Зимно каране на е34
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Карам с Lassa-195/65/15 и нямам почти никакви проблеми 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
За много години!
Поздрави на всички. И аз имам доста голям опит и то с различни автомобили и гуми, но последните две зими карам с уникални гуми - МИШЕЛИН АЛПИН. Момчета, да ви кажа, разликата е чудовищна. Е34ката не е от трудните за каране автомобил, но трябва задължително да е с хубави гуми. Естествено за зимата трябва да са по-тесни, всеки го знае. Дори една зима карах със 185/65/15 , държи се добре, обаче колата става много ниска, а това за софийските пътища е сериозен недостатък. И аз съм маниак на тема спирачки, но за първи път чувам за еднакво износване на задни спрямо предни такива. Успех на всички!
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- ChichoMancho
- Потребител
-
bat Jeko написа:Здраве да е
имам въпрос некои сменя ли си спирачната течност , и ако да да сподели ефекта .
Аз като си смених моята излезна една боза(доста ръжда) след това ми се стори че станаха по чуствителни спирачките (по бързи без много натискане.)
Само при мен ли е тъка
Good luck
Изобщо не ти се струва. То предписанията за смяна на спирачна течност, антифриз, масло, филтри ... не са случайни. Е верно е че по някога смените се препоръчват малко по-рано

BMWPower forever and ever
- ChichoMancho
- Потребител
-
VANOS написа:И в тази връзка, до ден днешен недоумявам как баварските инженери са допуснали да сложат невентилирани дискове на тази тежка и агресивна кола?!?
Че мойте са вентилирани (даже до колкото знам са и по-големи), ама то и дзвера е по-голям

BMWPower forever and ever
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ChichoMancho написа:VANOS написа:И в тази връзка, до ден днешен недоумявам как баварските инженери са допуснали да сложат невентилирани дискове на тази тежка и агресивна кола?!?
Че мойте са вентилирани (даже до колкото знам са и по-големи), ама то и дзвера е по-голям![]()
![]()
Чичооо,ти караш "друга бира"

Георги Пенчев
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3