12/01/2006 Хулиганите на нощна София - Гонки на Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Бях тръгнал да заключвам темата и точно в този момент Мад Макс си е пуснал мнението. Аз мисля, че той постигна целта си, а и никога не е имал намерение да разваля темата като такава, затова мисля да я оставя отключена, за да продължавате да споделяте впечатления и то приятни. Мисля, че досега се получи една дискусия на възрастни и разумни хора, надявам се да остане така и занапред.
Ако няма изрична молба от автора или не премине цялото в стил детска градина (което мисля, че няма да е случая) не виждам смисъл да я заключвам темата.
Ати
Ако няма изрична молба от автора или не премине цялото в стил детска градина (което мисля, че няма да е случая) не виждам смисъл да я заключвам темата.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
явно става дума за мен
можело било да ударя някой? ако ми обясниш как точно е МОЖЕЛО да стане това ще съм ти признателен това че съм извуртял гуми в близост до вас със скорост от 5 км/ч не прави ситуацията рискова за никой повярвай ми последното нещо което бих искал да се случи е да ударя човек ! мисля че много ама много преувеличаваш
можело било да ударя някой? ако ми обясниш как точно е МОЖЕЛО да стане това ще съм ти признателен това че съм извуртял гуми в близост до вас със скорост от 5 км/ч не прави ситуацията рискова за никой повярвай ми последното нещо което бих искал да се случи е да ударя човек ! мисля че много ама много преувеличаваш

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сашо,дай да приключим тая тема и никой от участниците в готината вечер да не казва/пише нищо повече тук
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Е добре де......
няма как, заключвам я, ще прерастне само в скандал.
Просто се замислете върху това, което ви каза човека.
Ати
няма как, заключвам я, ще прерастне само в скандал.
Просто се замислете върху това, което ви каза човека.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3