Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ-та

Re: Случки на пътя

Мнение от dichodichev3 » 01 Фев 2011, 23:38

Впечетляващи историй.
Аз мога да кажа само бий да те уважват.И само бой и пари оправят работата в мила България.
:driving:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318D

8-ми Март и господин Ушев

Мнение от KristianSS » 02 Фев 2011, 13:40

Здравейте колеги , мойта историйка е колкото да убиете малко време в мразовития ден.Та значи , най добрият ми приятел ме помоли да му бъда шоферче на 8-ми , за да може да се почерпат с момата и след като вече му бяха взимали книжката за алкохол не му се рискуваше повече . Карах ги по кръчми , по дискотеки и вече съмвайки се решиха, че е време за прибиране ( возих ги с Фиат Брава ), те се возят на задната седалка и в колата смърди на джибре ..... Както обикновенно , куките се бяха скрили в една от преките в Студентски и само им трябваше да видят фарове и скочиха с палката, спирам аз и опитвам да отовря джама и ъъъъъ.ъъъ нестава, отварям вратата и куката го лъхва лек полъх на вино и ракия , и ми вика госодин ушко " Аааа какво си имаме тука ......." пита ме той пил ли съм и аз решавам че е време да се побазикам и отговарям, "разбира се , 8ми март е ", отидох до Астрата и вътре колежка на полицая ми подава дрегера, естествено излезна 0 промила и господина с униформата ме накара да повторя и потретя, накрая се ядоса и ме попита какво съм пил и отговора ми беше 4-5 Колички , и си помислих че аз съм крайния победител, тогава той решава да прави сверки и ме пита на кой е колата, а аз не бях се сетил да проверя на кой на името е , знаех единствено, че мойта приятелка я кара от 2 години (командировка беше в Германия, затова не бяхме заедно на празника ) и му отговарям , че е на приятелката ми , от там започва един ехиден смях и ми вика да се прибирам при нея да празнувам !!!!!!!!! Прибирам се аз като през целия път до Банкя се чудя и мая защо беше целия смях и цирк , влизам си в нас и решавам да проверя документите и като поглеждам , те на името на МЪЖ :) ........ ( на баща и )

ентусиаст
Аватар

Re: 8-ми Март и господин Ушев

Мнение от driver69 » 02 Фев 2011, 18:17

Тея са си казали, че няма к'во да те тормозят повече... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 02 Фев 2011, 21:22

HAHAHAHAHHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: евала !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318D

Мнение от KristianSS » 02 Фев 2011, 21:25

Ryapoff написа:Тея са си казали, че няма к'во да те тормозят повече... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Определено им подобрих настроението , щом аз като разбрах се сцепих от смях и това остана една от култовите историйки,когато се събираме с приятели! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 03 Фев 2011, 8:12

Хаха, яко се е получило :mhihi:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 03 Фев 2011, 9:19

Сливам темата със "Случки на пътя". Прекалено е малка по обем.
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Фев 2011, 0:46

прибирам се аз преди няколко дни към у нас.. и си карам по главна улица като наближавам едно малко кръстовище.. и понеже има легнали полицаи на самото кръстовище аз намалям.. В същия момент гледам в ляво един варбург.. с един около 50те вътре.. и му правя път да излезе от малката уличка и да мине пред мен.. а тръгва и почва да ръкомаха и точно все едно да ми тегли майни що съм му дал път.. :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 06 Фев 2011, 17:19

uricatoli хаха и аз веднъж давам път на един рейс (беше за наляво и колите зад него,които бяха за направо не можеха на минат), при което тоя ми маха, обаче не тип да си минавам, ами бегай от тука бе :mhihi:
Така че, ако искат, да са живи и здрави :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330d

Мнение от achobre » 07 Фев 2011, 9:16

Карам си аз по пътя за пловдив и между стара и нова загора на прав път на който от двете страни само дървета някъв чака чака вижда ме и в последния момент решава да тръгне и да изпреварва колона срещу мен.Аз не карах много бавно нямах време за да намаля скоростта и добре че се случи така че имаше отбивка за автобусна спирка.И благодарение на тази спирка успях да реагирам и да се разминем иначе щеше да е мн лошо.То добре че нямаше и някой автобус че нямам думи.Тоз някво камикадзе ли беше незнам.

Та като шофирате мислете малко!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dichodichev3 » 07 Фев 2011, 20:38

Не само вас засичат така .И мен много често са ме засичали така.Гледа ме и пак тръгва да изпреварва.Не знам какво си мисли,че ще прелети във въздуха ли,под земята ли ще се разминем не знам?Ама ако карам някъв Зил или Камаз газ до ламарина :ranting: да мъ побелеят косите.
Станах свидетел едно лято на наглоста на паралия с мергел.Пътя е Варна-Пловдив.Колона с коли и в двете платна,не по магистралата.И тоя гушлио с цялата си наглост и безрасъдност тръгва да изпреварва.В същото време срещу него идваше кола,ония шпори не спира и колата срещу него трябваше да намали да излезне в банкета и да го пусне да мине.То бива ама тва на нищо не прелича.Никакво уважение,колегиалност.С една дума казва на всеки "Еби си майката" никой си.
И тука тряа да съм със Зила :driving: да поизправа малко пластмаси :mhihi:
Карайте съобразено щот които кара бързо бавно ще го носят!А и тоя дизел стана златен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Фев 2011, 20:50

dichodichev3 написа:...

Ей тва ми се е случвало няколко пъти, аз се возя де. Най-пресен:
Пътя към Горски извор, некакъв нов Мерцедес Ц-класа, залетян към нас - дългите и си се сви, като засече изпреварвания.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 07 Фев 2011, 22:01

мен много пъти ми се е случвало като изпреварвам някой, той да почне нарочно да ускорява, особено преди като карах 124ка със слаб мотор беше голям шок и ужас :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dichodichev3 » 07 Фев 2011, 22:17

Ей пък тея смешници как ще ги накажа след време. :ranting:
Пак пътя Варна-Пловдив.Трагвам аз да си минавам Форд Мондео комби.Като по учебник,коли срещу мен йок,времето хубаво,пъскам си левия мигач,баварията е на 5-та скороста е 100.Като се изравнихме вече сопола ме погледна и аз го погледнах и разбрах,че не е човек.Започва да ме настъпва.Веднага 4-та , 3-та газ до дъно.Измъчих дизелара,ама няма как.Тези хора за мен са пълни боклуци.
Ще има наказателя скоро :mhihi: :driving:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 08 Фев 2011, 0:37

Ryapoff написа:
dichodichev3 написа:...

Ей тва ми се е случвало няколко пъти, аз се возя де. Най-пресен:
Пътя към Горски извор, некакъв нов Мерцедес Ц-класа, залетян към нас - дългите и си се сви, като засече изпреварвания.

в такива моменти по навик гледаш шофора.. и най-доброто е високо вдигнати средни пръсти.. забелязват се.. :yes: че това святкане.. само му се радвате..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории