BMW drift???

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Re: BMW drift???

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 16:04

Nikito_nn написа:
makaveli316 написа:
Nikito_nn написа:
makaveli316 написа:Да ви се*а на дрифта....българска простотия.
В цивилизованите държави хората се наслаждават на бмветата си, ние у Бг прайм дрифт :censored: . Да живее джунгла България.

Дрифта - Българска простотия :kuku: Че то да не сме го измислили ние дрифта бе колега :mhihi: В цивилизованите държави повечето хора такъв дрифт правят с бмв-тата си, че тука сме жалка имитация :mhihi: Изкаш да кажеш че извън България никой не дрифти ли :mhihi:

Дрифтат ми, то олигофрени има и не само в Бг, ти кво си мислиш, просто в Бг е на макс олигофренията.
Да не говорим, че тия дето дрифтат го правят на писти, а в Бг не е интересно на писта, друго си е на булеварда да те гледат колко си фешън гъзар.

Това че по улиците е пълно със състезатели е едно на ръка, без коментар. Ама за тез дето дрифтят по пистите и ходят по турнири....олигофрени :conf:

Е не разбира се, те не, то и на мен ми се ходи на писта, говоря за турбо гъзарите. Тия дето на светофар на спряна кола горят 15 на 100 от натискане и ръмжене. Разбира се пропуснах и кривия поглед на голямата им глава, щото по принцип са грозници с огромни квадратни глави.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Фев 2011, 17:01

Никой не ти е виновен, че не можеш да дрифтиш, стига си завиждал :mhihi:

ПП. Дрифта като цяло освен тоновете кеф дето носи, е и полезен в критични ситуации, само дето има една малка подробност че трябва да си имаш малка идея за какво иде реч , което идва с ... практика :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 17:04

ogata написа:Никой не ти е виновен, че не можеш да дрифтиш, стига си завиждал :mhihi:

ПП. Дрифта като цяло освен тоновете кеф дето носи, е и полезен в критични ситуации, само дето има една малка подробност че трябва да си имаш малка идея за какво иде реч , което идва с ... практика :yes:

Така е, дрифт на светофара, кафенцето и водичката "san benedetto" в мола и кво искаш повече от живота хахаха.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 02 Фев 2011, 17:07

Аз честно, предпочитам,някой да си дрифти на кръговото през ноща,когато няма пукнат човек,отколкото да кара с бясна скорост и да изпреварва ,където му падне.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Фев 2011, 17:10

makaveli316 написа: дрифт на светофара

Ти май не правиш голяма разлика между бърнаут, донът и дрифт, а ? :roll:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 17:13

SPEED_GABROVO написа:Аз честно, предпочитам,някой да си дрифти на кръговото през ноща,когато няма пукнат човек,отколкото да кара с бясна скорост и да изпреварва ,където му падне.

Еми, някои хора си взимат БМВ щото е кола от класа, удобна и т.н. Други си я взимат за гъзария, жалка работа.
Аз до преди време нямах и намерение да си взимам бмв, щото идеята ми за тази кола беше типичния турбо гъзар в нея дето върти гуми по булеварда, нещо като голфаджийте.
Разбира се като влезнах в колата и покарах забравих за всичко и явно много съм грешил, платих си и си заминах с усмивка.

Ти май не правиш голяма разлика между бърнаут, донът и дрифт, а ? :roll:

Имам си идея, споко.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 02 Фев 2011, 17:19

Това с гъзарията съм съгласен.Но има хора,който ги влече дрифта и си лъзгат от време на време.И това не е само в България,гледал съм много клипове с безрасъден дрифт в други държави.Лично аз като си взема кола,никога не бих я пързалял,ако има застрашени хора.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Фев 2011, 17:49

makaveli316 написа:...

