Проблем с online кирилизатора на Kredor..
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с online кирилизатора на Kredor..
Получих няколко оплаквания от хора предимно ползващи компютри в Интернет клубове, че понякога не могат да използват online кирилизатора на Kredor... При мен лично досега не е изчезвало логото или самите функции на програмката - сиреч всичко си работи нормално! Аз ползвам настолния и мобилния си компютър и двата са кирилизирани по default
Така, че ако има проблем - моля споделето го, за да вземем някакви мерки и да не Ви критикуваме, че пишете на латиница!

Така, че ако има проблем - моля споделето го, за да вземем някакви мерки и да не Ви критикуваме, че пишете на латиница!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
HEI I AZ SAM JERTWA!!!
MOJEM DA NAPRAWIM OTDELEN FORUM ZA OTLA4ENI KATO NAS.
MOJEM DA NAPRAWIM OTDELEN FORUM ZA OTLA4ENI KATO NAS.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Трябва да отбележа че кирилизацията (с това квадратче) е външна безплатна услуга, предоставяна от http://www.kredor.com - българска фирма. Тя работи уви само с интернет четци (браузъри) и то по-нови версии. Също така съм безсилен да променя клавишната комбинация с която се сменя езика (а знам че тя представлява известно неудобство за някои от вас).
12 мнения
• Страница 1 от 1