Почистване на кожен салон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
Re: Почистване на кожен салон
/ASTERIX/ написа:koppo написа:/ASTERIX/ написа:В Студенски град автомивката на софавто под зимния правят салоните като нови.Наистина останах
изненадан от тея пичове,пипат наистина професионално
Можеш ли да ме ориентираш като цена?
180лв. мисля че беше обаче цялостната козметика на колата.
преди два месеца в плевен ми претапицираха двете предни седалки
кожата струваше 150 лева
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
мога да препоръчам мн добър препарат за кожа немски без химикали и фосфати незнам кво има в него но резултата е уникален.мирише много хубаво и подхранва кожата в дълбочина,става като нова и дори импрегнира за да не се цапа често продава се като много силен концентрат и се разрежда в пулвелизатор 1:100 така че хубаво в случая е че стига за доста време.по принцип е универсален и става за цялостно почистване на автомобила вътре и вън има много силно антистатично деиствие за да не полепва прах,даже лятото сипвам в казанчето на чистачките да не се лепят мухи,но силата си му е в кожата.лошото е че не се предлага в магазините а директно от дистрибутор на фирмата.давам тел на момчето от което си поръчам 0879844026 краси се казва тои може да ви каже подробности за препарата,но това което лично мен ме интересува е че върши перфектна работа.страшен е и не е скъп 40 лв за 100 литра си е нищо така че пробваи няма да збъркаш.
Виж тук хххххххххххххх
Мод: Писна ми да ти трия рекламните препратки, колега!
Мод: Писна ми да ти трия рекламните препратки, колега!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2