Запалката отказа?
Модератор: Технически модератори
			20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- VesoPesa
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Запалката отказа?
Като за начало си купи читави бушони от путвия нормален магазин за авточасти( ауто +, даскалов кар, ауто хит и т.н.)
След това си провери по схемата въпросния бушон какъв ампераж е и сложи нов бушон, не си включил нищо в запалката.
Би трябвало вече да нямаш проблем.
Иначе компресорчето просто е претоварило веригата и бушона, който може даже и да не е бил с правилния ампераж, се е озъбил.

След това си провери по схемата въпросния бушон какъв ампераж е и сложи нов бушон, не си включил нищо в запалката.
Иначе компресорчето просто е претоварило веригата и бушона, който може даже и да не е бил с правилния ампераж, се е озъбил.

- sme666ko
- Алфа Въшкар
- 

- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
sme666ko написа:Здравейте, колеги! Ще използвам темата да споделя моя проблем. Вчера, след като за пореден път ми се наложи да включа едно компресорче (ор'гинално е) в запалката, тя взе че отказа. Проверих бушона - беше изгорял. Имам едни китайски боклуци, взех най-големия - 25А и го боднах, пробвах запалката - нищо. Тръгнах да го махам и се разпадна вътре. Извадих го и пробвах с друг, пак китаец, само че точно го допрях до пластинките и запознаха да излизат искри и го махнах. Някакви идеи и препоръки да ми дадете? Извинявам се ако въпроса ми е тъп, тепърва навлизам в техническата част
VesoPesa написа:Като за начало си купи читави бушони от путвия нормален магазин за авточасти( ауто +, даскалов кар, ауто хит и т.н.)
Бушонът си беше с правилния ампераж - 30А. Току-що пробвах с оригинален бушон, изгоря още преди да го вкарам докрай (
 ) ... грам не разбирам от токове, но е ясно, че някъде дава на късо. Не мога да си обясня какво е предизвикало проблема, при положение, че не съм правил никакви интервенции, къде да го търся и как да го отстраня
  ) ... грам не разбирам от токове, но е ясно, че някъде дава на късо. Не мога да си обясня какво е предизвикало проблема, при положение, че не съм правил никакви интервенции, къде да го търся и как да го отстраня   ей, много се ядосах..
  ей, много се ядосах..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
простичко е - изкривил си пластинките дето са отстрани в запалката да опират до плюса, погледни вътре и ще разбереш къде е грешката   

- sme666ko
- Алфа Въшкар
- 

- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
То и аз съм си простичък   след малко като ми се позареди Хакумулаторъ ше отида да ги оправя тия тлъстини.. Стояне, ти си ми любимия екшън-Ел герой
  след малко като ми се позареди Хакумулаторъ ше отида да ги оправя тия тлъстини.. Стояне, ти си ми любимия екшън-Ел герой   казвам го на база прочетени твои постове, щото фейс ту фейс сме си говорили точно един път.
  казвам го на база прочетени твои постове, щото фейс ту фейс сме си говорили точно един път.
			 след малко като ми се позареди Хакумулаторъ ше отида да ги оправя тия тлъстини.. Стояне, ти си ми любимия екшън-Ел герой
  след малко като ми се позареди Хакумулаторъ ше отида да ги оправя тия тлъстини.. Стояне, ти си ми любимия екшън-Ел герой   казвам го на база прочетени твои постове, щото фейс ту фейс сме си говорили точно един път.
  казвам го на база прочетени твои постове, щото фейс ту фейс сме си говорили точно един път.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
Братко за не пламнеш като оназ кола в таз вечерния филм по нова тв: бастър запалка и бум. Внимавай какво правиш там, щот няма прошка после.

20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2