ДАВА МИ НА КЪСО-МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
ДАВА МИ НА КЪСО-МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Здр. на всички.Имам следния проблем–прибирам се на обяд след работа и гледам на колата и светят стоповете.Поглеждам вътре, и почти цялото табло и то.Качих се за ключа но не иска да се отвори дистанционно.Отворих я ръчно,запалих и всичко си е наред.Изгася ли мотора отново всичко светва.Да спомена само,не знам дали е оказало влияние но тук почти цяла седмица вали и въздуха е много влажен а и не сам я карал 4-5 дни.Ще опитам да сложа снимки-не сам го правил досега.Много странно щото ми свети индикатор за ограничител на скороста а аз нямам такъв.Сега съм откачил клемите и не знам от къде да я почвам-та дайте идеи кво може да е станало
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна plamenig на 12 Яну 2011, 19:36, променена общо 1 път
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Колега, след като свали клемите, пробва ли пак да ги сложиш?
Това мен ми прилича на нещо дало на късо, но пък от друга страна нали уж колата гаси токовете тотално в купето в случай че забравиш.
При бушоните ти всичко ли е сухо?
Btw.оправи си темата понеже някой може да я прескочи заради нищо наказващото заглавие пък може точно този човек да има някаква идея.
Това мен ми прилича на нещо дало на късо, но пък от друга страна нали уж колата гаси токовете тотално в купето в случай че забравиш.
При бушоните ти всичко ли е сухо?
Btw.оправи си темата понеже някой може да я прескочи заради нищо наказващото заглавие пък може точно този човек да има някаква идея.
- plamenig
- Потребител
-
нещо ми дава на късо-дайте идея кво може да е
да колега-свалих ги и след това веднага ги закачих за да вдигна прозореца и пак така-свети та се къса
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
къде се намираш колега- станахме доста испанци тук
ако се окаже че си близо може да те заведа в един сервиз при едни мой хора за диагностика или каквото и да е било, много добре работят и правят отстъпки
понякога ми дават инфо по телефона само.
ако се окаже че си близо може да те заведа в един сервиз при едни мой хора за диагностика или каквото и да е било, много добре работят и правят отстъпки
понякога ми дават инфо по телефона само.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- plamenig
- Потребител
-
Re: ДАВА МИ НА КЪСО-МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
В Мадрид съм колега
- katronski_br
- ентусиаст
-
аз съм в Малага и тук валяха порои две седмици без прекъсване през които почти не съм пипал колата , ползвах си служебната, но на мен ми няма нищо на инсталацията. дори се наложи да мина през ''река'' една улица се беше напълнила и аз минах 20 метра във вода стигаща до над гумите, фаровете ми светеха под вода и..... да чукна на дърво- нищо. а оачквах поне едно -две проблемчета.
виж си мокета отзад зад шофьорската седалка дали е мокър. ако е - да знаеш че отдолу минава снопа с кабели за отзад.
на мен ми влизаше вода и ми мокреше точно там-слава богу нищо не даде на късо.
виж си мокета отзад зад шофьорската седалка дали е мокър. ако е - да знаеш че отдолу минава снопа с кабели за отзад.
на мен ми влизаше вода и ми мокреше точно там-слава богу нищо не даде на късо.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Намокрил се е някой модул колега, виж да не ти тече вода от предното стъкло и да олива под таблото, прегледай около жабката, виж да няма мокър мокет. Прегледай и кутията под капака, където стои ECU-то.
- plamenig
- Потребител
-
сега ще ида да погледна.Жена ми каза че днес колата е била изпотена отвътре цялата.Ще и отворя вратите да излезе влагата пък дано се получи нещо.Вярна ще се окаже тезата че колкото по малко я караш толкова повече се чупи.Шест години не ми е правила чалъми и сега като си купих нова се започна да се сърди
- plamenig
- Потребител
-
колегата от Малага е прав-задната лява стелка е цялата мокра и само тя,а имайте впредвид че там никой не сяда.Детето се вози отдясно
- katronski_br
- ентусиаст
-
и аз така, трябваше да кача няколко приятели да се напълни колата , и тогава един изрева че там е мокро. добре че е било навреме и не ми е дало нещо на късо. тогава разбрах за кабелите, като махах мокета да суша ги видях. после разбрах от тук че те правели проблеми, доколкото си спомням на един колега освен светлините , проблема му беше и че багажника му се отваряше сам.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Колега имах същият проблем но на друга марка кола (волво) и проблема беше "електронния модул на компютъра" или поне така се водеше по фактура. Проблема се прояви точно след проливни дъждове и вследствие на проникнала вода във въпросния модул. Симптомите бяха абсолютно същите като при теб, но при мен не работеха и чистачките. Ремонт няма, просто чакаш да изсъхне и ако проработи добре, ако ли не - смяна. Изчакай да изсъхне и се моли всичко да е наред, че иначе е солено. Успех 

- katronski_br
- ентусиаст
-
Недей да чакаш да съхне ами се хвани в ръце и си го подсуши сам и премахни причината за мокрене. И заспива...
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Няма да е лошо да провериш и пластмасовата кора под чистачките дали е здрава.
- plamenig
- Потребител
-
слава богу всичко се оправи.жена ми стоя на пост цял ден,колата отворена и така.апропо кората под чистачките не е читава,и отдавна се каня да я сменя.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Хубаво е да огледаш къде електрониката е била мокра и да я почистиш, защото влагата окислява и може след време да имаш същите проблеми при други условия и да се чудиш и маеш къде е проблема.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2