1-ва влиза трудно ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: 1-ва влиза трудно ??
pinko_23 написа:Колеги и аз имам същият проблем 1 влиза трудно смених маслото нема разлика, топла студена едно и също, оба4е ако вкарам 2 и после 1 все едно е чисто нова, аз честно да ти кажа от както си я взех преди 4 години от германия все таки си прави ходих при няколко майстора и те ми викат споко не е страшно, и аз така сия карам. Успех
Не е от маслото това, ама да кажат разбирачите от какво е.... Случва ми се от време на време, рядко но се случва. Даже бях казал на един майстор че така ми прави от време на време, не ми каза от какво е, ама вика "вкарвай втора и от там 1ва и няма проблем, само недей със сила да вкарваш 1ва".
- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Yanko Petrov написа:pinko_23 написа:
Не е от маслото това, ама да кажат разбирачите от какво е.... Случва ми се от време на време, рядко но се случва. Даже бях казал на един майстор че така ми прави от време на време, не ми каза от какво е, ама вика "вкарвай втора и от там 1ва и няма проблем, само недей със сила да вкарваш 1ва".
Е колега аз така и правя иначе ТЦ! неще а аз и не искам да я вкарвам със сила да не се задълбочи проблема. Мерси за инфото.
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
колеги и аз го имам същия проблем само да попитам някой може ли да даде инфо от къде се проверява маслото в кутията 

- bmw-318
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is M42
Колеги, днес ми смениха маслото на на скоростната кутия.Източиха червено и ми наляха жълто, какво означава това? Да го сменям ли пак и с какво 

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Yanko Petrov написа:////Alpine написа:помпа на съединителя долнаобърни се към колегата krisbmw
Колега, разбирам, че искаш да помогнеш на човека да си продаде помпата, ама нека момчето да си смени масълцето да види как е и тогава
колега извинявам се ама тона не ми харесва, първо колегата с ника krisbmw не продава помпа а поправя такива, второ - ти видях сеира и да сипваш масло и да не сипваш се там си седиш никва компетенция и развитие нулево, а ако се вгледаш между редовете ще разбереш че искам да помогна и не си пиша за да имам мнения, нямам мн опит но специално със съединител имам и впечатленията ми от колегата са добри същите симптоми не влизат първа и втора а след време нито една предавка - оправи ми проблема за скромните 31 лв.
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
////Alpine написа:колега извинявам се ама тона не ми харесва, първо колегата с ника krisbmw не продава помпа а поправя такива, второ - ти видях сеира и да сипваш масло и да не сипваш се там си седиш никва компетенция и развитие нулево, а ако се вгледаш между редовете ще разбереш че искам да помогна и не си пиша за да имам мнения, нямам мн опит но специално със съединител имам и впечатленията ми от колегата са добри същите симптоми не влизат първа и втора а след време нито една предавка - оправи ми проблема за скромните 31 лв.
И ако със чисто нова помпа и съдединител пак става така... ?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
////Alpine написа:
колега извинявам се ама тона не ми харесва, първо колегата с ника krisbmw не продава помпа а поправя такива, второ - ти видях сеира и да сипваш масло и да не сипваш се там си седиш никва компетенция и развитие нулево, а ако се вгледаш между редовете ще разбереш че искам да помогна и не си пиша за да имам мнения, нямам мн опит но специално със съединител имам и впечатленията ми от колегата са добри същите симптоми не влизат първа и втора а след време нито една предавка - оправи ми проблема за скромните 31 лв.
Значи първо не те разбрах за каква компетенция и какъв сеир говориш, ма сигурно ти си знаеш... и второ - казах на момчето това, което мисля и е редно от най-простото нещо да почне, а именно от смяна на маслото и после помпи, съединители и т.н. А ти явно си медиум щом така бързо му реши проблема

- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Колега моля ви да не се караме, защото като гледам темата не е маловажна, защото както подразбирам не сме малко хората с този проблем. Нека не се заяждаме и караме помежду си моля ви.
Та сега по същество. Когато кола загрее НЯМА ГРЕШКА както колегата по-горе е писал, като нови са скоростите.... но като е по-студено направо си чакам да загрее, че да не се притеснявам нон-стоп какво ще стане. Лошото е че в момента не разполагам със средствата да сменя поне маслото, но ще имам впредвид и колегата, който поправя помши, съединители и т.н.
И моля ако някои разбере от каде идва проблема да пише, че да знаем и ние какво да правим, че и това "включвай първо втора после първа" не ми се нрави много много, че знаеш ли го к'во е...
Та сега по същество. Когато кола загрее НЯМА ГРЕШКА както колегата по-горе е писал, като нови са скоростите.... но като е по-студено направо си чакам да загрее, че да не се притеснявам нон-стоп какво ще стане. Лошото е че в момента не разполагам със средствата да сменя поне маслото, но ще имам впредвид и колегата, който поправя помши, съединители и т.н.
И моля ако някои разбере от каде идва проблема да пише, че да знаем и ние какво да правим, че и това "включвай първо втора после първа" не ми се нрави много много, че знаеш ли го к'во е...
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
////Alpine написа:горна помпа
Ако и горната е чисто нова ?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Zlobil написа:////Alpine написа:горна помпа
Значи е дефектна .....
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Yanko Petrov написа:Zlobil написа:////Alpine написа:горна помпа
Значи е дефектна .....
Как ще е дефектна ???
Незнам какви са тия глупости в тая тема.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
не си ми разбрал поста
няма значение

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
колеги извинявам се,не съм сигурен дали този пост е за тази тема,но при мен е обратното,като е студена първа си влиза съвсем нормално,но като загрее и започва сама да изключва/това като потеглям/не винаги,но по осезаемо при загрял мотор,ако некои има идеи да сподели,,,ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН,,,
/става дума за скоростна кутия на м50б20/
/става дума за скоростна кутия на м50б20/
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако плюе синхронизатор!Даже са два за 1-ва!/по спомен/!
За да не пълним темата с излишни мения, ремонта е скъп синхронизаторите ти са 200лв и за труда толкова/ако ремонтираш в софия/!
Така че виж в платените обяви някоя кутия/от 316 до 320 са еднакви/ вървят към 100лв, гледа и да е от по-нова кола!
П.С:Купи си и двата семеринга струват няколко левчета но е удобен момент да ги смениш на новата кутия като я слагаш!
За да не пълним темата с излишни мения, ремонта е скъп синхронизаторите ти са 200лв и за труда толкова/ако ремонтираш в софия/!
Така че виж в платените обяви някоя кутия/от 316 до 320 са еднакви/ вървят към 100лв, гледа и да е от по-нова кола!
П.С:Купи си и двата семеринга струват няколко левчета но е удобен момент да ги смениш на новата кутия като я слагаш!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3