Светна лампата на аирбега.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Светна лампата на аирбега.
Колеги днес се наложи да сменя двете леви врати и трябваше да изключа аирбеците и съответно после пак да ги включа. Тази процедура я направихме при изключен контакт на колата но въпреки това лампата на аирбеците светна.
Въпроса ми е може ли по някъкъв начин да изтрия грешката аз или това става само в сервиз с компютър. Колата е Е46 2002г.
Благодаря!
Въпроса ми е може ли по някъкъв начин да изтрия грешката аз или това става само в сервиз с компютър. Колата е Е46 2002г.
Благодаря!
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Светна лампата на аирбега.
Само с компютър колега, друг начин няма.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
alexbg77 написа:Колеги днес се наложи да сменя двете леви врати и трябваше да изключа аирбеците и съответно после пак да ги включа. Тази процедура я направихме при изключен контакт на колата но въпреки това лампата на аирбеците светна.
Благодаря!
Затова се препоръчва да изключиш акумулатора и да го оставиш така за 10тина минути и след това да правиш, каквото ще правиш. Сега само на компютър за зачистване на грешката.
Wolfen написа:alexbg77 написа:Колеги днес се наложи да сменя двете леви врати и трябваше да изключа аирбеците и съответно после пак да ги включа. Тази процедура я направихме при изключен контакт на колата но въпреки това лампата на аирбеците светна.
Благодаря!
Затова се препоръчва да изключиш акумулатора и да го оставиш така за 10тина минути и след това да правиш, каквото ще правиш. Сега само на компютър за зачистване на грешката.
Колега става дума за смяна на врати. При изключен акумулатор няма как трябва да се свалят стъклата а тя е ел.стъкла. Благодаря ти все пак

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Може да ресетнеш компа на колата като откачиш клемите на акумулатора, допираш ги една до друга и даваш на контакт за няколко секунди. Така би трябвало да изтрие всички грешки.
Si non confectus, non reficiat.
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
абе не трие всички грешки но някой бъгчета-може би.
просто е рестарт това е.
просто е рестарт това е.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
При мен пък много странно - бега не свети, но от време на време вземе та се включи. Ей така - хоп - и светва. И примерно след 10 мин изгасне....явно някъде не прави добър контакт може би по връзките?
- ckrumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31, 320D
- Мечтае да кара: Каквото и да е, но да е BMW :)
nik4o_83 написа:При мен пък много странно - бега не свети, но от време на време вземе та се включи. Ей така - хоп - и светва. И примерно след 10 мин изгасне....явно някъде не прави добър контакт може би по връзките?
Може да ти е от датчика на пасажерската седалка. При мен заради него светваше от време на време и в последствие за постоянно. Има много теми за него, но диагностика веднага ще ти покаже къде е проблема, защото дори и да не свети на таблото, грешката си я има записана.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ckrumov написа:nik4o_83 написа:При мен пък много странно - бега не свети, но от време на време вземе та се включи. Ей така - хоп - и светва. И примерно след 10 мин изгасне....явно някъде не прави добър контакт може би по връзките?
Може да ти е от датчика на пасажерската седалка. При мен заради него светваше от време на време и в последствие за постоянно. Има много теми за него, но диагностика веднага ще ти покаже къде е проблема, защото дори и да не свети на таблото, грешката си я има записана.

9 мнения
• Страница 1 от 1