12/01/2006 Хулиганите на нощна София - Гонки на Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
12/01/2006 Хулиганите на нощна София - Гонки на Бояна
Страхотна вечер приятели...
След като загряхме с малко видео клипове с "Лудите араби" - Дрифтове до безобразие и тем подобни работи, пак Пенчев каза: "Ей, ICE дай да сложим на чертата колите на Plague -> Е34/525 бензин, на Джоржи Е90/320d и твоята Е39/525d и да видим кой ще е победител"!
Не ми трябваше много и след 3 мин. вече пътувахме 6-7 коли (и една бърза баничарка
)към Бояна. Всичко стана толкова бързо, че дори не разбрах кои от момчетата дойдоха с нас. Помня само, че отвсякъде "летяха" БМВ-та по бул.България и на мен ми се стори, че за миг бяхме стигнали околовърстното.... Спряхме на бензиностанцията на ОМM, а аз, Пенчев-малък, Джорджи (с голям Пенчев) и Plague тръгнахме да обръщаме , за да стигнем светофара, откъдето щяхме да стартираме... Обаче преди да стигнем старта имаше един обратен завой на околовръстния и .... последва дри-и-и-и-и-фт... За първи път направих троен дрифт - наляво, после надясно и пак наляво... беше невероятно.... и как не, при -9'С, можеш да се пързаляш на воля.
После застанахме на старта: Джорджи и Plague бяха първа линия (понеже едното платно беше мокро и нямаше как да се наредим тримата), а втора редица: аз и Дилян Пенчев. Оттам някой започна да клаксонира: 1, ....2, ...3 и..... с-т-а-а-а-а-а-а-р-т.
всички вървахме като един, мо по средата на дистанцията се яви някакъв заблуден шофер, който беше задминат от 4 коли, отляво, отдясно, присветвайки с дългите светлини, за да не реши да тръгне в различна от правата посока, което малко ни пообърка... и на финала пак спряхме на бензиностанцията... Е, някои влезнаха от там, откъдето се излиза по принцип, но карай.
А там на ОМВ-ито, едни ентусиасти с турбинирани Аудита бяха вдигнали капаците и нещо ремонтираха и ни гледаха смаяно, неразбиращи какво се случва...
Първо пристигнаха, като от ни
ото, 6-7 БМВ-ета на пълна газ, после 4 отидоха да се пунат на "пистата" и след 10 мин се изпариха, сякаш никога не са били там...
СРАХОТНА ВЕЧЕР ПРИЯТЕЛИ!!!
След като загряхме с малко видео клипове с "Лудите араби" - Дрифтове до безобразие и тем подобни работи, пак Пенчев каза: "Ей, ICE дай да сложим на чертата колите на Plague -> Е34/525 бензин, на Джоржи Е90/320d и твоята Е39/525d и да видим кой ще е победител"!
Не ми трябваше много и след 3 мин. вече пътувахме 6-7 коли (и една бърза баничарка

После застанахме на старта: Джорджи и Plague бяха първа линия (понеже едното платно беше мокро и нямаше как да се наредим тримата), а втора редица: аз и Дилян Пенчев. Оттам някой започна да клаксонира: 1, ....2, ...3 и..... с-т-а-а-а-а-а-а-р-т.
всички вървахме като един, мо по средата на дистанцията се яви някакъв заблуден шофер, който беше задминат от 4 коли, отляво, отдясно, присветвайки с дългите светлини, за да не реши да тръгне в различна от правата посока, което малко ни пообърка... и на финала пак спряхме на бензиностанцията... Е, някои влезнаха от там, откъдето се излиза по принцип, но карай.
А там на ОМВ-ито, едни ентусиасти с турбинирани Аудита бяха вдигнали капаците и нещо ремонтираха и ни гледаха смаяно, неразбиращи какво се случва...
Първо пристигнаха, като от ни
ото, 6-7 БМВ-ета на пълна газ, после 4 отидоха да се пунат на "пистата" и след 10 мин се изпариха, сякаш никога не са били там...
СРАХОТНА ВЕЧЕР ПРИЯТЕЛИ!!!
Последна промяна ICE на 13 Яну 2006, 0:59, променена общо 1 път
Да наистина супер яка вечер от лятото не сме си правили такъв фън:) малко беше хлъзгаво като за скоростта преди финала но адреналина не прощава:)
след бояна продължихме да си правиме кефа по пътя към вкъщи и на цариградско се засякохме с едно е38 730д но аз малко изостанах от групата защото след като ми тръгна задницата настрани на 4-та предавка си припомних мн бързо един завой на гара яна и реших да го давам по-кротко:) до колкото е възможно де
П.С. Иво вече сме 2006-та

след бояна продължихме да си правиме кефа по пътя към вкъщи и на цариградско се засякохме с едно е38 730д но аз малко изостанах от групата защото след като ми тръгна задницата настрани на 4-та предавка си припомних мн бързо един завой на гара яна и реших да го давам по-кротко:) до колкото е възможно де

П.С. Иво вече сме 2006-та

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Малееее
Отдавна не сме си правили такова шоу
Всичко беше просто прекрасно
Е на 4-на ръчка не бях присъствал ама чувството е просто уникално
Някой хора казват "Ей за вас момичета/работа няма ли ,бее" ама няма кой да слушаааааа
Колите беснееха яко - Djordje
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=5048 и ICE са се изкефили максимално при всички случаи с температура на околния въздух от -9 С
Точно като за охлювчетата им
Следващия път камера ще бъде предоставена с любезното съдействие на MaxMan ,с която ще бъде заснета "офицялната" ръчка - всеки сам в колата си,за да бъде всичко по равно
И аз благодаря за положителните емоции
Георги Пенчев

Всичко беше просто прекрасно

Е на 4-на ръчка не бях присъствал ама чувството е просто уникално

Колите беснееха яко - Djordje

Следващия път камера ще бъде предоставена с любезното съдействие на MaxMan ,с която ще бъде заснета "офицялната" ръчка - всеки сам в колата си,за да бъде всичко по равно

И аз благодаря за положителните емоции

Георги Пенчев
- ICE
- Ледения
-
- ICE
- Ледения
-
к'во е това 4-на бе ЖорееееPenchev написа:Малееее![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко беше просто прекрасно![]()
![]()
Е на 4-на ръчка не бях присъствал ...Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ICE написа:к'во е това 4-на бе ЖорееееPenchev написа:Малееее![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко беше просто прекрасно![]()
![]()
Е на 4-на ръчка не бях присъствал ...Георги Пенчев
4-на (четворна) ръчка/гонка така наречената

А "лоша" кола 740Д ни напляска лошичкоо

Отка4ена може да ни посъветва за лошите и добрите страни на големите баварци и как да ги бием

П.С. ICE пропусна да каже,че и брат ми участваше с комбито,но с тая газова уредба изостана назад :confused:
Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 13 Яну 2006, 1:31, променена общо 2 пъти
Иво,
ти пак с твоите разказчета тип списание Rally Racing ще ме докараш да инфаркт,имай милост към простосмъртните
Не разбрах как финишира групата от 4 коли?
Сашо ,ако си изложил бензиновата религия
Приятели,стягайте се защото като се върна от М.К. ще ви привикам групата на снежен празник на Беклемето
(чай с ром е от мен) 

Сашо ,ако си изложил бензиновата религия

Приятели,стягайте се защото като се върна от М.К. ще ви привикам групата на снежен празник на Беклемето

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- ICE
- Ледения
-
Сашо беше с Джорджи напред... аз и малък Пенчев бяхме отзад. Аз въвях с тях заедно (Дилян не можех да го следя, защото ми стоеше отстрани).... до момента когато дойде една заблидена "калинка" по средата на "пистата". Там аз отпуснах газта, защото го налетяхме от всички страни и .... нали знаеш какво може да се случи, когато някой селски шофер се насмете.... започва да се движи из платната като заблуден избит електрон в пространството... Затова малко ги поотпуснах момчетата отпред.roko написа:Иво,ти пак с твоите разказчета тип списание Rally Racing ще ме докараш да инфаркт,имай милост към простосмъртните
![]()
![]()
![]()
Сашо ,ако си изложил бензиновата религия![]()
А голям Пенчев (който беше при Джорджи) каза, че Plague е започнал да ги дърпа след 140км/ч!!!

Абе ти като Джеймс Бонд пишеш с шифри... М.К.roko написа:Приятели,стягайте се защото като се върна от М.К. ще ви привикам групата на снежен празник на Беклемето(чай с ром е от мен)

роко не бързай да се цупиш
значи стартирахме аз нещо бях зациклил както обикновенно
и закъснях със старта една идея но както тръгнахме горе долу така се държахме докато не стигнах края на моята трета скорост - тогава почнах да ги настигам и като доиде ред на 4-тата предавка ги изравних и трябваше да се спира вече но е90-ката беше с 1 човек повече и пълен резервоар а и беше хлъзгаво малко и двамата не можахме да стартираме както си трябва но се получи много яко:)
като се оправи времето трябва пак да се пробваме по-сериозно:) а и Иво и малък Пенчев ако застанат на линията ще е още по-яко

значи стартирахме аз нещо бях зациклил както обикновенно

като се оправи времето трябва пак да се пробваме по-сериозно:) а и Иво и малък Пенчев ако застанат на линията ще е още по-яко

- ICE
- Ледения
-
Кои си настигал бе Сашо. то само Джорджи беше до тебе.... Другите , аз и малък Пенчев, бяхме зад вас!Plague написа:роко не бързай да се цупиш
значи стартирахме аз нещо бях зациклил както обикновеннои закъснях със старта една идея но както тръгнахме горе долу така се държахме докато не стигнах края на моята трета скорост - тогава почнах да ги настигам ...

Последна промяна ICE на 13 Яну 2006, 16:08, променена общо 1 път
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3