Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Re: Средства за самоотбрана
Въздушна пушка, въздушен пищов, стеличка за дартс, лъкове, копия, ножчета викторинокс, вибратори, прашки.... хора...
То щеше да е най-добре да не стават никакви конфликти, ами да извадят един шах и да седнат на някой капак, но докато има олигофрени ще имам и нещо за самозащита.
45 сантиметра текстолит дебел 4 сантиметра... използвал съм го и няма да се поколебая отново. Бой само по китарата !
Който иска да ме оплюе!

То щеше да е най-добре да не стават никакви конфликти, ами да извадят един шах и да седнат на някой капак, но докато има олигофрени ще имам и нещо за самозащита.
45 сантиметра текстолит дебел 4 сантиметра... използвал съм го и няма да се поколебая отново. Бой само по китарата !

Който иска да ме оплюе!

... което ме навежда на една мисъл...
като гледам как се бият по улиците в бг-то и как не се бият по улиците в америка... може би повече политици трябва да прочетат за законите в едно малко градче в джорджа - казва се кенесау... kennesaw, georgia и какво се е случило като законите са влезли в сила...
като гледам как се бият по улиците в бг-то и как не се бият по улиците в америка... може би повече политици трябва да прочетат за законите в едно малко градче в джорджа - казва се кенесау... kennesaw, georgia и какво се е случило като законите са влезли в сила...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
разкажи повече, че стана интересно, ако искаш да не пълниш темата, може и на ЛС 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:разкажи повече, че стана интересно, ако искаш да не пълниш темата, може и на ЛС
Аз ли?

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
SHTILL написа:Kroki написа:разкажи повече, че стана интересно, ако искаш да не пълниш темата, може и на ЛС
Аз ли?
alx

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Kroki
- Дон Кроки
-
alx 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
Ми значи то дълга история...аз и още едно приятелче бяхме тръгнали до съседно градче (бях си на селото ми) с на татко чисто новото Сандеро и както си карах по шосето и видях, че има човек на средата на платното. Настигнах го и се оказа наш общ приятел. Бяха го били в заведението, което е бил със сестра си... и то не кой да е, ами зет му
и ние директно точно в заведението отидохме с една бухалка. Влязохме и там на маса седяха зет му и брат му (30 и няколко годишни - тираджий) и още един човек, който толкова се беше напил, че нито дума не обели...на фризера си бяха потготвили и те дръвцето, обаче първата ми работа беше да го взема. Братята ни скочиха на бой и единя директно падна на земята и се разтече кръв.. разправии малко и си тръгнахме. След половин час обаче на момчето, което бяха ступали му звънна майка му с ревеше: "не се прибирай, тия те чакат да те пребиват". Направих обратен завой и директно към тях с пълна пара и още 2ма човека, обаче точно на улицата, която води към тях се чу рев на двигател и аз отбих вдясно пред едно пежо и се позаслушах (валеше като изведро) и имаше мъгла. В последния момент видях, че се пуснаха фаровете и голфа лети точно срещу на татко новата колица (тогава още нямах бмв-то) и ме удариха челно и започнаха да ме избутват назад, при което аз със задницата на дачията ударих и пежото. Спряхме се (3те коли) и директно излязохме от колата и ги помляхме от бой ! Не ме е жал въобще! Да са мислили с пияните си глави ! Един имаше фрактура на черепа, а другия разни други счупвания...
edit: иначе не съм лошо момче...

edit: иначе не съм лошо момче...

ми.. това градче има един интересен закон приет 1982-ра: всеки човек глава на семейство по закон е задължен да притежава огнестрелно оръжие и муниции към него.
след като е бил приет закона престъпноста е спаднала 89% (като общо е спаднала 10% в останалия щат) и продължава да е на това ниво до наши дни.
текущата престъпност е 243 битови престъпления за 100,000 жители на година. за сравнение декатур (друг град със същия брой жители в същия щат) е 4049 престъпления от битов характер на 100,000 жители.
между другото повечето швейцарски семейства също имат доста качествени оръжия по домовете... но там е просто защото така им е организирана армията.
и така...
след като е бил приет закона престъпноста е спаднала 89% (като общо е спаднала 10% в останалия щат) и продължава да е на това ниво до наши дни.
текущата престъпност е 243 битови престъпления за 100,000 жители на година. за сравнение декатур (друг град със същия брой жители в същия щат) е 4049 престъпления от битов характер на 100,000 жители.
между другото повечето швейцарски семейства също имат доста качествени оръжия по домовете... но там е просто защото така им е организирана армията.
и така...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-

- SHTILL
- младши ентусиаст
-
Kroki написа::shock: Това ако се случи в БГ, населението ще намалеее много бързо!
Да... от 7 милиона (има-няма) ще станем на 2.5 - 3 милиона... българи

- Kroki
- Дон Кроки
-
Забавното, е че ще стане точно така 

Колега щил, а колата изплатиха ли? Щото пияните не само да ги биеш, спомени нямат.
П.П.:интересна моя случка: Един път ми се случи да ЗАСЕКА един джип на оживена улица тук, бях с колело и вината беше изцяло моя(особено понеже не прецених), та много желязо изкривих, но най-интересното беше като слезе от джипето един чичка и пита дали съм добре. Извиних се, понеже усетих к'во можеше да стане и си тръгнах с колело на рамо
. Оттогава знам, че колата не прави човека.
П.П.:интересна моя случка: Един път ми се случи да ЗАСЕКА един джип на оживена улица тук, бях с колело и вината беше изцяло моя(особено понеже не прецених), та много желязо изкривих, но най-интересното беше като слезе от джипето един чичка и пита дали съм добре. Извиних се, понеже усетих к'во можеше да стане и си тръгнах с колело на рамо

- SHTILL
- младши ентусиаст
-
Колата е с пълно автокаско и я оправиха изцяло. Иначе и тези двамата си платиха кеш 

Мечтател, с фрактура на черепа и счупвания освен баща ти да е бойко не виждам как ще си платят кеш

Live it like you Love it
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
blqsu4ko написа:Мечтател, с фрактура на черепа и счупвания освен баща ти да е бойко не виждам как ще си платят кеш![]()
Повярвай, платиха си! Точно заради тях сега карам печката