ОТКЛЮЧВАНЕ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ОТКЛЮЧВАНЕ
Здравейте,от скоро имам Е39 и за съжаление предишната вечер пострадох от автоджамбази,който с цялата си глупост за да ми свият акумулатора през предния капак
ми разбиха страничното стъкло за да си отворят капака.Та като са си отворили капака ми изкубнали буксата за сирената докато пищяла,но както и да е появи се проблем с този прослувут ключ и сега немога да си заклучвам колата от дистанционото,но мога да я отклучвам.Може ли някой да даде някакво логично обяснение или пак сичко опира до тези релета.Възможно ли е релето за заключване да се е повредило и ако е така защо колата се заключва от всякаде другаде освен през дистанционното.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
vesko83 написа:Здравейте,от скоро имам Е39 и за съжаление предишната вечер пострадох от автоджамбази,....
Ако не си с оригиналана ларма, пробвай да я рестартираш.
А можеш ли да палиш колата?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ако някои неможе да намери релета за централното аз продавам цял модул от които могат да си ги вземат или направо него да си сложат.

- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
При мен се появи от скоро същия проблем – Е46 ’99. Отключва, отваря багажника, но не ще да заключва. Понякога след 30-40 мин сработва заключването, но за кратко и после пак зацепва… Тъпото е че като заключа с ключа не се включва алармата ( фабричната ) … Сега не знам от ключа ли е или тези прословути релета… но факта че с ключа заключва май релетата работят или с ключа са други …

да ,мога да пала колата,вчера я рестартирах алармата като махнах клемите на акумолатора и си беше същото,но днес като я покарах известно време и като пробвах после си заклучи без проблем.Може ли да е проблема от времето?
- ivo titsov
- Потребител
-
- Кара: Е36 coupe/ E46 320d 00'
- Мечтае да кара: E60 525D
Здравейте колеги!Изпаднах в изключително нелепа ситуация!Свалих си акумулатора(тъй като тук е много студено -18 е през деня) на колата и я заключих не през ключалката,а от задната врата.Заключих шофьорската и после заключих и задната и затворих вратата!Сега като се опитах да си отключа не се получава тъй като ключалката се оказа че не работи а и освен тази на шофьорската врата други такива ключалки не ми се намират!колата е 2000г 320д 136к комби!Ако някой има идея как да излезна сам от този ФИЛМ без да викам ключар и да разбивам стъклото ще съм задължен!
- martinez87
- Потребител
-
- Кара: 320 D
- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
ivo titsov написа:Здравейте колеги!Изпаднах в изключително нелепа ситуация!Свалих си акумулатора(тъй като тук е много студено -18 е през деня) на колата и я заключих не през ключалката,а от задната врата.Заключих шофьорската и после заключих и задната и затворих вратата!Сега като се опитах да си отключа не се получава тъй като ключалката се оказа че не работи а и освен тази на шофьорската врата други такива ключалки не ми се намират!колата е 2000г 320д 136к комби!Ако някой има идея как да излезна сам от този ФИЛМ без да викам ключар и да разбивам стъклото ще съм задължен!
значи и аз е бях изваршил тази простотия махаш двата бъбрека отпред на капака виждат се двата заклиучващи механизма и ги отвиваш от предниа капак не става лесно ама

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4