цепка на радиатора
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
цепка на радиатора
колеги антифриза ми изчезваше по малко,и днес отварям капака и какво да видя.горната гърловина на радятора до капачката на казанчето е хванала лек окис и е влажно.гърловинара коятоизлиза от радятора точно в основата.това скакво може да се залепи,малко е .мислех си за черен силикон за стъкла.предложения,да сподели някои с опит.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: цепка на радиатора
С някое двукомпонентно лепило за висока температура. Но по-добре е да си вземеш нова гърловина. 

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
tisho_ написа:Забрави за лепене. Нова гърловина е решението

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
пробвай и с лепене както са ти казали колегите, но ефекта ще е временен и после пак ще пазаруваш ново казанче.

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
добре както казваш. аз лично не мога да разбера за коя гърловина говориш, защото отворите на радиатора които аз знам са:
- казанчето
- капачката за обезвъздушаване
- трите големи отвора за маркучите
- пробката за източване
кое от всичките имаш в предвид?
- казанчето
- капачката за обезвъздушаване
- трите големи отвора за маркучите
- пробката за източване
кое от всичките имаш в предвид?

- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
gido2 написа:колеги антифриза ми изчезваше по малко,и днес отварям капака и какво да видя.горната гърловина на радятора до капачката на казанчето е хванала лек окис и е влажно.гърловинара коятоизлиза от радятора точно в основата.това скакво може да се залепи,малко е .мислех си за черен силикон за стъкла.предложения,да сподели някои с опит.
Здравей колега, при мен и радиатора и казанчето бяка спукани. Опитвах се да ги лепя по най различни способи, но ефект няма. Заменяй само с нови, това е решението!
- BAGRETO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46
Колега и при мен се спука тази гърловина на радиатора там където влиза дебелия мъркуч от горна страна, реших да пробвам да го залепя защото мястото е достъпно.На МИСТЪР БРИКОЛАЖ взех едно двукомпонентно лепило на ЛОКТАИТ разбърках една капачка и го залях,вече към една година карам така без никакъв проблем. Утре на светло ще се разровя да го намеря да го снимам . 

- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
колега аз също имах проблем с радиатора бях лепил с червен силикон и стана но накрая ми писна и смених радиатора предлагам ти и ти да го смениш.но не копуваи китайски не пасват и ще трябва да преправяш.аз си купих нисенс за около 215 лева с отстъпка и си посна точно.успех ти пожелавам. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това си е известен проблем. Сменяй с ново - дори и да го залепиш пак ще се сцепи, а винаги има шанс да го направи на път, да ти изтече антифриза и да стане фал. После може много да боли.
Si non confectus, non reficiat.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега свали го ,зачисти го с шкурка и го запои с калаи или отиди при някои които извършва тази услуга,ако нестане както трябва -в магазина и нов,защото не е шега работа

13 мнения
• Страница 1 от 1