'Яла направи една ПИСТА в Русе и ни' 1 завой няма да изсвиря из града :!: :winky:
К'ъв е тоА ДРИФТ на СВЕТОФАРА, така и не разбрах, ама.. :dunno:
'Ми ще се кефят на колите си хората много ясно... Не всички сме си взели коли само да ни карат от т.А до т.Б :!: Като ме радва, 'шо да не се похвалим :kuku:
Аре нЕма нужда :no:
П.П. Вместо тук, го пуснах като ЛС, ако се чудиш защо съм го изтрил съобщението :yes:
П.П.2 Нищо лично, 'ма недей така с рогата напред, ако обичаш :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 02 Фев 2011, 18:09

Колеги дрифта е много хубаво нещо (евала на тоя който го е измислил),но за него се изисква кола предназначена за това,а не стоково 520i E39 :mhihi: и не се карайте за глупости (писти и светофари) тия неща се правят наистина на писти,полигони широки места където няма кой да убиеш освен сам себе си :mhihi: в градски условия е изключително опасно да се правят такива простащини,тия които наистина го могат те ходят където трябва,а тия които го демонстрират пред пешеходци и минувачи са абсолютно комплексирани хора и го правят с надеждата да бъдат поне малко забелязани с нещо в тъй иначе скучния им живот!
Надявам се да не съм засегнал никой,но карайте внимателно и пазете както себе си така и другите около вас живота е ценен! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 18:18

uCnaHeTcA написа:
makaveli316 написа:...

'Яла направи една ПИСТА в Русе и ни' 1 завой няма да изсвиря из града :!: :winky:
К'ъв е тоА ДРИФТ на СВЕТОФАРА, така и не разбрах, ама.. :dunno:
'Ми ще се кефят на колите си хората много ясно... Не всички сме си взели коли само да ни карат от т.А до т.Б :!: Като ме радва, 'шо да не се похвалим :kuku:
Аре нЕма нужда :no:
П.П. Вместо тук, го пуснах като ЛС, ако се чудиш защо съм го изтрил съобщението :yes:
П.П.2 Нищо лично, 'ма недей така с рогата напред, ако обичаш :yes:

Лошо няма да се кефят хората, а това което казвам е насочено към глупаците на пътя, не конкретно към всички, а тези за които каза колегата след твоя коментар, тези типичните които имат огромна нужда да бъдат забелязани. Не е ли по-лесно да си покажат голямата глава през джама, вместо да правят глупости в населени места, че да ги забележи някой....?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Фев 2011, 18:19

bili1 написа:Колеги дрифта е много хубаво нещо (евала на тоя който го е измислил),но за него се изисква кола предназначена за това,а не стоково 520i E39 :mhihi: и не се карайте за глупости (писти и светофари) тия неща се правят наистина на писти,полигони широки места където няма кой да убиеш освен сам себе си :mhihi: в градски условия е изключително опасно да се правят такива простащини,тия които наистина го могат те ходят където трябва,а тия които го демонстрират пред пешеходци и минувачи са абсолютно комплексирани хора и го правят с надеждата да бъдат поне малко забелязани с нещо в тъй иначе скучния им живот!
Надявам се да не съм засегнал никой,но карайте внимателно и пазете както себе си така и другите около вас живота е ценен! :yes:

Напълно си прав, практикува се на писта... И тази тема е обсъждана не веднъж и винаги се стига до следния извод - че няма ПИСТА :yes:
По улиците освен да 'лъзнеш малко някой завой или да направиш бърн на светофара - друго не можеш да направиш :yes: И не виждам нищо лошо в това, когато няма опасност за останалите :dunno: За безразсъдните давания на газ, хлъзгане и т.н. съм абсолютно съгласен :yes:
П.П. Night street drift is not a crime :ok:
Извинявам се за Офф-а :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 02 Фев 2011, 18:28

Бе съгласен съм по един бърноут от време на време пред погледа на голфаджийте за да не се забравят и да имат респект като видят ангелските очи! :twisted: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 02 Фев 2011, 20:59

Абе всеки си мисли каквото си иска, аз на никого немога да кажа какво да мисли. Ама ако някой си мисли че от време на време като запиша някой завой го правя за да ме забележат :nono: ...жестоко се е объркал. Кой каквото иска да си мисли аз карам такава кола и го правя само и единствено за собствено удоволствие :lalala: Каквото искате си говорете.
Естествено съм супер предпазлив и неправя нещо с което застрашавам някой.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 02 Фев 2011, 21:04

дрифтмен написа:HERE WE TRYIED WHAT THE 5 SERIES BMW CAN DO

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст