топлинен датчик
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
топлинен датчик
колеги здр.имам проблем с БМВ Е 30 дв.1.8 115к.с.Проблемът е че прекъсва.смених свещи,капачка,кабели и т.н.съмнявам се в топлинния датчик но кой от двата е на горивото.Този който е към перката или този от към главата на двигателя. 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
Re: топлинен датчик
Нямам газова уредба;дебитомера ми е сменен.А ти знаеш ли кой от двата сини датчика е за горивото;защото много ми се зацапват свещите и за това се съмнявам в този датчик.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Двата датчика стоят под смукателя, десния е за компа, левия е за таблото 

Пробвах със искарана букса и със вкарана букса на топлинния датчик. Разлика няма което ме навежда на мисълта че не работи.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
Възможно е, премери го с мултицет, а данни може да видиш в аутодата.Или по лесно сложи друг 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
Какво имаш предвид под прекъсване? Студена как е и какво прави? Също и топла какво прави? На място ли прекъсва в движение ли? Клати ли се? Мощност има ли?
и топла и студена все прекасва,свештите са черни.Капачка,палец,кабели,свешти,дебитомер са сменени а този дачик и вклиучен и исклиучен и топла и студена не промениа ништо.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
Пробвай за всеки случай с друг, но мисля че не е от него.
А да не си ги объркал двата, виж като извадиш буксата на таблото дали ти отчита температурата!
А да не си ги объркал двата, виж като извадиш буксата на таблото дали ти отчита температурата!
расхода ми го качи малко,но бубината нее сменена.Докато е студена работи добре,после започва да прекасва.Дачика синиа които е срещу перката на водата като загрее мотора и изключа буксата колата гасне. 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
Здр.Проблема е че ми избиват и свештите,от кволи може дае,но само новите а старите свешти не.Вчера запалих и работеше добре и като я изрезах заработи на трии цилиндара.Днес си проверих свештите и биаха черни.Знаели ниакои от квое?
Ти смени/провери ли някое от нещата,които са ти писани по 2 пъти или чакаш колата сама да се оправи.Черни са ти свещите от неизгорелия бенз.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2