Хайде да ми е честита придобивката :)
Модератор: Технически модератори
			49 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4

- shopaza
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Re: Хайде да ми е честита придобивката :)
Комшо мерси мерси
Иначе кюнеца ще се редактира с флекса и ще се прибере навътре че найстина е грозно но сега нямам време с него да се занимавам.........Задното гарне е изкормено и вътре няма нищо има 2 резонатора и средно.Праговете са кърпени правени са демек згъвани са и са напаснати но е станало мн добре и ще направя снимки.Сега ясно е че предишния собственик нищо не е направил и е усрал само колата като е сменил капака и бъбреците но това ще го оправя и ще търся големия капак и новите бъбреци да си е в автентичният вид.Утре се заемам да си местя музиката от едната кола на БМВ-то и ще чистя салона и мукета че сигорно както е била в предишният собственик не е чистена но ще има снимки преди и сега
 но ще има снимки преди и сега
За М лепенката няма да коментирам и на нея ще и дойде времето хахах.И стоповете са усрани и ще ги чистя с терминатор и ще им лепна на мигачите само едно червено фолио че жълто неми харесва.Иначе няма да коментираме броните и спойлерите ясно е няма М пакет вече се уверих .....щом казвате така нека бъде така
 и на нея ще и дойде времето хахах.И стоповете са усрани и ще ги чистя с терминатор и ще им лепна на мигачите само едно червено фолио че жълто неми харесва.Иначе няма да коментираме броните и спойлерите ясно е няма М пакет вече се уверих .....щом казвате така нека бъде така  
			Иначе кюнеца ще се редактира с флекса и ще се прибере навътре че найстина е грозно но сега нямам време с него да се занимавам.........Задното гарне е изкормено и вътре няма нищо има 2 резонатора и средно.Праговете са кърпени правени са демек згъвани са и са напаснати но е станало мн добре и ще направя снимки.Сега ясно е че предишния собственик нищо не е направил и е усрал само колата като е сменил капака и бъбреците но това ще го оправя и ще търся големия капак и новите бъбреци да си е в автентичният вид.Утре се заемам да си местя музиката от едната кола на БМВ-то и ще чистя салона и мукета че сигорно както е била в предишният собственик не е чистена
 но ще има снимки преди и сега
 но ще има снимки преди и сегаЗа М лепенката няма да коментирам
 и на нея ще и дойде времето хахах.И стоповете са усрани и ще ги чистя с терминатор и ще им лепна на мигачите само едно червено фолио че жълто неми харесва.Иначе няма да коментираме броните и спойлерите ясно е няма М пакет вече се уверих .....щом казвате така нека бъде така

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
shopaza написа:Така номера на колата е много готин и ще си остане
Само защото е готин или има и други причини

- BABHOMED
- ентусиаст
- 

- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Градски вземи го смени че ше те побъркат с този номер тука в наше село !
			Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

BULL3T написа: явно след чукването е сменян капак и маска с тесен бъбрек което е адски тъпо.
Да,навлизането под един тир
 по пътя м/у Монтана и Враца беше кофти
 по пътя м/у Монтана и Враца беше кофти  
- shopaza
- младши ентусиаст
- 

S_h_e_f_a написа:shopaza написа:Така номера на колата е много готин и ще си остане
Само защото е готин или има и други причини
не бе само защото ме кефи
 пък и неми се занимава с кат софия пак да си я прекарвам а бившия собственик не я е зачислявал никога в даначното и така с ген пълномощно и си я джиткам
 пък и неми се занимава с кат софия пак да си я прекарвам а бившия собственик не я е зачислявал никога в даначното и така с ген пълномощно и си я джиткам   няма бре та те половината идват по наще збирки хахаха аз примерно се движа сега по улиците хаха
  няма бре та те половината идват по наще збирки хахаха аз примерно се движа сега по улиците хахаПоследна промяна shopaza на 02 Фев 2011, 1:06, променена общо 1 път

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

BABHOMED написа:Градски вземи го смени че ше те побъркат с този номер тука в наше село !
Въпроса е дали може да го смени

- shopaza
- младши ентусиаст
- 

S_h_e_f_a написа:BABHOMED написа:Градски вземи го смени че ше те побъркат с този номер тука в наше село !
Въпроса е дали може да го смени
 бе уш от каращъците дето са правени може хахаах с началника на кат софия понеже ми е познат може ама номера ме кефи и неми се занимава с кат а е писана и 100 коня само
 бе уш от каращъците дето са правени може хахаах с началника на кат софия понеже ми е познат може ама номера ме кефи и неми се занимава с кат а е писана и 100 коня само   
   абе схемата е голяма хаха
 абе схемата е голяма хаха
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

- shopaza
- младши ентусиаст
- 

- BABHOMED
- ентусиаст
- 

- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Ше я стегнем само топло да стане..Хяхя пред гаражите  събота и неделя с големите гащеризони ..
			Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- BULL3T
- ентусиаст
- 

- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
хахахаха ама това стария ти кораб ли е бе Слави? ххаахха баси базика,аз се чудя от къде ми е позната тая кола!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- shopaza
- младши ентусиаст
- 

мани мани то един филм с много серии
 Голема драма се очаква хах
 Голема драма се очаква хах
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
shopaza написа:
мани мани то един филм с много серииГолема драма се очаква хах
За толко пари - толкова
 ! Най ми хареса М пакета и огледалата от 94та , ама успех на всички
 ! Най ми хареса М пакета и огледалата от 94та , ама успех на всички  !
 !Ще си купя и аз една Е34 , гледам е модерно да реставрираме

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
- 

- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Честито колега,като гледам и брат ми се вкарва в некви филми с неговото 2,4тд  ,кога стана коминочистач,кога му изцърне дупето
 ,кога стана коминочистач,кога му изцърне дупето 
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
		- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Добре де колега това че са сменени маската и капака ок ама как колата е 94г а мотора е без ваносshopaza написа:Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.

Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи
   Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи 
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
			49 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4