдс-96 г. с климатроник. Тази тема малко ме обърка, тъй като мислех, че филтъра на климатроника е един, а този при жабката е друг-на купето. Така ли е или аз бъркам?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Филтър на купето и на климатика е едно и също, нямаш два различни филтъра. Ползвай търсачката за такива неща и не пускай по няколко пъти едно и също мнение 

Never mistake motion for action...
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