Мнение по въпрос за добавка за масло "МОТО-ГАРД"
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Мнение по въпрос за добавка за масло "МОТО-ГАРД"

На предишната си кола "АСКОНА" -ОПЕЛ бях слагал от тази руската УМ (универсален модификатор) и бях доволен! Определено палеше от раз при -20 и перката на радиатора включваше много по- рядко! Не мога да кажа ,че беше по-мощна, но вървеше много добре и работеше тихо!
Та има ли колеги слагали от тази "мото-гард" (то и тя е руско производство)?
Моля за коментари само по нея!Предварително благодаря за мненията ви!

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Мнение по въпрос за добавка за масло "МОТО-ГАРД"
Добавката е за маслото в двигателя ,скоростите , диференциала. На панаира в Пловдив миналата година имаше тест -една седмица работа на двигател без масло, след третиране с тази добавка!Някъде четох , че е продукт от военните разработки на руснаците и ...само толкова!
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Мото-гард е българско производство и е разработена в БАН. Няма нищо общо с НАСА или секретните служби
Аз лично не вярвам и не слагам такива добавки. Не вярвам, че от добвка ще порастнат сегменти
Имаше филм (на Топ-гиър мисля) в който тестваха и руската и американската добавка и след като източат маслото двигателите блокираха след няколко секунди

Аз лично не вярвам и не слагам такива добавки. Не вярвам, че от добвка ще порастнат сегменти

Имаше филм (на Топ-гиър мисля) в който тестваха и руската и американската добавка и след като източат маслото двигателите блокираха след няколко секунди

Един приятел я продава и каза че била много добра. Сложили от тая добавка на еди на ЛАДА и карала 100км без масло.
5 мнения
• Страница 1 от 1