Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче

Мнение от Rundev » 12 Яну 2011, 22:12

slitter написа:
Rundev написа:
© написа:ДЕПО винаги съм ги подценявал :roll:
честно казано мнението на slitter ме изненадва

Мен също,работил съм в Ауто + преди и ДЕПО беше най избутаната и евтина италианска марка,така каза управителя така и знам от опит.Който иска да си ги харесва :)
Искаш ли компромис ДЕПО , дават ли ти се пари - BOSCH , HELLA ......

Братле, Депо са тайванска, а не италианска марка! Голяма заблуда както на шефа ти, така и за теб! Много ме изненадва това!!! Един собственик на магазин за части да не знае откъде са му частите. Толко му и дреме! Депо са изключително качествени фарове! А и стоповете им ги бива - аз отзад съм сложил пак техни и пак съм супер доволен - няма конденз, няма нищо! Пасват идеално! Наистина ми харесват като изработка! Фаровете са ми на 2 години вече, сложих ги след като целунах един приятел на магистралата на път за Жеравна и малко понамръщих колата! Преди това оригиналите явно бха поизгоряли и светеше в пъти по гадно, отколкото сега. Стъклата са като нови след 2 години неуморно каране само на фарове! Никога не са правили конденз, а съм свалял стъклата поне 3 пъти, т.е. уплътненията не са спекли! Все още изглежда лъщях фара. Паснаха еидеално! Моторчетата им работят и не записва грешка в лайтмодула за разлика в нивото, както многократно съм виждал на други колеги! Е от какво да съм недоволен. Направо са си като оригинални нови на много добра цена! Затова исках да си купя от тях такива като ОЕМ Ксенонови, но уви!

Извинявам се моя грешка :) Обарках се с Валео,щото и такива продавахме :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 12 Яну 2011, 22:31

И аз съм чувал хубави неща за Депо. Цената им е много добра. Ето един пример: http://tinyurl.com/68xvxyz. После един китайски ксенон и работата заспива. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 13 Яну 2011, 2:09

dimodi написа:И аз съм чувал хубави неща за Депо. Цената им е много добра. Ето един пример: http://tinyurl.com/68xvxyz. После един китайски ксенон и работата заспива. ;)

Е това не знам как става! Как така са с марката на Депо, а ги нямат в оригиналния каталог!? И изглеждат 1:1 с тези на колегата бабуна, които пък не са ДЕПО! А иначе официалния вносител на Депо за България е фирма КОСЕР. Напиши го колега в гугъла и ще ти излезе информация! От там съм купувал моето Депо! В пъти по-евтини са при тях, отколкото в Ауто + или другите магазини на Симеон примерно! Слагат си големи надценки! Ако някой иска да купува Депо най-добре е от тях директно!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 13 Яну 2011, 3:48

Slitter- има с лупа фарове ДЕПО в оригиналния им каталог - http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 6%204D.pdf
Каква ли е цената за 444-1129PXNDAE2 ? И последно- добри ли са?

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 13 Яну 2011, 4:01

той колегата slitter май има предвид за купе,не за седан.прави ми и впечатление,че има с D2S и Н7, и друг фар с Н7 и Н7,кое ли ще е по-добре.нещо взех да се навивам ако наистина са около 400лв двата фара...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сладур1 » 13 Яну 2011, 4:03

ясно разбрах.първият е за директно заместване на оригиналният ксенон,а вторият фар е с ел.моторче,за нашите коли без ксенон. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitko195 » 13 Яну 2011, 4:25

:yes: Номера на частта, която съм дал по горе е точно на този с моторчете. Ако някой е сменял фарове в сервиз по каско да каже какви са, но на други коли от тези години слагат основно Депо фарове, така че трябва наистина да изглеждат като оригинал и да са чат пат читави...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 13 Яну 2011, 16:14

Mitko195 написа:Slitter- има с лупа фарове ДЕПО в оригиналния им каталог - http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 6%204D.pdf

Вече съвсем се овъртех! Тва откъде се взе??? Да, тия верно са с лупа, ама пак са с ангелските очи! Аз по принцип искам без, ама са.... :) Евала колега, днес ще звъня в КОСЕР да видя ква цена ще дадат!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 13 Яну 2011, 17:47

slitter написа:
Mitko195 написа:Slitter- има с лупа фарове ДЕПО в оригиналния им каталог - http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 6%204D.pdf

Вече съвсем се овъртех! Тва откъде се взе??? Да, тия верно са с лупа, ама пак са с ангелските очи! Аз по принцип искам без, ама са.... :) Евала колега, днес ще звъня в КОСЕР да видя ква цена ще дадат!

Кажи каква цена са ти дали, че и аз се колебая за фарове. Направо да организираме групова поръчка, ако има желаещи. :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сладур1 » 13 Яну 2011, 19:38

Slitter само да кажа,че каталога който ТИ прати, е за купе?! ако си търсел за седан,затова не си открил,иначе аз преди 2 години като гледам пак същият е каталога за седан,имаше и тогава фарове.и нещо друго пратих запитване до Косер за тези фарове и никой не отговори,ако случайно се свържеш пиши някоя цена и дали има в наличност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 14 Яну 2011, 14:41

Явно се е заблудил :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 15 Яну 2011, 1:45

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitko195 » 15 Яну 2011, 3:28

Хайде кажете за цена в тази или друга фирма за едни добри фарове, пък може и да се съберем за групова покупка наистина :yes: Щото лупите за вграждане са 150лв, ЛЕД енджъли- 100лв и нови стъкла 110лв и то си става 350 пари + занимавка и неоригинален вид :( ( Rundev- и твойте са готини, но е по-лесно с нови фарове)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 15 Яну 2011, 12:44

Явно наистина съм се объркал! Явно и тия в Косер са се объркали! :) Въобще явно всички яко сме се объркали! Странното е, че дори и от снимката на купето ето тази, няма очи и фара ми харесва повече! Бих си го купил него и бих си сложил просто моите стъкла! Този изглежда наистина като оригинален! ТВА обаче навремето ми казаха, че се бил разработвал! Кво значи това, не знам!
far.JPG

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сладур1 » 15 Яну 2011, 16:59

slitter не каза каква цена ти казаха от Косер.и пак да кажа ти за седан ли търсиш или за купе фар,има разлика нали знаеш.

ПредишнаСледваща

Назад към E46