Е36 или Е46 предимства и недостатъци....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Re: Е36 или Е46 предимства и недостатъци....
zazomazo написа:Dakataaa написа:Само не мога да разбера , защо сравнявате автомобили от различни ери на втомобилостроенето![]()
ми примерно щото момчето се колебае дали да сменя е36-цата с е46...![]()
ти само последната страница ли четеш?
Не бьрзаи да ме нападаш така...прочети поста ,че го допьлних

Кое е класа отгоре, 4 врат седан, с малък мотор, салон от плат за пердета, преди фейса ли 
По принцип е верно, че си е класа отгоре, ама най-натварения модел на е36 vs най-натварения на е46, ама да сравняваш някое натокано е36 купе с някой постен модел с "екстрите" и вида дето съм изборил отгоре...

По принцип е верно, че си е класа отгоре, ама най-натварения модел на е36 vs най-натварения на е46, ама да сравняваш някое натокано е36 купе с някой постен модел с "екстрите" и вида дето съм изборил отгоре...
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Dakataaa написа:Само не мога да разбера , защо сравнявате автомобили от различни ери на втомобилостроенето![]()
Имал сьм Е46 2003-та година 320д с сивата кожа , харман кардьн озвучението , новия мулти волан с автопилота и почти всички глезотиики....както и да го погледна никога не мога да го сравня с е36 това е моето мнение. Колата я имах преди 3 години...и сьм я карал не повече от 6 месеца , единствената причина поради която я продадох беше ,че потдрьжката не беше лека...а аз още не бях дорасьл за такьв автомобил. В момента карам е36 ..даже го купих вчера , имах пари да взема Е46 ,но не вземах ...защото лично за мен парите които бих набил в него като се счупи са изгубена кауза
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Като сравнявате е36 316 с едни екстри , ще сравнявате Е46 316 с сьщите екстри...мисля ,че това е някаква база за сравнениеDpy написа:Кое е класа отгоре, 4 врат седан, с малък мотор, салон от плат за пердета, преди фейса ли

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Dpy написа:Кое е класа отгоре, 4 врат седан, с малък мотор, салон от плат за пердета, преди фейса ли
Така е неможе да сравняваш някое "натокано" е36 с някаква обикновенна е46-ца.Аз имах предвид,че като цяло е46 е подобре.Няма увиснали кори,жабки,тавани,тракащи кори,по шумоизолирана е и т.н.Даже ако става на въпрос преди имах е36 и съм хвърлил много повече ремонти отколкото сега по е46та.Колега ако взимаш кола за возене с еедна читава е46-ца няма да сажъляваш,но ако искаш кола за ръчки си карай е36-та.Лично мнение

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Да ви кажа новото си е ново. Винаги по новото е по добре. Аз взех преди година Е46, кефи ме нямал съм никакви проблеми, но сега се оглеждам на Е60. Винаги по новото си е по добре като говорим за коли.
Не съм имал, ама имам приятел с постно е46, имам и друг с е46 2003, пълна шницер реплика с квото се сетиш по него( с изключения на най-голямата навигация), тей че съм карал, возил и имам преки впечатления
Идеята ми беше, че не си струва да се смени читава е36, дет си набивал дълго време мангизи в нея, да сложиш 2-3-4к отгоре и да си земеш някво си е46 поръчвано навремето от чичо Скрудж.

Идеята ми беше, че не си струва да се смени читава е36, дет си набивал дълго време мангизи в нея, да сложиш 2-3-4к отгоре и да си земеш някво си е46 поръчвано навремето от чичо Скрудж.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Dpy написа:Не съм имал, ама имам приятел с постно е46, имам и друг с е46 2003, пълна шницер реплика с квото се сетиш по него( с изключения на най-голямата навигация), тей че съм карал, возил и имам преки впечатления![]()
Ми дай да си караме колите вовеки. Ако можеш да си го позволиш, защо не? Веднъж се живее

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Dpy написа:Не съм имал, ама имам приятел с постно е46, имам и друг с е46 2003, пълна шницер реплика с квото се сетиш по него( с изключения на най-голямата навигация), тей че съм карал, возил и имам преки впечатления![]()
Aбе за 3-4 от горе ще вземе най големият таралясник.По добре да си кара Е36. Ако иска читава трябва да извади поне 7-8к
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Ми то тука във форума 90% от хората си наливаме като луди в колите и кво да си умрем с тях ли

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Емм,то май е по-гъзария да караш Е36.Ако я подържаш качествено! 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Всичко е въпрос на вкус, лични предпочетания и разбирания. И далеч не на последно място финансови възможности. Въпреки, че и това е донякъде вярно, щото има 36-ци доста по-скъпи от добро Е46.Ама то пък има и Е30-ки по-скъпи от тея 36-ци, абе шантава работа с една дума
.

only rear wheel drive
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Според мен истината е да се инвестира малко пари в интериора да започне да те радва и после да се преведе колата в технически изправно състояние и да се наливат към 1000лв на година да се поддържа е36-та и да се гледа да се скочи направо на е90 като се пропусне е46, защото ако се вземе е46 се влиза след някоя година в същия филм както беше казал един колега по-нагоре и почваме да сменяме същите неща!Просто няма по-евтина кола за поддръжка от е36 направо си е като един голф3-ка! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!