компютар за автоматична скоростна кутия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
компютар за автоматична скоростна кутия
здравеите колеги прецака ми се компютара на кутията на е46 и търся да си купя на старо само че трябва да отговарят номерата които са на снимкита защото си взех един но последната цифра не отговаря и ми дава грешка и влиза в авариен режим когато я настъпя.6те сум много благодарен ако някои ми намери тел.0886279800
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Re: компютар за автоматична скоростна кутия
Въпросния комп. го има в 3 варианта - произведен 2001 ; 2002 и 03' гледай да ти отговарят като година и все си мисля, че този модул не е плъг н' плей - май има нужда от ресет, за да може да разпознае новата кутия. Успех, пусни обява в Търси
Няма как да не влиза в авариен режим като този модул, до колкото успях да видя командва скоростите с настройка за 2.8 куб. На твойта осемнайска и идват малко множко тия настройки! Може и да стане модула, който имаш с едно препрограмиране! Имаш ЛС
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
колега този модул които е на снимката е оригиналният ми компютар точно с този колата не трябва да влиза в авариен режим но като сложа точно такув ще видем какув ще е резултата благодаря ти все пак 

- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
колеги намерих компютар със същия номенклатуран номер благодаря на всеки дори и за имформацията 

5 мнения
• Страница 1 от 1