смяна двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
смяна двигател
колеги,значи колата е е46 компакт с двигател 316ти-N42
значи двигатела здаде багажа и не мисля повече да се занимавам с ремонти по него.
вьзможно ли е да стане от е36- 318ис, и какво точно ми трябва за да стане този двигател.
или 328 от е46 дали тоя ще влезе ,без много ядове .
нуждая се от инфо за да знам с кои двигател ще е по лесна трансплантацията,че тея компакти
са мноуу зле.
нека пишат хора ,които си имат на идея .
значи двигатела здаде багажа и не мисля повече да се занимавам с ремонти по него.
вьзможно ли е да стане от е36- 318ис, и какво точно ми трябва за да стане този двигател.
или 328 от е46 дали тоя ще влезе ,без много ядове .
нуждая се от инфо за да знам с кои двигател ще е по лесна трансплантацията,че тея компакти

нека пишат хора ,които си имат на идея .

- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Re: смяна двигател
колега на 100% неможе да стане ,бях с 1.9 и блокира двигателя и намерих 1.8ис от е36 но се оказа че нещо по електрониката несавпадаше...савета ми е да си намериш двигател от е46 че да може да си ти работи всичко както трябва...а ти трябва и не само двигател а и др. работи като ск.кутия ,диф,кардан,за окачването ако не е 6 цилидров мотора няма нужда да го сменяш,по спомен маи ще ти трябва и ивиеса и километража, поне на мене ми трябваха но аз минавах от 1.9 към 2.5 , и като цяло цялата процедура излиза много пари и не си заслужава като платиш на маистори за части, а и не се знае др двигател какъв ще е и какво ще трябва да смениш по него, на мене ми легна по малко защото намерих цяла кола ударена почети за без пари
но като цяло ми излезна към 3500 ако не и повече.направи си двигателя и я продаи и си купи нещо друго наи-добре 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: смяна двигател
Звънни и питай в RNPerformance,колега с кабрио е сменял при тях N42 с M52/4 B25 и всико са напаснали,предполагам ще ти свършат работа.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
4 мнения
• Страница 1 от 1