Една игра на съдбата и.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ходих, всичко беше супер! Ще пиша по-подробно утре защото сега имаме среща и трябва да изчезвам. М/у другото тази вечер ме поканиха в радиото да участвам на живо в предаването, но мисля да не ходя. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
бате утивай а и кое радио е да слушам и специално да ем поздравиш еи

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- MANIAK87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: E30 M POWER
- Детайли за колата: М-ви брони, прагови, лаисни, ангелски очи
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- MANIAK87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: E30 M POWER
- Детайли за колата: М-ви брони, прагови, лаисни, ангелски очи
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ето на кратко какво се получи:
Отидох вечерта в ресторанта в който трябваше да се срещнем. Първоначално ме настаниха на една маса с 3 девойки и си полафихме много готино. След малко дойде един от организаторите и ми съобщи, че момичето с което имам среща е пристигнало. Станах, отидох при нея и се запознахме. Момичето беше точно, но аз още от първия момент разбрах, че едва ли ще се получи нещо между нас или аз поне не бих искал това да стане. Седяхме, поговорихме си и аз започнах да обмислям варианта как най-деликатно да се измъкна. На нашата маса имаше още две двойки и едно момче, което от доста време чакаше да се появи и неговата "непозната". По едно време, момчето си тръгна и малко след това в заведението влезе едно момиче, което ми направи впечатление. Оказа се, че тя е имала среща с момчето на нашата маса, но не е могла да намери ресторанта и закъсня с час и половина. Седна до мен и леко полеко се заприказвахме. Тактично я включих в нашия разговор за да не се засегне другото момиче. На края на вечерта си тръгнах и с двете и отидохме на купон в Младост при един мой приятел. Последва бурна вечер и в крайна сметка излизам с момичето, което закъсня за срещата си. Може би съдбата се е намесила. Не знам
, но ми харесва 
Отидох вечерта в ресторанта в който трябваше да се срещнем. Първоначално ме настаниха на една маса с 3 девойки и си полафихме много готино. След малко дойде един от организаторите и ми съобщи, че момичето с което имам среща е пристигнало. Станах, отидох при нея и се запознахме. Момичето беше точно, но аз още от първия момент разбрах, че едва ли ще се получи нещо между нас или аз поне не бих искал това да стане. Седяхме, поговорихме си и аз започнах да обмислям варианта как най-деликатно да се измъкна. На нашата маса имаше още две двойки и едно момче, което от доста време чакаше да се появи и неговата "непозната". По едно време, момчето си тръгна и малко след това в заведението влезе едно момиче, което ми направи впечатление. Оказа се, че тя е имала среща с момчето на нашата маса, но не е могла да намери ресторанта и закъсня с час и половина. Седна до мен и леко полеко се заприказвахме. Тактично я включих в нашия разговор за да не се засегне другото момиче. На края на вечерта си тръгнах и с двете и отидохме на купон в Младост при един мой приятел. Последва бурна вечер и в крайна сметка излизам с момичето, което закъсня за срещата си. Може би съдбата се е намесила. Не знам

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
X-citer написа: Може би съдбата се е намесила. Не знам, но ми харесва
нали, когато не знаеш какво може или няма да се случи е най-сладко....

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
X-citer написа:но аз още от първия момент разбрах, че едва ли ще се получи нещо между нас или аз поне не бих искал това да стане.
Брато, тук сме приятели, направо си кажи че е била грозна

А за другата, супер

Ю Кен Ду Иит

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5